A BYD 1995 februárjában alapított high-tech vállalat, amely arra törekszik, hogy a műszaki innovációkat egy jobb világ megteremtésének a szolgálatába állítsa. Több mint 28 évnyi rohamos növekedést követően a BYD hat kontinensen több mint harminc ipari parkot hozott létre, és jelentős szerepet játszik az elektronika, az autóipar, a megújuló energiák és a vasúti közlekedés terén. Az energia beszerzésére, tárolására és alkalmazására összpontosítva a BYD átfogó, új zéró emissziós energetikai megoldásokat kínál.

A BYD nevéhez fűződik az iparágban vezető Blade akkumulátor, az e-Platform 3.0 padlólemez és a Dual-mode hibrid meghajtási technológia kifejlesztése, melyekkel a vállalat az évszázad egyszeri lehetőségét kiaknázva gyorsítja az áttérést a fosszilis üzemanyaggal hajtott járművekről az elektromos járművekre.

A BYD szervizünk a legmagasabb színvonalú szolgáltatást nyújtja, hogy az Ön vezetési élménye a legtökéletesebb legyen. A járművezetők biztosak lehetnek abban, hogy a BYD ugyanolyan szeretettel és odafigyeléssel foglalkozik járműveinek szervizelésével, mint a gyártásukkal.

Online szerviz bejelentkezés

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?

MUNKATÁRSAINK

Pintér Lajos szervizvezető
Hauer János szerviz tanácsadó
Tóth Marcell alkatrész értékesítő