Peugeot 308 SW

DESIGN

SZEMBŐL

A márka új oroszlánfejes emblémája méltóságteljesen uralja a függőleges hűtőrácsot, mely a hosszú motorháztetővel és a hátradöntött szélvédővel együtt erőteljes kiállást biztosít az új PEUGEOT 308 SW számára.

HÁTULRÓL

A felső-kategóriás sziluett atletikus idomait elegánsan kiemelik a krómozott részletek és a kifinomult LED menetfények.

OLDALRÓL

Merész arányai és kifejező megjelenése, egy határozott személyiségről árulkodnak.

Elegáns fényszórók

Az éjszakai vezetés még könnyebb, hála az új 308 kombi kifinomult lámpáinak. Az első löghárítóban elhelyezett LED vagy PEUGEOT Matrix LED technológiával készülő, finom vonalú világítótestek a szemfogat formázó nappali fényekben folytatódnak.

Profil és csomagtér

A PEUGEOT 308 SW kifinomult profilja aerodinamikus vonalakból és az izmos-nagy csomagteret rejtő-hátsó részből áll. Az automatikusan nyíló csomagtérajtó egy egyszerű lábmozdulattal motorosan nyitható.

BELSŐ TÉR

A teljesen újratervezett és innovatív funkciókkal ellátott rendszer növeli a biztonságot és még kényelmesebbé teszi az utazásokat. Ennek része az új kompakt méretű fűtött kormánykerék , a digitális műszeregység és a PEUGEOT i-Connect infotainment rendszerrel szerelt központi érintőkijelző, melyek mindenkinek egyedülálló élményt nyújtanak.

 

Vegye kézbe az irányítást

Új, felhasználóbarát és intuitív online PEUGEOT i-Cockpit®

Új központi konzol

Kényelmes ülések

Jó hangulat

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Induljon el a félautonóm vezetés irányába

Kezdve az Adaptív tempomattól (stop&go funkcióval), az Aktív sávtartó asszisztensen és a nagy hatótávolságú holttér-figyelőn át, az új 180 fokos HD hátsó kameráig, valamint a 360 fokos 4 kamerás parkolóradarig a 308 SW-ben igazán biztonságban érezheti magát.

MŰSZAKI ADATOK

BENZIN ÉS DÍZEL

A hagyományos is lehet gazdaságos és fejlett. Ezt nyújtják Önnek a PEUGEOT 308 Euro 6 motorjai. 1.2 literes, benzines erőforrásaink: PureTech 110 S&S 6 sebességes manuális váltóval,, PureTech 130 S&S 6 sebességes manuális váltóval, PureTech 130 S&S EAT8 automata váltóval, 1.5 literes gázolajos erőforrásaink:BlueHdi 130 S&S 6 sebességes manuális váltóval, BlueHdi 130 S&S EAT8 automata váltóval

PHEV MOTOROK

HYBRID 225 e-EAT8: 180 LE teljesítményű PureTech benzinmotor (132 kW), 81 kW elektromos motor, e-EAT8 elektromos nyolc-sebességes automata váltó. HYBRID 180 e-EAT8:150 LE teljesítményű PureTech benzinmotor (110 kW), 81 kW elektromos motor, e-EAT8 elektromos nyolc-sebességes automata váltó ( A 12,4 kWh teljesítményű akkumulátor 100% elektromos hatótávolsága akár 60 km (WLTP szerint))

ELEKTROMOS MEGHAJTÁS

Az új E-308 SW kombi meghatásáról a 115kW (156LE) teljesítményű és 260Nm azonnali nyomatékkal rendelkező motor gondoskodik. A hajtáslánc 12,7 kWh/100km átlagos energiafogyasztást kínál. Újgenerációs 54kWh nagyfeszültségű akkumulátorunkkal, az autó akár 400 km WLTP hatótávolságot nyújt.

PEUGEOT SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Nem tud dönteni? Keresse Peugeot szakértőinket e-mailen, telefonon vagy személyesen!

 

 

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot 308 sw modelljeink

Nincs találat.