C5 AIRCROSS

Az egyedülálló egyéniségű SUV

Egy igazán karakteres SUV-ra vágyik? Ne keresgéljen tovább, Önnek az ideális választás a Citroën C5 Aircross SUV! Nagyméretű kerekek, izmos és védelmező formaterv, megemelt hasmagasság – 100% SUV. Vérbeli Citroën, amit az erőteljes stílusjegyek mellett az elegáns tetősínek és a széleskörű egyéni kialakítási lehetőségek is alátámasztanak. Ismerje hát meg közelebbről!

DESIGN

A C5 Aircross SUV egy igazán kifejező és merész egyéniség. Az erőtől duzzadó karosszéria a széles orr-résszel, valamint a magas és műgonddal kidolgozott motorházfedéllel dinamizmust sugároz, ugyanakkor letisztultságot és eleganciát is érzékeltet a látványos grafikai elemekkel, lendületes vonalvezetéssel, és kettős árnyalatú tetőrudakkal. A modell éke pedig – amit Ön is imádni fog – a hatalmas, nyitható panoráma üvegtető. A C5 Aircross SUV tehát igazi üde színfoltja a szegmensnek. Citroën C5 Aircross SUV A Citroën ezen autójára is gazdag konfigurációs lehetőségeket, összesen 19 kombinációt kínál. Ön ugyanis 7 külső színből (Hófehér, Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Volcano piros, Tijuca kék, Gyöngyházfehér) és 3 színcsomagból (ezüst, fehér és mélyvörös) állíthatja össze választottját. Sőt, a Perla Nera fekete tetőt akár 5 karosszéria színnel is megrendelheti.

BELSŐ TÉR

A C5 Aircross SUV belső tere rendkívül tágas és esztétikus, amely érzetet a nagyvonalúan méretezett, szellős formák, az elegáns designelemmel díszített, robusztus műszerfal kelthetnek Önben. Nemcsak az impozáns külsőt, hanem a praktikusságot is szem előtt tartották a tervezők. Felszereltségi szinttől függően, a vezetőoldalon egy egyedileg konfigurálható, 12,3”-os digitális képernyő található, amely az Ön által kiválasztott, legfontosabb vezetést segítő információkat jeleníti meg útközben. Akárcsak a többi Citroën modell, a C5 Aircross SUV is beleilleszkedik az Advanced Comfort® programba, amelynek célja a tökéletes kényelem nyújtása az utasoknak. Ráadásul, a márka két exkluzív újítással is készült, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztéssel és az Advanced Comfort ülésekkel, amelyeknek köszönhetően a C5 Aircross SUV a szegmens legkényelmesebb modelljévé avanzsált. Ugyancsak az utasok komfortérzetét szolgálja az utastérben elhelyezett AQS (Air Quality System) légtisztító berendezés, amely érzékeli a kívülről beáramló légszennyezés mértékét, és a belső keringetés automatikus beállításával megtisztítja a levegőt.

Tökéletesen kiszűrt külső zajok

A modell hangszigetelése a közlekedésből fakadó zajok legnagyobb részét kiszűri, így teljes nyugalomban utazhatunk az autóban. Olyan, mintha menet közben egy védőburokban lenne – főleg a Shine felszereltségi szintnél, ahol az első szélvédő is hangszigetelt. A Citroën emellett a motortér hangszigetelésére is kiemelt figyelmet fordított.

Új Advanced Comfort ülések

Az ülőbútorok világa ihlette az ülések széles támláját és üléslapját. Innovatív megoldásként a Citroën az ülések közepén található, nagysűrűségű habot ötvözte az ülésfelszín 15 mm vastag, texturált habjával, amely így kiváló tartást és puha elhelyezkedést garantál. A hosszú utakon sem kell tehát attól tartania, hogy kényelmetlenséget fog érezni. Az első ülések magassága és mélysége is állítható, akárcsak a fejtámaszok. A Hype Black belső hangulathoz ráadásul 5 masszázsfunkcióval ellátott, fűthető első ülés is rendelhető. A szériaváltozat kivételével valamennyi felszereltségi szinthez Advanced Comfort ülések tartoznak.

