• Autóváros Étterem

Ne várakozzon autójára éhesen, próbálja ki éttermünket!

A Zay utca 24-ben található Autóváros Étteremben minden nap széles választékot és kedvező árú menüket kínálunk. Az étterem a Duna Autó telephelyén található, így amíg autóját javítják 25 márkaszervizünk valamelyikében, esetleg egyéb autózással kapcsolatos szolgáltatásinkat veszi igénybe, vagy csak egy kis szünetet tartana 20 márkakereskedésünk végigjárása közben, akkor Önt is várjuk egy finom étkezésre.

Az Autóváros étterem kínálata minden igényt kielégítő, legyen szó gyors harapnivalóról vagy akár egy teljes étkezésről. Friss alapanyagok, valódi ízek, gyors és barátságos kiszolgálás, valamint folyamatosan megújuló választék, nem utolsó sorban pénztárcabarát árak jellemzik az Autóváros Éttermet. A naponta frissülő változatos ebéd menü helyben fogyasztással és elvitelre is kérhető, megtalálhatóak benne hagyományos magyar ételek, valamint a nemzetközi konyha specialitásai is, így mindenki felfedezhet kedvére való fogásokat.

Az Autóváros Étterem tágas és modern környezetben várja vendégeit, ahol az ételek mellett az igényesen kidolgozott belső tér is emeli az itt töltött idő fényét. A tágas beltér mellett hangulatos terasz is rendelkezésre áll, ahol egy kellemes nyári napon garantáltan kikapcsolódhat a hétköznapokból.

Várjuk szeretettel!

Mindennapjaink képekben