CITROËN E-JUMPER 

Kényelem, térfogat, terhelhetőség az elektromos meghajtás előnyeivel

 

Most 2+2 év vagy 200 000 km garanciával*

 

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

 

ELEKTROMOS XXL KÍNÁLAT

 

A Citroën ë-Jumper húszféle karosszária változatban létezik, így a céges igények túlnyomó többségét ki tudja elégíteni. A karosszéria átalakítási lejetőségek ugyanazok, mint a Jumper esetében: 

 • Furgonok L1H1-L4H3 méretben
 • Alváz-kabin változatok L2S-L4 méretben
 • Alváz-duplakabin
 • Padlólemezes alváz-kabin

Akár 17 m3 

A Citroën ë-Jumper hasznos térfogata 8 és 17 m3 között mozog. Az akkumulátorok elhelyezése nem befolyásolja a raktér méretét. A hasznos terhelés egyes változatokon az 1890 kilogramot is elérheti. 

Válassza a felelős autózást – válassza a Citroën elektromos modelljeit.

A Citroën szinte minden modelljéhez ajánl tisztán elektromos változatot. Ismerje meg az elektromos autók előnyeit:

 • csendes és sima haladás,
 • azonnal elérhető nyomaték,
 • zéró CO2-kibocsátás,
 • szabad behajtás a korlátozott forgalmú zónákba,
 • gyors töltés.

 A csúcstechnológia kvintesszenciája, amely a felhasználási módok többségéhez alkalmazkodik, így már ma választ ad a holnap kihívásaira.

A CITROËN JUMPER Ë-KOMFORT MÓDBAN

Az elektromos Citroën ë-Jumper új dimenziókkal bővíti a kényelem fogalmát, és még nyugodtabb használatot biztosít:

 • Szabad behajtás a korlátozott forgalmú (alacsony CO2-kibocsátású) zónákba
 • Nulla kibocsátás, nulla zaj, nulla stressz: vibrációmentes működés motorzaj nélkül
 • Azonnal rendelkezésre álló nyomaték, észrevétlen, gördülékeny haladás

Az utastér különböző pontjain ötletesen elhelyezett tárolókCsupa olyan tulajdonság, amelyet nagyra értékel majd mindennapi útjai során, és amelyek nélkül már el sem tudja majd képzelni az életet

A CITROËN Ë-JUMPER HATÓTÁVOLSÁGA

Akár 340 km (wltp) hatótáv

Az elektromos Citroën ë-Jumper akkumulátorának hatótávolsága:

 • 200 km WLTP* hatótáv 37 kWh-s akkumulátor esetén
 • 340 km WLTP* hatótáv 70 kWh-s akkumulátor esetén

*A WLTP (Worldwide harmonized Light vehicles Test Procedures) protokol alapján mért hatótávolság pontosabb és a tényleges használatot jobban tükröző értéket képvisel.

A HATÓTÁVOT BEFOLYÁSOLÓ LEGFONTOSABB TÉNYEZŐK

SEBESSÉG | HŐMÉRSÉKLET | VEZETÉSI STÍLUS | SZÁLLÍTOTT TÖMEG

SEBESSÉG
HŐMÉRSÉKLET
VEZETÉSI STÍLUS
SZÁLLÍTOTT TÖMEG

TÖLTÉSI LEHETŐSÉGEK

Praktikus és egyszerű

A naponta megtett távolság és az otthonán kívül rendelkezésre álló töltési infrastruktúra függvényében különböző töltési módszerek állnak rendelkezésre.

Otthoni vagy munkahelyi töltés esetén a 100%-os akkumulátorszint eléréséhez szükséges idő (az akkumulátor méretétől függően):

 • 22 kW-os Wallbox használatával: 5 – 9 óra
 • 7 kW-os Wallbox használatával: 6 – 12 óra

Nyilvános töltőoszlopról egy 50 kW-os szupertöltővel a töltési idő még rövidebb, mint Wallbox használata esetén: a 80%-os akkumulátorszint 50 kWh-s vagy 75 kWh-s akkumulátor esetén is 45 perc alatt érhető el.

A töltőnyílás a bal első ajtó mögött helyezkedik el. A töltési folyamatról a belsejében lévő lámpa nyújt tájékoztatást. A gépjárműhöz egy 8 m hosszú Mode 3 töltőkábel tartozik, mely a Wallbox falitöltőkkel és a nyilvános töltőoszlopokkal is kompatibilis.

Tartozékként olyan kábel is beszerezhető, mellyel alkalmanként hagyományos vagy nagy teljesítményű otthoni csatlakozón is végezhető töltés.

 A gépjárműhöz egy 22 kW-os fedélzeti töltő tartozik.