TECHNOLÓGIA

A C5 Aircross SUV csúcstechnikás, kapcsolódási funkciói teszik még kényelmesebbé és biztonságosabbá az Ön utazását. Az utasok digitális környezete és az autó közötti folyamatos kapcsolat garantált a 8”-os érintőképernyővel. Ezen keresztül megváltoztathatók a jármű működési és a légkondicionáló beállításai, valamint irányítható a multimédia és navigációs rendszer, telefonfunkciók. Ezen kívül, megfelelő alkalmazásokon (Apple CarPlay™, Android Auto) keresztül a Mirror Screen* (telefontükrözés), valamint a Connect Nav (3D-s navigációs rendszer) funkciók is elérhetők a központi érintőképernyőn. Sőt, új autója vezeték nélküli okostelefon-töltésre is lehetőséget ad, a kibővített online funkciók pedig a ConnectedCAM Citroën® eseményrögzítő kamera működését is lehetővé teszik. * Mirror Screen funkció a navigációs fejegységeken nem működik.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Citroën C5 Aircross SUV-ban 20 különböző, csúcstechnológiás vezetéstámogató rendszer szolgálja Önnek a fokozott kényelmet és biztonságot autózás közben. És hogy mik ezek? Sebességjelző táblák felismerése, és ez alapján a kívánt maximális sebességérték beállítása Kulcs nélküli nyitás és indítás Elektromos kézifék Parkolósegéd 360 fokos kamerarendszer Figyelmeztetőjelzés pihenő beiktatására (Coffee Break Alert) Fáradtságfigyelő jelzés Aktív sávtartó asszisztens Holttérfigyelő jelzés Aktív fényszóróvezérlés: automatikus váltás távolsági és tompított fényszóró között Highway Driver Assist: az automatika kezeli a sebességet, a haladási irányt, és az adott sávban tartja az autót Adaptív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval Adaptív sebességszabályozó Aktív vészfékező rendszer Figyelmeztetés ütközésveszélyre Tolatókamera Top Rear Vision funkcióval Vontatmánystabilizáló Emelkedősegéd Statikus kanyarfényszóró Grip Control lejtmenet szabályozóval

MŰSZAKI ADATOK

A Citroën C5 Aircross SUV modelljéhez 5 nagyteljesítményű és hatékony motor közül választhat, hatfokozatú manuális, vagy nyolcfokozatú EAT8 automata sebességváltóval. A legújabb generációs EAT8 technológia Shift and Park by wire vezérlésének köszönhetően a vezetés minden eddiginél hatékonyabb és kényelmesebb. Nem csak a vezetési élmény tekintetében, de gazdaságilag is megéri ez az opció. A két plusz fokozattal ugyanis, a hatfokozatú manuális változathoz képest, akár 7%-kal is csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás – sőt, még a CO2-kibocsátás is. Motorválaszték: 130 lóerős PureTech S&S benzinmotor, hatfokozatú manuális sebességváltóval 130 lóerős PureTech S&S benzinmotor, nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval 180 lóerős PureTech S&S benzinmotor, nyolcfokozatú EAT8 automata sebességváltóval 130 lóerős BlueHDi S&S dízelmotor, hatfokozatú manuális sebességváltóval 130 lóerős BlueHDi S&S dízelmotor, nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval

Citroën szakértőink

Ha további meggyőző érvekre van szüksége a Citroën C5 Aircross Hybrid SUV mellett, jöjjön el bemutatótermünkbe, és ismerje meg testközelből a modellt! Mérlegelje hagyományos meghajtású társával szemben, és válassza ki az igényeinek leginkább megfelelőt! Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

ELÉRHETŐ Citroën c5 aircross suv MODELLJEINK

Nincs találat.