Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

SZERVIZBEJELENTKEZÉS

MÁRKA*
MODELL*
NÉV*
E-MAIL*
TELEFON*
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA*
SZOLGÁLTATÁSOK
  RENDSZÁM*
  ÜZENET
  *Kötelező mező

  A MÁRKASZERVIZ BIZTONSÁGOT AD

  A Duna Autó – Az Autóváros 24 márkaszervizében kiváló szakemberek, szakképzett alkalmazottak várják az autójavítással és karbantartással kapcsolatos feladatokat, hogy Ön biztonságosan közlekedhessen az utakon. Mert nekünk az autó bizalmi kérdés.

  Duna Autó márkaszerviz

  A MÁRKASZERVIZ BIZTONSÁGOT AD AZÁLTAL, HOGY:

  • korszerű technológiával,
  • minőségi alkatrészekkel és anyagokkal,
  • kiemelkedő szakértelemmel,
  • garanciával,
  • és az autó értékállóságának megtartását szem előtt tartva dolgozik.

  KORSZERŰ TECHNOLÓGIA, MINŐSÉGI ANYAGOK

  Önnek is fontos, hogy autóját megbízható, szakértő kezekben tudja a kötelező szervizek alkalmával? Szervizeinkben igazi, tapasztalt szakemberek dolgoznak, minőségi anyagokkal. Ha szeretné folyamatosan biztonságban tudni magát és a családját, kollégáink segítenek a karbantartási terv összeállításában, ráadásul az időpontokat se kell észben tartania, hiszen mindig emlékeztetőt küldenek, vagy felhívják az esedékes szerviz kapcsán.

  Duna Autó márkaszerviz
  Duna Autó márkaszerviz

  Nem csak magunkra és szeretteinkre, hanem másokra is vigyáznunk kell az utakon, hiszen mindenkit hazavárnak. Éppen ezért felelősséggel és szakmai elkötelezettséggel javítjuk és tartjuk karban a ránk bízott gépjárműveket. Számunkra ügyfeleink bizalma, elégedettsége és biztonsága a legfontosabb, ezért munkatársainkat, termékeinket és szolgáltatásainkat is folyamatosan fejlesztjük, hogy Ön és autója a legjobb minőségű, professzionális kiszolgálásban részesüljön. Ráadásul nemcsak rövid, de hosszútávon is megtérül, ha időt és energiát fordít a rendszeres szervizeltetésre. Ugyanis, ha később eladósorba kerülne autója, a márkaszervizekben vezetett szervizfüzet több százezer forint előnyt jelenthet Önnek.

  GARANCIA

  Érezze magát maximálisan biztonságban autózás közben, tudván, hogy az alkatrészek egytől-egyig precízen és megbízhatóan végzik dolgukat, Ön pedig így műszakilag kifogástalan autóval közlekedik. És erre garanciát is vállalunk!
  Egy legális szervizben (és itt nem csak a márkaszervizekről van szó) Ön pontosan tudhatja, hogy autóján milyen javításokat végeztek el, milyen alkatrészeket építettek be. Márkaszervizek esetében pedig a gyári normakönyv szerinti javítási idő az Ön számára ellenőrizhető referencia. Biztos lehet abban, hogy a kiszámlázott munkák megtörténtek és ezekre garanciát vállalunk.

  Duna Autó márkaszerviz
  Duna Autó márkaszerviz

  Cégünk Magyarországon egyedülálló felszereltséggel és felkészültséggel rendelkezik, így a javítás időtartamát igyekszünk a lehetőségek szerint minimalizálni. Ez idő alatt sem kell jármű nélkül közlekednie. A Duna Autó Zrt. széles bérautó kínálatából kiválaszthatja az igényeinek legmegfelelőbb modellt, vagy amíg autóján elvégzik a szükséges munkákat igénybe veheti kerékpárkölcsönzés szolgáltatásunkat és felfedezheti a környék túraútvonalait.
  Kollégáink professzionális munkáját igazolják visszatérő ügyfeleink is, akik több éve szervizeltetik a Duna Autónál gépjárműveiket, és mindig elégedetten távoznak tőlünk.

  A SZÁMOK MAGUKÉRT BESZÉLNEK:

  • több mint 30 év tapasztalat
  • 4 és fél hektáros telephely
  • 60 emelő
  • 32 szervizállás
  • 6 000 autó eladás évente
  • közel 40 000 javítás évente
  • közel 2 000 kárfelvétel évente
  • közel 2 700 műszaki vizsgáztatás évente
  • 5 500 visszatérő ügyfél évente
  30 év
  4,5 ha
  60 emelő
  32 szervizállás
  6 000 autóeladás/év
  40 000 javítás/év
  2 000 kárfelvétel/év
  2 700 műszaki vizsga/év
  5 500 ügyfél/év

   
  Duna Autó szerviz - TEL.: +36 1 801 4242

  SZOLGÁLTATÁSAINK

  Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
  Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

  © 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
  Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!