Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy július 31-től augusztus 21-éig SZOMBATonként szalonjaink ZÁRVA tartanak. Augusztus 28-án már a megszokott szombati nyitvatartással várjuk Önöket márkakereskedéseinkben.
Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën C5 Aircross SUV
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Az egyedülálló egyéniségű SUV

Egy igazán karakteres SUV-ra vágyik? Ne keresgéljen tovább, Önnek az ideális választás a Citroën C5 Aircross SUV! Nagyméretű kerekek, izmos és védelmező formaterv, megemelt hasmagasság – 100% SUV. Vérbeli Citroën, amit az erőteljes stílusjegyek mellett az elegáns tetősínek és a széleskörű egyéni kialakítási lehetőségek is alátámasztanak. Ismerje hát meg közelebbről!

DESIGN

A C5 Aircross SUV egy igazán kifejező és merész egyéniség. Az erőtől duzzadó karosszéria a széles orr-résszel, valamint a magas és műgonddal kidolgozott motorházfedéllel dinamizmust sugároz, ugyanakkor letisztultságot és eleganciát is érzékeltet a látványos grafikai elemekkel, lendületes vonalvezetéssel, és kettős árnyalatú tetőrudakkal. A modell éke pedig – amit Ön is imádni fog – a hatalmas, nyitható panoráma üvegtető. A C5 Aircross SUV tehát igazi üde színfoltja a szegmensnek.

Citroën C5 Aircross SUV

A Citroën ezen autójára is gazdag konfigurációs lehetőségeket, összesen 19 kombinációt kínál. Ön ugyanis 7 külső színből (Hófehér, Perla Nera fekete, Platinaszürke, Artense szürke, Volcano piros, Tijuca kék, Gyöngyházfehér) és 3 színcsomagból (ezüst, fehér és mélyvörös) állíthatja össze választottját. Sőt, a Perla Nera fekete tetőt akár 5 karosszéria színnel is megrendelheti.

BELSŐ TÉR

A C5 Aircross SUV belső tere rendkívül tágas és esztétikus, amely érzetet a nagyvonalúan méretezett, szellős formák, az elegáns designelemmel díszített, robusztus műszerfal kelthetnek Önben. Nemcsak az impozáns külsőt, hanem a praktikusságot is szem előtt tartották a tervezők. Felszereltségi szinttől függően, a vezetőoldalon egy egyedileg konfigurálható, 12,3”-os digitális képernyő található, amely az Ön által kiválasztott, legfontosabb vezetést segítő információkat jeleníti meg útközben.

Akárcsak a többi Citroën modell, a C5 Aircross SUV is beleilleszkedik az Advanced Comfort® programba, amelynek célja a tökéletes kényelem nyújtása az utasoknak. Ráadásul, a márka két exkluzív újítással is készült, a Progresszív Hidraulikus Ütközőelemekkel® ellátott felfüggesztéssel és az Advanced Comfort ülésekkel, amelyeknek köszönhetően a C5 Aircross SUV a szegmens legkényelmesebb modelljévé avanzsált. Ugyancsak az utasok komfortérzetét szolgálja az utastérben elhelyezett AQS (Air Quality System) légtisztító berendezés, amely érzékeli a kívülről beáramló légszennyezés mértékét, és a belső keringetés automatikus beállításával megtisztítja a levegőt.

Komfortfutómű

Komfortfutómű

A Citroën saját fejlesztése, az új felfüggesztési rendszer kiváló úttartást, menetkomfortot és kényelmet biztosít Önnek a C5 Aircross SUV-val való utazás során. Az új futóműbe már hidraulikus csillapítók és ütközőelemek vannak beépítve két végállással, a ki- és berugózott pozíciókhoz. Így autója nemcsak a kisebb útegyenetlenségeket, hanem a nagy úthibákat is ugyanúgy kiszűri és elnyeli. Olyan észrevétlenül suhanhat át tehát az úthibák felett, mintha azok ott sem lennének. Mindezt remek úttartás és kivételes dinamizmus mellett.
Tökéletesen kiszűrt külső zajok

Tökéletesen kiszűrt külső zajok

A modell hangszigetelése a közlekedésből fakadó zajok legnagyobb részét kiszűri, így teljes nyugalomban utazhatunk az autóban. Olyan, mintha menet közben egy védőburokban lenne – főleg a Shine felszereltségi szintnél, ahol az első szélvédő is hangszigetelt. A Citroën emellett a motortér hangszigetelésére is kiemelt figyelmet fordított.
Advanced Comfort ülések

Advanced Comfort ülések

Az ülőbútorok világa ihlette az ülések széles támláját és üléslapját. Innovatív megoldásként a Citroën az ülések közepén található, nagysűrűségű habot ötvözte az ülésfelszín 15 mm vastag, texturált habjával, amely így kiváló tartást és puha elhelyezkedést garantál. A hosszú utakon sem kell tehát attól tartania, hogy kényelmetlenséget fog érezni. Az első ülések magassága és mélysége is állítható, akárcsak a fejtámaszok. A Hype Black belső hangulathoz ráadásul 5 masszázsfunkcióval ellátott, fűthető első ülés is rendelhető. A szériaváltozat kivételével valamennyi felszereltségi szinthez Advanced Comfort ülések tartoznak.
Sokoldalú belső tér

Sokoldalú belső tér

A C5 Aircross SUV szegmensbeli sajátossága, hogy hátulra 3 különálló ülést tervezett a Citroën. Ezek csúsztathatók, sík padlóra összecsukhatók és öt fokozatban dönthetők, amelynek köszönhetően a kategória legjobban variálható SUV-jává vált a modell. A csomagtér szintén új mércét teremt a szegmensben, hiszen térfogata 580-720 liter között változtatható. Emellett egyéb, praktikus célt szolgáló része is van az autónak: ilyen például a középső kartámaszban kialakított, nagyméretű hűtött rekesz, a kesztyűtartó, vagy az ajtókban kialakított tágas zsebek.

