Legyél Te is
a Duna Autó motorja!

Jelentkezés

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Tallózás
Tallózás
A *-gal jelölt mezők kitöltése kötekező

LEGYÉL TE IS A DUNA AUTÓ MOTORJA!

Az óbudai székhelyű Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Márkaszalonjainkban, márkaszervizeinkben, és az Autóvárosunkhoz tartozó egyéb szolgáltató egységeinkben több mint 300 szakember dolgozik. Büszkék vagyunk rá, hogy minden egyes autómárkánkkal országosan is a legsikeresebbek között vagyunk. Komoly múlttal rendelkező, stabil, tőkeerős cégként a piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb szereplőjének számítunk.

Böngéssz nyitott pozícióink között, hogy megtaláld a számodra megfelelő állást. Ha egy sokszínű, kreatív és nagyon összetartó csapat tagja szeretnél lenni, akkor jó helyen jársz! 

 

A felvételi folyamat 3 egyszerű lépése

1

Jelentkezz csatolt önéletrajzoddal karrieroldalunkon. HR osztályunk minden esetben felveszi veled a kapcsolatot e-mailen vagy telefonon, hogy értesítsen a pályázatod státuszáról.

2

Gyere és vegyél részt személyes vagy online interjúinkon, ahol első körben a HR osztállyal, majd a szakmai vezetőddel is találkozhatsz.

3

A kiválasztási folyamatok lezárása után minden pályázót értesítünk.

Aktuális ajánlataink

Az alábbi aktuális állásokkal várunk. Ha nincs számodra érdekes nyitott pozíciónk akkor is küldd el nyugodtan az önéletrajzodat, hátha kiderül, hogy pont Rád van szükségünk, csak még nem tudunk róla.

Autómosó
Az óbudai Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Bővülő autómosó csapatunkba keresünk autómosó kollégát!
Jelentkezem
AUTÓSZERELŐ
Az óbudai Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Bővülő Volvo márkaszervizünkbe Autószerelő munkatársakat keresünk
Jelentkezem
EGYÉB LEHETŐSÉG
Amennyiben nem találsz a weboldalunkon számodra megfelelő hirdetést, akkor is szívesen látjuk önéletrajzod, hogy a közeljövőben akár más lehetőséggel is, meg tudjunk keresni.
Jelentkezem
FLOTTAÉRTÉKESÍTŐ - MG MOTOR HUNGARY
Az MG Motor Hungary a közel 100 éves autómárka, az MG hazai importőre. Most az országos értékesítési hálózatunk flottatevékenységének támogatására keresünk flottaértékesítő munkatársat.
Jelentkezem
GÉPJÁRMŰ FLOTTAÉRTÉKESÍTŐ
Az óbudai Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Bővülő Flotta osztályunkra flottaértékesítő munkatársat keresünk új ügyfelek akvirálására.
Jelentkezem
KAROSSZÉRIAELEM ÉS ALKATRÉSZ RAKTÁRI ELŐKÉSZÍTŐ
Az óbudai Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Karambolos javítóműhelyünkbe raktári előkészítő munkatársat keresünk.
Jelentkezem
Kereskedelmi asszisztens - MG Motor Hugary
Az MG Motor Hungary a közel 100 éves autómárka, az MG hazai importőre. Most az adminisztratív feladatok támogatására keresünk munkatársat.
Jelentkezem
KERESKEDELMI VEZETŐ - MG MOTOR HUNGARY
Az MG Motor Hungary a közel 100 éves autómárka, az MG hazai importőre. Most importőri csapatunkba keresünk kereskedelmi vezető munkatársat.
Jelentkezem
KÖNYVELŐ
Az óbudai Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Cégcsoport növekedése miatt, új könyvelő munkatársat keresünk.
Jelentkezem
MÁRKAIGAZGATÓ
Az óbudai Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Új piaci lehetőségek bevezetéséhez keresünk Márkaigazgatót importőri tevékenységhez
Jelentkezem
MARKETING ÉS PR VEZETŐ
Az óbudai Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Új piaci lehetőségek bevezetéséhez keresünk Marketing és PR vezetőt
Jelentkezem
Munkafelvevő
Az óbudai Duna Autó Zrt. 24 autómárkát képviselő, magyar tulajdonú autóipari vállalat, amely egyedülálló egész Európában. Hyundai szervizünkbe keresünk munkafelvevő kollégát!
Jelentkezem
RAKTÁROS
Több mint 30 éves, pénzügyileg stabil, tőkeerős autóipari vállalat vagyunk, 300 fős cégcsoportként a piac egyik legnagyobb és legmeghatározóbb szereplőjeként működünk.
Jelentkezem
SZAKMAI GYAKORLAT
Autószerelő, Autóelektronikai Műszerész, Autótechnikus, Járműfényező, Karosszérialakatos szakmákban tudunk fogadni OKJ-s szakképzésen tanuló diákokat, hivatalos tanulószerződéssel vagy együttműködési megállapodással.
Jelentkezem
VILLANYSZERELŐ
Épületfenntartással foglalkozó csapatunkba Villanyszerelő munkatársat keresünk.
Jelentkezem

Juttatásaink

MIKULÁS ÜNNEPSÉG MUNKATÁRSAINK 10 ÉVEN ALULI GYERMEKEINEK

TÖRZSGÁRDA TAGSÁG MEGÜNNEPLÉSE

RUGALMAS MUNKAIDŐ LEHETŐSÉGE

TÁMOGATÓ VEZETŐSÉG

RENDEZETT, IGÉNYES MUNKAKÖRNYEZET

SZAKMAI FEJLŐDÉSI LEHETŐSÉGEK, KARRIERUTAK

AJÁNLÁSI PROGRAM, MENTORPROGRAM

KÉPZÉSEK TÁMOGATÁSA

KEDVEZMÉNYES MOBIL ELŐFIZETÉS CSALÁDTAGOKNAK IS

KEDVEZMÉNYES ERSTE FOLYÓSZÁMLA

KEDVEZMÉNYES SPORTKÁRTYA-VÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉG (AYCM)

KEDVEZMÉNYEK A SZERVIZEKBEN

KEDVEZMÉNYES AUTÓVÁSÁRLÁSI ÉS AUTÓBÉRLÉSI LEHETŐSÉG

MUNKAHELYI ÉTKEZÉS TÁMOGATÁSA, ÉTTEREM A TELEPHELYEN

Egy AUTÓSZERELŐ napja a Duna Autónál

Mindennapjaink képekben