Ë-SZOLGÁLTATÁS

My Citroën

A My Citroën  alkalmazáson keresztül folyamatban kapcsolatban lehet a gépkocsijával, és hozzáférhet a jármű működésével és karbantartásával, illetve az elektromos funkciókkal kapcsolatos információkhoz: 

 • ellenőrizheti az akkumulátor töltésszintjét, az aktuális hatótávot és a töltésből hátralevő időt, 
 • beprogramozhatja az akkumulátor töltését,
 • beprogramozhatja és elindíthatja az előfűtés/-hűtés funkciót.

*Bizonyos modelleknél illetve felszereltségeknél az applikáción keresztül vezérelhető funkciók (pl.: e-Remote) csak abban az eseben érhetőek el, ha a jármű rendelkezik a feláras opciókért rendelhető SOS+Assistance rendszerrel. További tájékoztatásért kérjük, forduljon márkakereskedésünkhöz! 

Az új gépjárművek megrendelése kapcsán szükséges figyelembe venni, hogy egyes opciók, tulajdonságok vagy felszereltségek az adott megrendelés leadásának, illetve a gépjármű gyártásának időpontjában a gépkocsi felszereltségi szintjének, a megrendelt opcióknak vagy egyéb tulajdonságoknak, továbbá a gyártási, illetve alapanyag kapacitás mértékének vagy más tényezőknek a függvényében rendelhetőek, gyárthatóak, valamint, érhetők el széria-, illetve extrafelszereltségként. A gyártó bármikor indokolási és kártérítési kötelezettség, illetve előzetes értesítés nélkül megváltoztathatja a műszaki adatokat, felszereltséget, az opciókat, és a színeket, valamint a bemutatott felszereléseket és tartozékokat. Kérjük, hogy megrendelés előtt tájékozódjon a márkakereskedésünkben!
 
 

*Csak jogi személyeknek tehergépkocsi vásárlás és további feltételek teljesülése esetén. 70% töltőkapacitás erejéig, 8 év jótállás 160 000 km futáskorlátig (amelyiket előbb eléri az autó).

**Minden 2021.07.20. után készletlistáról történő vagy gyártásból megrendelt, minden belföldi székhelyű jogi személy részére új autóként értékesített Citroën Berlingo, Jumpy, vagy Jumper tehergépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett CarGarantie Promóciós Economy garanciát adunk ajándékba. A CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl, az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 2+2 évig vagy 200 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó), további feltételek teljesülése esetén érvényes, CG Car-Garantie Versicherungs-Aktiengesellschaft által nyújtott kiterjesztett szerződéses jótállás és a szerződéses gyári jótálláshoz képest a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben megjelölt korlátozott szolgáltatásokat tartalmazza. Az akció visszavonásig érvényes, egyedi flottamegrendelésekre és flotta 2 (E2) kategóriára nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben és a Szerviz- és Garanciafüzetben foglalt feltételek és körülmények, míg a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződés keretében nyújtott szolgáltatások kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha a CarGarantie Promóciós Economy garancia szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek. A kép illusztráció. A tájékoztatás nem teljes körű és nem minősül szerződéses ajánlatnak, továbbá a C Automobil Import Kft. fenntartja a kondíciók változtatásának, valamint az akció visszavonásának jogát. Részletekről érdeklődjön márkakereskedésünkben!

Citroën szakértőink

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető
Elérhető Citroën modelljeink
Találatok száma: 4 db
JUMPY 2.0 BlueHDi L3 KÉSZLETRŐL AZONNAL!!!! KAVOSZ lízingre is! 5% THM-el
Citroën

JUMPY 2.0 BlueHDi L3 KÉSZLETRŐL AZONNAL!!!! KAVOSZ lízingre is! 5% THM-el

Évjárat: 2024 Futott: 2 km
Listaár: 13 480 000 Ft + ÁFA 9 390 000 Ft + ÁFA
Megnézem
JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L3H2 (2 személyes ) KÉSZLETRŐL AZONNAL!!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!
Citroën

JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L3H2 (2 személyes ) KÉSZLETRŐL AZONNAL!!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!

Évjárat: 2024 Futott: 2 km
Listaár: 13 820 000 Ft + ÁFA 9 440 000 Ft + ÁFA
Megnézem
Outlet Ár JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4H3 Erősebb 165 lóerős motorral!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!
Citroën

JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4H3 Erősebb 165 lóerős motorral!! KAVOSZ lízingre is 5% THM!

Évjárat: 2023 Futott: 2 km
Listaár: 15 215 000 Ft + ÁFA 10 099 000 Ft + ÁFA
Megnézem
Outlet Ár JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4H2 KAVOSZ lízingre is!
Citroën

JUMPER 2.2 BlueHDI 35 Heavy L4H2 KAVOSZ lízingre is!

Évjárat: 2023 Futott: 2 km
Listaár: 14 445 000 Ft + ÁFA 9 590 000 Ft + ÁFA
Megnézem

Nincs találat.