Az egyedi konfigurációkat nemcsak kívülről, hanem az utastérben is összeállíthatjuk. Ötféle hangulat (széria, Wild Grey, Metropolitan Beige, Metropolitan Grey, Hype Black) közül választhatjuk ki az ízlésünknek leginkább megfelelőt. Mindegyik opció ötvözi a világosságot, a meleg, barátságos hangulatot és a kifinomultságot.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Citroën C5 Aircross SUV-ban 20 különböző, csúcstechnológiás vezetéstámogató rendszer szolgálja Önnek a fokozott kényelmet és biztonságot autózás közben. És hogy mik ezek?

 • Sebességjelző táblák felismerése, és ez alapján a kívánt maximális sebességérték beállítása
 • Kulcs nélküli nyitás és indítás
 • Elektromos kézifék
 • Parkolósegéd
 • 360 fokos kamerarendszer
 • Figyelmeztetőjelzés pihenő beiktatására (Coffee Break Alert)
 • Fáradtságfigyelő jelzés
 • Aktív sávtartó asszisztens
 • Holttérfigyelő jelzés
 • Aktív fényszóróvezérlés: automatikus váltás távolsági és tompított fényszóró között
 • Highway Driver Assist: az automatika kezeli a sebességet, a haladási irányt, és az adott sávban tartja az autót
 • Adaptív sebességtartó automatika Stop&Go funkcióval
 • Adaptív sebességszabályozó
 • Aktív vészfékező rendszer
 • Figyelmeztetés ütközésveszélyre
 • Tolatókamera Top Rear Vision funkcióval
 • Vontatmánystabilizáló
 • Emelkedősegéd
 • Statikus kanyarfényszóró
 • Grip Control lejtmenet szabályozóval
Citroën C5 Aircross SUV

MŰSZAKI ADATOK

A Citroën C5 Aircross SUV modelljéhez 5 nagyteljesítményű és hatékony motor közül választhat, hatfokozatú manuális, vagy nyolcfokozatú EAT8 automata sebességváltóval. A legújabb generációs EAT8 technológia Shift and Park by wire vezérlésének köszönhetően a vezetés minden eddiginél hatékonyabb és kényelmesebb. Nem csak a vezetési élmény tekintetében, de gazdaságilag is megéri ez az opció. A két plusz fokozattal ugyanis, a hatfokozatú manuális változathoz képest, akár 7%-kal is csökkenthető az üzemanyag-fogyasztás – sőt, még a CO2-kibocsátás is.

Motorválaszték:
 • 130 lóerős PureTech S&S benzinmotor, hatfokozatú manuális sebességváltóval
 • 130 lóerős PureTech S&S benzinmotor, nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval
 • 180 lóerős PureTech S&S benzinmotor, nyolcfokozatú EAT8 automata sebességváltóval
 • 130 lóerős BlueHDi S&S dízelmotor, hatfokozatú manuális sebességváltóval
 • 130 lóerős BlueHDi S&S dízelmotor, nyolcfokozatú EAT8 automata váltóval

TECHNOLÓGIA

Citroën C5 Aircross SUV

A C5 Aircross SUV csúcstechnikás, kapcsolódási funkciói teszik még kényelmesebbé és biztonságosabbá az Ön utazását. Az utasok digitális környezete és az autó közötti folyamatos kapcsolat garantált a 8”-os érintőképernyővel. Ezen keresztül megváltoztathatók a jármű működési és a légkondicionáló beállításai, valamint irányítható a multimédia és navigációs rendszer, telefonfunkciók. Ezen kívül, megfelelő alkalmazásokon (Apple CarPlay™, Android Auto) keresztül a Mirror Screen* (telefontükrözés), valamint a Connect Nav (3D-s navigációs rendszer) funkciók is elérhetők a központi érintőképernyőn. Sőt, új autója vezeték nélküli okostelefon-töltésre is lehetőséget ad, a kibővített online funkciók pedig a ConnectedCAM Citroën® eseményrögzítő kamera működését is lehetővé teszik.

* Mirror Screen funkció a navigációs fejegységeken nem működik.

Önt is lenyűgözte a karakteres Citroën C5 Aircross SUV?

És azt tudta, hogy a modell már plug-in hibrid változatban is elérhető?

Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.


Munkatársaink

Weldi Dániel - értékesítési tanácsadó

Weldi Dániel

értékesítési tanácsadó
Pfendler Bernadett - szalonvezető

Pfendler Bernadett

szalonvezető
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!