Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën C4 modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A kompakt Citroën limuzinok méltó örököse

Hogy mi jellemzi az új C4-et, amely 1928-as debütálása óta a 10. generáció? Megújult Citroën design, kivételes fedélzeti kényelem és szabadon választható erőforrás. És azt tudta, hogy nem csak benzin- és dízelmotorral, de már elektromos kivitelben is kapható? 2020-ban ugyanis az új C4 és ë-C4 100% ëlectric modellekkel folytatódott a Citroën elektromos offenzívája.

Nem véletlenül választotta a szakmai zsűri a CAR OF THE YEAR 2021 döntősei közé a Citroën kompakt limuzinváltozatait!

DESIGN

Citroën C4

A mindennapokban fontos mozgékonyság alapfeltételei a kompakt külső méretek. A Citroën C4 mindig is a határozott stílus, egyedi karakter megtestesítője volt. Most sincs ez másképp az újgenerációs modellel. Egyszerre jeleníti meg a kompakt ötajtósok eleganciáját, letisztultságát és dinamizmusát – köszönhetően az áramvonalas sziluettnek, kifinomult vonalvezetésnek, jellegzetes grafikus részleteknek, új lámpatesteknek –, illetve tükrözi az SUV-k erejét, határozott egyéniségét a nagy kerekek és a sportos, nagy ívű körvonal által.

Csábító első pillantás

Csábító első pillantás

A C4 energikussága, határozottsága már az orr-részen is megmutatkozik, akárcsak a Citroën új stílusjegyei. A motorháztető magas és szoborszerű, a krómozott márkajel az orr két széléig húzódik. A világítást a 100% LED Vision technológia szolgálja, amely visszaköszön a V-alakban beépített lámpatesteken, valamint a két szinten elhelyezkedő fényszórókon, ködlámpákon.
Gyönyörű formák

Gyönyörű formák

Az áramvonalas sziluett impozáns méreteket és sportos vonalakat jelenít meg. Elöl és hátul is rövid túlnyúlások figyelhetők meg a felépítésen, amelyek a nagy, 690 mm-es átmérőjű kerekekkel és a 156 mm-es hasmagassággal – ami a versenytársakénál nagyobb – egyetemben tekintélyparancsoló, magabiztos, ugyanakkor egyedi fellépést biztosítanak az új Citroën C4-nek.
Micsoda hátsó!

Micsoda hátsó!

Nem csak elölnézetből, de hátulról is dinamikus és robusztus megjelenése van az új C4-nek. Ez egyben tekintélyes méretű, 380 literes csomagtartót is sejtet. Az egyedi látványról a döntött hátsó szélvédő, az áramvonalas spoiler és a fényes, fekete sávot keretező, V-alakban elhelyezett, LED-es lámpák egyaránt gondoskodnak. Elhiheti, ez semmihez sem hasonlítható!
Szabja személyre új C4-esét!

Szabja személyre új C4-esét!

31 külső kombináció és 6 belső hangulat érhető el az új Citroën C4-hez. Válasszon közülük kedvére!
 • 7 karosszériaszín: hófehér, obszidiánfekete, acélszürke, platinaszürke, elixírvörös, karamellbarna, izlandi kék
 • 4 színcsomag: fekete, homok, szürke, mélyvörös
 • 6 belső hangulatvilág: szériakivitel, Urban Grey, Metropolitan Grey, Metropolitan Blue, Hype Black, Hype Red

BELSŐ TÉR

A Citroën modellekre jellemző tágas és kényelmes utastér, valamint praktikus és ötletesen kialakított tárolóhelyek az új C4-ben is megtapasztalható. Az Advanced Comfort üléseknek köszönhetően például a teljes komfort élhető át utazás közben, amelyet csak a Citroën kínál ügyfeleinek. Az új feljesztéseknek köszönhetően az ülések 15 mm-rel vastagabb felületi szivacsréteget kaptak, így még puhábbak és stabilabbak, a nagy sűrűségű belső mag jóvoltából pedig hatékonyabban szűrik a rezgéseket, és hosszú távon sem süppednek be. Ha pedig ez nem lenne még elég, a kellemes hangulatot az elektromosan nyíló napfénytető fokozza.

