CUPRA LEON KOMBI

 

Mindent magával vihet az 1450 literre bővíthető csomagtérben.

Nagy. Kényelmes. Kombi.

 

A modell pHEV változata átmenetileg nem rendelhető, jelenleg csak készletről elérhető járművek képezik a pHEV kínálatot!

 

Design

Az újragondolt elülső rács Full-LED fényszórókkal és az Aero keréktárcsák új dimenzióba helyezik a CUPRA Leon megjelenését. Letisztult vonalak. A sportos és stílusos megjelenést tovább emelik az integrált, réz-hatású kipufogók.

Belső tér

A modern és sportos belső kialakítása a vezetés könnyítését szolgálja a sofőr felé fordított középkonzollal, de minden utas számára kényelmet is biztosít a tágas utastérrel és a körülölelő ülésekkel.

Biztonság

Továbbfejlesztett irányíthatóság, biztonsági és kényelmi funkciók.

Könnyed parkolás és manőverezés a Park Assist segítségével.

A vészhívási asszisztens mindig rendelkezésre áll.

Műszaki adatok

Szabadjára engedett erő. Válassza ki az Önnek megfelelő motorral, 245 és 300 lóerő között DSG váltóval. A vezetési élménye sose volt még ennyire határtalan.

Erőteljes kapcsolat a benzines és elektromos motor között. Összesen akár 245 lóerő teljesítményre képes és 60 km tisztán elektromos meghajtással is megtehető. Ez a legújabb plug-in hybrid modellünk.

Cupra szakértőink

Értékesítőink készséggel állnak rendelkezésére, forduljon hozzájuk bizalommal!

Rippel Zsuzsanna értékesítési tanácsadó
Dósa Dániel értékesítési tanácsadó
Fried György értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.