DESIGN

A modellben minden megvan amire a biztonságos és kényelmes autózáshoz szükséges lehet. A modell csúcstechnológiáját és korszerűségét az exkluzív vonalvezetésével emeli ki.

BELSŐ TÉR

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Vezetési módok

Új városi villanyautó háromféle vezetési módot kínál: ECO: Segítségével maximalizálható a hatótávolság NORMAL: optimális mindennapi használathoz SPORT: A teljesítményt és a gyorsulást előnyben részesítők számára

Fékezési módok

Kétféle fékezési mód közül lehet választani: Mérsékelt erősség: belső égésű motorral szerelt gépjárművekhez Fokozott: egypedálos üzem - gázpedál felengedésével párhuzamosan növekszik a fékerő.

MŰSZAKI ADATOK

Maximális elektromos hatótáv 340 km. (WLTP) / 450 km (NEDC). Az új e 208-ban a multimédiás rendszer képernyőjén vagy a MyPeugeot mobil alkalmazás segítségével időzített töltés beprogramozására is lehetőség van.

Töltés - Gyors és egyszerű

Hatékony akkumulátor: Az új e-CMP villamos moduláris platformot úgy alakították ki, hogy képes legyen nagy kapacitású, nagy feszültségű akkumulátor befogadására, úgy hogy közben a csomagtartó kapacitás ne csökkenjen le. 8 év, vagy 160 000 km-re szóló garancia van az akkumulátorra, 70% töltőkapacitás erejéig.

Otthoni töltés

Az e-208-hoz kapott standard töltőkábellel hagyományos hálózati csatlakozóról vagy - a teljes feltöltést 16 óra alatt biztosító - Green up ? csatlakozóról tölthetjük fel vagy töltse e-208-at gyorsabban és teljes biztonságban speciális fali töltőegységről, a 22WkW-os Wallboxszal, amellyel 5 óra alatt teljesen feltöltheti autóját.

Akkumulátortöltés nyilvános töltőoszlopról

Az akkumulátor hőszabályzójának köszönhetően lehetséges 100kW-os töltők használata is, így 30 perc alatt 80%-os töltöttségi szint érhető el.

Az elektromosság előnyei

Felvillanyozó, ugyanakkor nyugodt vezetés, kimagasló akusztikai komfort, zéró káros anyag kibocsájtás, egyszerű használat és optimális hatótávolság, állami támogatás és zöld rendszám.

Peugeot szakértőink

Kérdése van? Kérje munkatársaink profi tanácsát. Kérjen még ma ajánlatot!

Váradi Ferenc értékesítési vezető
Baranyai Zsoltné értékesítési tanácsadó