DESIGN

Jó helyen jár, ha egy teljesen felszerelt, stílusos, családbarát SUV-t keres megfizethető áron. Ismerje meg a ZS modellt!

Dinamizmus

Az MG ZS modell külseje igazán szemet gyönyörködtető, a jellegzetes nyolcszögletű logó, a gyémántmintás hűtőrács és a LED-es fényszórók könnyen felismerhetővé varázsolják az utakon.

BELSŐ TÉR

Lenyűgöző rakodási és tárolási kapacitás

A 448 literes csomagtér bőven elég egy hétvégi kiránduláshoz, de a hátsó ülések lehajtásával akár 1166 liternyire is bővíthető, mely egy nagyobb utazáshoz is ideális.

10,1"-os lebegő érintőképernyő

Az utastér megalkotásánál rendkívül nagy hangsúly került a részletekre: a kényelmet és a stílust helyezték a középpontba, melyekkel a vezetési élmény egy magasabb szintjét tapasztalhatja meg.

Puha tapintású anyagok

A selymesen puha tapintású anyagokkal és az igényes varrásokkal az MG ZS egyet jelent a magas minőséggel ugyanakkor az ára megfizethető.

Légtisztító rendszer

A finomszűrővel felszerelt klímaberendezésnek köszönhetően a levegő mindig friss az MG ZS utasterében, ezzel óvja egészségünket.

Panorámatető

Az MG ZS Luxury impozáns, nyitható panoráma napfénytetővel elérhető, amely lehetővé teszi, hogy napfényben és friss levegőn élvezhesse az utazást.

Óriási helykínálat

A kategóriájának egyik legnagyobb hátsó utasterével rendelkezik a modell és a sík hátsó rakterének hála az MG ZS képes mindent elszállítani, amire csak szüksége van.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

360°-os kamerarendszer

Az MG ZS Luxury modell 360°-os kamerarendszerrel rendelkezik, amelynek segítségével még a legszűkebb parkolóhelyre is gondtalanul beparkolhat.

Biztonságos karosszéria

A karosszéria torziós merevsége 18 400 Nm, az energiaelnyelő karosszériaelemek pedig teljes egészében nagy szilárdságú acélból készültek.

Aktív védelem

Az MG ZS modellben megtalálható a holttérfigyelő és az oldalsó forgalomfigyelő funkció is, amelyek segítenek megelőzni és elkerülni az esetleges baleseteket.

MŰSZAKI ADATOK

Az MG ZS városi közlekedéshez és ingázáshoz is tökéletes: két hatékony benzinmotor közül választhat, melyek a legmodernebb technológiával készültek. Ideális közlekedési eszköz azoknak, akiknek fontos a praktikus és szabad autózás.

Digitális vezetői műszeregység

Az MG ZS modellt a stílus és az átláthatóság jegyében tervezték. Exkluzív műszerfala biztosítja a szükséges információk digitális megjelenítését.

MG szakértőink

Ön is szeretne egy dizájnos, megfizethető városi SUV-t vezetni? Kérjen ajánlatot most!

Viszt Péter értékesítési vezető
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Szabados Áron értékesítési tanácsadó