Smart Pad Support® - egyedül a Citroëntől

A Citroën méltán híres ötletesen kialakított belső teréről. A praktikus tárolóhelyek mellett azonban egy újítást is megvalósított C4 modelljében. A Citroën Smart Pad Support®* egy olyan kihúzható tartóeszköz, amelyet a műszerfalba építettek, és bármilyen tablet biztonságosan rögzíthető rajta. Az anyósülésen helyet foglaló utasa így kedvére használhatja digitális eszközét utazás közben. Ha pedig már nincs szükség rá, visszahelyezheti tabletjét a műszerfalban kialakított fiókba.
*felszereltségi szint függvényében széria vagy nem rendelhető

Minden csak egy karnyújtásnyira

Az új C4 középkonzol része magas és széles lett, amelynek köszönhetően rengeteg hely szabadul fel a tároláshoz. És hogy milyen funkciókat lát el?
 • Helyezze el és töltse egyszerűen okostelefonját a kivehető töltőegységen!
 • Vegye igénybe a két USB-csatlakozót nyújtotta kapcsolódási lehetőségeket!
 • Használja ki a konzol elülső részén található tágas rakodót, amely csúszófedéllel több részre osztható!
 • Helyezze el az apró tárgyakat a sebességváltó kar előtti kisebb tárolóban!
 • Tudja biztonságban italát a dupla pohártartóval és zárófedéllel felszerelt nagy középső tárolóban!
 • Használja ki a csúsztatható, középső könyöklő alatti, tágas tárolórekeszt!

Hátul is kényelmesen

Az új Citroën C4 belső tere olyannyira tágas és kényelmes, hogy kategóriájában a legjobb térdtérrel rendelkezik utasai számára. Az ülések közé jókora, 198 mm-es hátsó térdteret terveztek a mérnökök, így mindenki el fog férni hátul is. Emellett az utasok is kihasználhatják a praktikus tároló helyeket, mint például a könyöktámaszban rejlő kisebb tárolórekeszt vagy a pohártartókat. De akár a két USB-csatlakozó kapcsolódási lehetőségeit is kihasználhatják.
 

Maximális térkihasználás

Használja ki jól az új Citroën C4 tágas csomagterét! A padló két helyzetbe is állítható, így Ön könnyedén több részre is oszthatja a csomagtartót, a hátsó üléspad lehajtásával pedig akár teljesen sík padlófelületté is alakíthatja az autó hátsó részét. Megkönnyítené a bepakolást? Ehhez segítségére lehet, ha ferdén rögzíti a padlót.
A 380 liter kapacitású csomagtartóval a modell kategóriája középmezőnyében helyezkedik el.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A belső égésű motorokkal felszerelt új C4 modellek esetében akár 20 intuitív vezetéstámogató rendszer is elérhető, felszereltségi szint függvényében, vagy opcióként rendelhető. Ezek a funkciók teszik még kényelmesebbé, gördülékenyebbé és nyugodtabbá az Ön vezetési élményét, de ha nincs szüksége rájuk, a többségét ki is kapcsolhatja menet közben. A legfontosabbak:

Színes Head-Up Display

Színes Head-Up Display

A vezetéssel kapcsolatos alapvető információk a vezető látóterében lévő, átlátszó lemezen jelennek meg, a kijelzőrendszernek köszönhetően. Így Önnek egy pillanatra sem kell levennie tekintetét az útról.
Highway Driver Assist

Highway Driver Assist

A funkció az adaptív tempomat és a sávtartó asszisztens kombinációja, amely az autó sebességét és iránytartását is vezérli. Így Önnek csak arra kell koncentrálnia, hogy kezét a kormányon tartsa és figyelje az utat. De az irányítást bármikor visszaveheti, ha fékez, vagy erőt fejt ki a kormányra.
Parkoló asszisztens

Parkoló asszisztens

A járdával párhuzamos, illetve arra merőleges parkoláskor is segítséget nyújthat Önnek a Park Assist. A rendszer megtalálja a C4 méretének megfelelő parkolóhelyet, és automatikusan be is kormányozza oda autóját. Önnek mindössze a gáz-/fékpedált kell kezelnie.

További, C4-hez elérhető vezetéstámogató rendszerek:

 • Holttér-figyelő rendszer
 • Éberségfigyelő rendszer
 • Coffee Break Alert
 • Vontatmány-stabilizátor
 • Aktív vészfékező rendszer
 • Intelligens távolsági fényszóró-vezérlés
 • Statikus kanyarfény
 • Visszagurulás-gátló rendszer
 • Automata elektromos rögzítőfék
 • Kulcs nélküli nyitás-zárás-indítás
 • Top Rear Vision funkcióval ellátott tolatókamera
 • Oldalsó parkolószerzorok
 • 360 fokos kamerarendszer
További, C4-hez elérhető vezetéstámogató rendszerek:

MŰSZAKI ADATOK

A Citroën C4 kínálatában már csak olyan, újgenerációs benzin- és dízelmotorokat találunk, amelyek megfelelnek az Euro6 kibocsátási normáknak. A benzinmotorok 100-155 lóerős teljesítményre képesek, míg dízeles társaik 110-130 lóerősre. Sőt, a modell már 100% ëlektromos kivitelben is elérhető. Az egyenletes és hatékony vezetést a 8 sebességes EAT8 automata sebességváltó garantálja, amihez egy új, speciális mintázatú fém váltókar is tartozik.

