Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tájékoztatjuk Ügyfeleinket, hogy 2020. március 17-től a járványügyi kormányrendeletnek megfelelően, megváltozott nyitvatartási időben állunk szíves rendelkezésükre: Márkakereskedéseink munkanapokon 8.00-15.00 között , szervizeink pedig 7.00-15.30 között tartanak nyitva. Szombaton zárva tartunk. Megértésüket köszönjük!

Peugeot 308 modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

Peugeot 308

Az új PEUGEOT 308 mostantól még karakteresebb külseje  első pillantásra magával ragad.

PEUGEOT i-Cockpit

Az új Peugeot 308 egészen különleges helyet kínál a vezetőnek, mely külön elnevezést is kapott: Peugeot i-Cockpit. Az innovatív vezetőhely négy elemből áll: a kompakt, kisméretű kormányból, a vezetés élvezetének fokozására, a magasra helyezett műszeregységből, melynek köszönhetően a vezetőnek nem kell levennie a szemét az útról, ha a műszerekre tekint, a magas középkonzolból, mely letisztultsága révén, tökéletes áttekinthetőséget nyújt és egy nagy, 9,7 colos érintőképernyőből, mely a gondtalan vezetést szolgálja.

MERÉSZ MEGJELENÉS

Az új Peugeot 308 fő jellemzői: intuíció, korszerűség, letisztult dizájn és elegancia.

Az új modell kialakítása áramvonalas, elegáns, arányai kiegyensúlyozottak. Kifejező stílusát csak erősíti tükrözi a karakteres új orr-rész, mely krómozott fazettákra osztott hűtőráccsal és elliptikus halogén fényszórókkal van felszerelve. A mechanikai elemekhez a lehető legszorosabban idomuló karosszériájával erőteljes és dinamikus autó benyomását kelti

FELÜLMÚLHATATLAN VEZETÉSI ÉLMÉNY

Mivel a vezetési élmény alapvető része a gépjármű feletti kontroll, az új PEUGEOT 308 a példás menettulajdonságok érdekében magas színvonalú műszaki megoldásokat alkalmaz. A maximális hatékonyság és kényelem érdekében a felfüggesztések mindig az adott - BlueHDi vagy PureTech - motorhoz igazodnak.
Sportos jellegét hangsúlyozandó az új PEUGEOT 308 GT olyan kivételes motort kínál, mint az új BlueHDi 180 S&S, melyhez mostantól az új EAT8 automata váltó társul.

DRIVER SPORT PACK

Módosított paramétereivel a még intenzívebb vezetési élményt szolgálja a Driver Sport Pack. A középkonzolon található „Sport” gombbal aktiválható rendszer dinamikusabb vezetési élményt eredményez:  sportosabb kormányrásegítés és fokozottan reagáló gázpedál, felerősített és sportosabb motorhang, fehérből pirosra váltó kijelzés a dinamikus használathoz kapcsolódó paraméterek megjelenítésével (leadott teljesítmény, turbónyomás, hossz- és keresztirányú gyorsulás).

VEZETÉSSEGÍTŐ RENDSZEREK: TECHNOLÓGIA A VEZETŐ SZOLGÁLATÁBAN

Az új PEUGEOT 308 többek között az alábbi legújabb generációs vezetéssegítő rendszereket kínálja: 

  • Aktív holttérfigyelő rendszer
  • Tolatóradar és 180° tolatókamera
  • Automatikus vészfékező rendszer
  • Automatikus távolsági fénykapcsolás
  • Táblafelismerő rendszer
  • Adaptív távolságtartó tempomat
 


 
*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Szabó Szilvia

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36-20-282-1693

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon:
+36 20 366 6374

Székesi Zoltán

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 284 4303

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!