• A márkaszerviz
    biztonságot ad

Online szervizidőpont foglalása

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

Szerviz jellege
Szerviz típusa
Ott tudja hagyni?
Szeretne bérautót igényelni?
Okosszekrény leadás?
Okosszekrény felvétel?
Bejelentkezem

A MÁRKASZERVIZ BIZTONSÁGOT AD 

  • korszerű technológiával,
  • minőségi alkatrészekkel és anyagokkal,
  • kiemelkedő szakértelemmel,
  • garanciával, és az autó értékállóságának megtartását szem előtt tartva dolgozik.

GARANCIA

Érezze magát maximálisan biztonságban autózás közben, tudván, hogy az alkatrészek egytől-egyig precízen és megbízhatóan végzik dolgukat, Ön pedig így műszakilag kifogástalan autóval közlekedik. És erre garanciát is vállalunk!
Egy legális szervizben (és itt nem csak a márkaszervizekről van szó) Ön pontosan tudhatja, hogy autóján milyen javításokat végeztek el, milyen alkatrészeket építettek be. Márkaszervizek esetében pedig a gyári normakönyv szerinti javítási idő az Ön számára ellenőrizhető referencia. 
Biztos lehet abban, hogy a kiszámlázott munkák megtörténtek és ezekre garanciát vállalunk.

Cégünk Magyarországon egyedülálló felszereltséggel és felkészültséggel rendelkezik, így a javítás időtartamát igyekszünk a lehetőségek szerint minimalizálni. Ez idő alatt sem kell jármű nélkül közlekednie. A Duna Autó Zrt. széles bérautó kínálatából kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb modellt, vagy amíg autóján elvégzik a szükséges munkákat igénybe veheti kerékpárkölcsönzés szolgáltatásunkat és felfedezheti a környék túraútvonalait. Kollégáink professzionális munkáját igazolják visszatérő ügyfeleink is, akik több éve szervizeltetik a Duna Autónál gépjárműveiket, és mindig elégedetten távoznak tőlünk.

KORSZERŰ TECHNOLÓGIA, MINŐSÉGI ANYAGOK

Önnek is fontos, hogy autóját megbízható, szakértő kezekben tudja a kötelező szervizek alkalmával? Szervizeinkben igazi, tapasztalt szakemberek dolgoznak, minőségi anyagokkal. Ha szeretné folyamatosan biztonságban tudni magát és a családját, kollégáink segítenek a karbantartási terv összeállításában, ráadásul az időpontokat se kell észben tartania, hiszen mindig emlékeztetőt küldenek, vagy felhívják az esedékes szerviz kapcsán.

Nem csak magunkra és szeretteinkre, hanem másokra is vigyáznunk kell az utakon, hiszen mindenkit hazavárnak. Éppen ezért felelősséggel és szakmai elkötelezettséggel javítjuk és tartjuk karban a ránk bízott gépjárműveket. Számunkra ügyfeleink bizalma, elégedettsége és biztonsága a legfontosabb, ezért munkatársainkat, termékeinket és szolgáltatásainkat is folyamatosan fejlesztjük, hogy Ön és autója a legjobb minőségű, professzionális kiszolgálásban részesüljön. Ráadásul nemcsak rövid, de hosszútávon is megtérül, ha időt és energiát fordít a rendszeres szervizeltetésre. Ugyanis, ha később eladósorba kerülne autója, a márkaszervizekben vezetett szervizfüzet több százezer forint előnyt jelenthet Önnek.

A számok magukért beszélnek

év
tapasztalat
javítás évente
kárfelvétel évente
ügyfélértékelés