Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Peugeot 308 SW modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ELŐKELŐ VONALAK

Az új 308 SW vonalainak egyszerűsége, kiegyensúlyozottsága és lendületessége természetes eleganciát kölcsönözé ennek az elképesztően tágas belső térrel rendelkező modellnek. Az új 308 SW mindamellett hogy átveszi az alapváltozat lendületes és modern formatervét, éegyedi stílussal ruházza fel a dinamikus kombikarosszériát.

MINŐSÉG

Az új PEUGEOT 308 SW-vel a márka a lehető legszebb módon tér vissza a kombi alapértékeihez.
Akárcsak a limuzin tervezésekor, a PEUGEOT szakemberei ezúttal is az egyszerűséget, a kiegyensúlyozottságot és a lendületességet kívánták hangsúlyozni a formaterven. Talmi csillogástól mentes az új PEUGEOT 308 SW, nyoma sincs hivalkodó agressziónak. A figyelmet az első pillanattól az autó szemet gyönyörködtető vonalvezetése és az anyagok kidolgozásának minősége köti le.

VEZETÉSI ÉLMÉNY

Foglaljon helyet a kisméretű kormánykerék mögött, és élvezze a belső tér kivételes ergonómiáját! A kormány kompakt méreteinek köszönhetően könnyebben és élvezetesebben forgatható, ami nagyban növeli a vezetés élményét.
Az utastér kényelme és a felhasznált anyagok minősége, a a kivételes úttartás, a kiemelkedő akusztikai komfort és a számos, vezetést segítő berendezés kivételes élményt kínál vezetőnek és utasainak egyaránt.

PEUGEOT i-Cockpit

A belső tér az innovatív vezetőhely, a PEUGEOT i-Cockpit* köré szerveződik, amely az intenzív dinamikai élményt garantáló kompakt kormányból, az információk könnyű leolvasása édekében magasra helyezett műszeregységből, a magas középkonzolból, valamint az ösztönös vezetésre építő, nagyméretű, 9,7 colos érintőképernyőből áll. *változattól függően széria vagy opció

PANORÁMA ÜVEGTETŐ

A panoráma üvegtető 1,69 m 2 üvegfelülettel rendelkezik, mely kivételes fény- és kényelemérzetet biztosít. A panorámatető óriási üvegfelületével páratlan világosságot teremt az utastérben, míg hővisszaverő rétege az optimális hőmérsékletről gondoskodik. A fény a hátsó ülésekig elnyúló üvegtetőn és az üvegfelületek folytonosságát biztosító hátsó panoráma szélvédőn keresztül áramlik a belső térbe. elhúzható árnyékolója révén bármikor elzárható a fény útja.

Egyszerre kompakt és tágas

A csomagtartó mérete a kalaptartó alatt mérve 610 dm3, ezzel a kategória egyik legnagyobb csomagtartóját biztosítja az új 308 SW. A lehajtható üléspadnak, a "Magic Flat"rendszernek köszönhetően a csomagtartó térfogata « varázsütésre » 1660 dm3-re (VDA 214) növelhető.

Munkatársaink

Biró László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 282 0237

Szabó Szilvia

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36-20-282-1693

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Székesi Zoltán

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 284 4303

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!