9s

0-100km/h

406km

wltp hatótáv

15,1/100km

Energia fogyasztás

600e

9s

0-100km/h

406km

wltp hatótáv

15,1/100km

Energia fogyasztás

 

Fiat 600 E

500 + 100 előny önnek!

Akár 406 km elektromos hatótávolság*
27 perc gyorstöltés 10–80%
9 s gyorsulás (0-100 km/h)

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Üljön be a Fiat 600e volánja mögé és tapasztalja meg a "még több" kényelmét. Az új 600e-ben még több tér, még több kényelem, még több variálhatóság, még több funkció, még több DolceVita és természetesen még több szabadság várja, hiszen akár 600 km* hatótávra is képes WLTP városi ciklusban. Adjon hozzá egy kis "még több"-et az életéhez: üljön be a Fiat 600e-be és ismerje meg a több mint 100 extra funkciót.

*városi ciklusban

BELSŐ TÉR

Merüljön el a beltér színeiben az új Fiat 600e volánja mögött és élvezze a színterápia minden előnyét, mindennapi élete hangulatosabbá válását. A 8 színű hangulatvilágítással és a 8 kijelzőkeret színnel összesen 64 féle színkombináció állítható össze.

A belső teret testre szabhatjuk 64 színkombinációval.

Ergonomikus kialakítású masszázsülések gondoskodnak a legnagyobb kényelemről.

Az autóban számos tárolási lehetőség kapott helyet, így mindennek jut hely.

A TÖKÉLETES FORMULA!

Az új 600e LaPrima  alapfelszereltségként 2-es szintű önvezető funkciókkal rendelkezik, amely kiemelkedő szintű segítséget jelent vezetés közben.

360°-os védelem

Növelje láthatóságát a sávváltás, parkolás és manőverezés közben. A 360°-os érzékelők minden irányból vesznek jeleket, így példátlan lefedettséget biztosítanak, és elkerülhet bármilyen ütközést.

Automata csomagtér ajtó

A Fiatnál még soha nem látott újítás, hogy mostantól az új 600e csomagtéri ajtaját egy egyszerű lábmozdulattal nyithatja és zárhatja.

180°-os tolatókamera

Az új Fiat 600e tolatókamerával van felszerelve, amely 180°-os kilátással segít a legbonyolultabb manőverek végrehajtásában is.

Holttérfigyelő

A rendszer figyelmeztet, ha egy másik jármű a 600e holtterébe, vagy annak közelébe kerül.

Élvezze az édes olasz életstílust az új 600e La Prima modellekkel és élje meg a valódi DolceVita érzést!

ISMERJE MEG A LA PRIMA-T

A Fiat 600e legjobban felszerelt modelljeként akár 100 exkluzív és páratlan funkcióval rendelkezik. A minden egyben koncepciónak köszönhetően a legnagyobb kényelmet és legújabb technológiákat tartalmazza, mindezt páratlan stílusba öltöztetve.
 

LÉPJEN BE A CSATLAKOZTATOTT AUTÓK VILÁGÁBA

Egy világ, amely lehetővé teszi az interneten keresztül történő adatcserét a FIAT alkalmazással. Használja ki a márka által nyújtott értékes tanácsokat, és élvezze a nagyobb biztonságot, kényelmet és szórakozást a legújabb infotainment funkciókkal, miközben időt és pénzt takarít meg. Mivel a biztonság és kényelem elsődleges, a csatlakoztatott szolgáltatások kínálata mostantól egyszerűsödik és két új csomagban érhetők el.

CONNECT ONE : MINDIG KÉZNÉL LÉVŐ SEGÍTSÉG

Bárhová is megy, gondoskodunk biztonságáról. Az új Fiat 600e mennyezeti lámpája mellett lévő gomb* megnyomásával, a jármű érintőképernyőjéről vagy a FIAT App-on keresztül képes lesz segélyhívást kezdeményezni, kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, vagy műszaki segítséget kérni. * A vészhívás funkció az érintőképernyőről és a FIAT alkalmazásból nem érhető el.

CONNECT PLUS : ÉLVEZZE AZ UTAZÁSOKAT A LEGNAGYOBB KÉNYELEMBEN

Az új Connect PLUS csomaggal* úgy irányíthatja autóját, mint még soha, köszönhetően egy sor innovatív funkciónak, amelyek távoli hozzáférést biztosítanak. Ilyen a töltéskezelés, a jármű állapotáról szóló értesítések fogadása, az elektromos autóval történő utazások tervezése, a navigáció és számos más szolgáltatás. Merüljön el mélyebben a Connect Plus-ban, és fedezze fel az elérhető szolgáltatásokat. *A CONNECT ONE csomagon felül

MÉRETEK

600e

SZÉLESSÉG: 1781 mm (tükrök nélkül)

HOSSZÚSÁG: 4171 mm

MAGASSÁG: 1523 mm (antenna nélkül)

CSOMAGTÉR: 360L

FIAT SZAKÉRTŐINK

Pócsik Gábor értékesítési tanácsadó
Sedivy Enikő értékesítési tanácsadó
Váradi Ferenc értékesítési vezető

*A hatótávolságot a szabványos EU mérési eljárás (WLTP) szerint határozták meg. Az egyéni vezetési stílus és más tényezők, mint például a sebesség, a külső hőmérséklet, a domborzat és az áramfogyasztó eszközök/egységek használata befolyásolják a valós hatótávolságot, és csökkenthetik azt. A töltés időtartamát számos tényező befolyásolja - például a környezet és az akkumulátor pillanatnyi hőmérséklete, a töltőberendezés fajtája, az akkumulátor és a jármű állapota.