Az új C4 felfüggesztése már progresszív hidraulikus ütközőelemekkel® lett ellátva, hogy kiemelkedő menetkényelemmel szolgáljon. Ez, illetve az úgynevezett repülőszőnyeg-hatás révén nem csak Ön fogja élvezni a vezetést, de utasai is az utazást.

A rendszer működési elvének alapja, hogy a beépített két hidraulikus ütközőelem révén a felfüggesztés az igénybevételtől függően két fokozatban működik:

Citroën C4

 • Enyhe be- és kirugózásnál, a hidraulikus ütközőelemek igénybevétele nélkül, a rugó és a lengéscsillapító együtt szabályozza a függőleges mozgásokat. Ez váltja ki az ún. repülőszőnyeg-hatást, amely olyan érzést vált majd ki Önben, mintha autójával átsuhanna az úthibák felett.
 • Nagymértékű be- és kirugózásnál a rugó, a lengéscsillapító és a hidraulikus ütközőelemek is együtt dolgoznak az Ön kényelme érdekében. Fokozatosan lassítják a mozgást, és megakadályozzák a végállásoknál a hirtelen ütközéseket. A hidraulikus ütközőelemek ugyanis elnyelik és szétszórják a tárolt energiát.
 
Citroën C4

Ráadásul, az új Citroën C4-hez most akár 5 év* garanciát is biztosítunk, 100.000 km futáskorláttal.

*Minden 2021. 01. 01. után forgalomba helyezett, magánügyfél számára új autóként értékesített új Citroën C4 személygépkocsi vásárlása esetén a 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most + 2 év kiterjesztett EssentialDrive szerződéses jótállást adunk ajándékba. Ez alól kivételt képez a FEEL felszereltségű ë-C4 – 100% ëlectric gépkocsi (1CLEA5HESFB0A010 gyári típuskód), melyre a  2 év kiterjesztett szerződéses garanciát külön kell megvásárolni. Az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás a 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes. A gyári szerződéses jótállás és az EssentialDrive szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.

TECHNOLÓGIA

Citroën C4

Az új Citroën C4 a technológia terén is a 6 legkiválóbb kapcsolódási lehetőséget nyújtja Önnek:

 • 10”-os érintőképernyő: A rendszer hangvezérléssel is működtethető, használatával pedig módosíthatja C4-e beállításait, illetve kezelheti a multimédiás rendszert, telefonját, a klímaberendezést vagy a navigációs rendszert.
 • Connect Play: okostelefonja kijelzőjét az Android Auto és az Apple CarPlay™ technológiával kompatibilis Mirror Screen funkcióval a C4 képernyőjére tükrözhető. Így Ön utazás közben is eléri kedvenc zenéit, és biztonságban használhatja a funkcióval kompatibilis alkalmazásokat.
 • Vezetéknélküli okostelefon-töltő
 • Connect Assist: A helyzetbemérés alapján működő rendszer baleset vagy műszaki gond esetén automatikusan vagy az „SOS” gomb megnyomásával riasztja a megfelelő segélyszolgálatot. A szolgáltatás éjjel-nappal elérhető, Önnek még külön előfizetésre sincs szüksége igénybe vételéhez.
 • Connect Nav: Az újgenerációs 3D online navigációs rendszer valós időben tájékoztatja Önt például a forgalmi viszonyokról, az útvonalon található parkolókról és áraikról – köszönhetően a TomTom Traffic szolgáltatásnak. Ugyanakkor a veszélyzónákra is figyelmezteti, vizuális és hangjelzésekkel.
 • ConnectedCAM Citroën®: a C3 és a C5 Aircross SUV után, már a C4 is egy HD felbontású fedélzeti kamerával bővült, amellyel teljes biztonságban filmezheti le legszebb útjait, vagy készíthet fotókat róla.

Engedje, hogy Önt is elvarázsolja az új Citroën C4, és ismerje meg elektromos verzióját is!

A részletekért érdeklődjön értékesítő kollégáinknál!


Munkatársaink

Weldi Dániel - értékesítési tanácsadó

Weldi Dániel

értékesítési tanácsadó
Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!