DESIGN

Modern vonalvezetés, harmonikus arányok, robusztus megjelenés. A méltán népszerű Expert erősségeit még jobban kiemeli az új elektromos változat. Az alapmodellhez hasonlóan az e-Expert is háromféle hosszúságban rendelhető (kompakt – 4606 mm, közepes – 4956 mm, hosszú – 5308 mm), amelyhez többféle felszereltségi verzió közül választhat, hogy új munkatársa tökéletesen illeszkedhessen szakmája egyedi igényeihez. A kompakt verzió ráadásul egy új fejezetet nyit az elektromos haszonjárművek piacán. Méretének és elektromos hajtásának köszönhetően vérbeli városi áruszállítóvá válik, amelyet könnyű vezetni, leparkolni, sőt, még forgalomcsökkentett területekre is behajthat vele, ha az elektromos autók behajtása külön engedélyezett. A mélygarázsok, parkolóházak miatt sem kell majd aggódnia, hiszen mindegyik változat 1,9 méter magasságú, így sehol sem fog fennakadni az autóval. Ahogy a Peugeot összes elektromos modelljén, úgy az e-Expert masszív kialakítású hűtőrácsán is megtalálható a dikroikus oroszlán. A zöldeskék tónusú embléma a csomagtartón ugyancsak visszaköszön, akárcsak az egyedi e-Expert felirat, ami így igazán különlegessé teszi a gépjármű megjelenését.

BELSŐ TÉR

A Peugeot e-Expert kombinálja a kompakt külső méretet és a maximális rakteret. Hagyományos meghajtású társához képest az e-Expert belső kialakítása sem változott: akár 6,6 m3 hasznos tér is állhat az Ön rendelkezésére, amelynek 1.275 kg a terhelhetősége. És ezt az elektromos meghajtást biztosító, különböző méretű akkumulátorok sem befolyásolják. Sőt, a vontatási kapacitása sem alacsonyabb az elektromos modellnek, és számos pakolóhelyet is biztosít. Peugeot Új e-Expert A változattól függően, szériaként elérhető Moduwork üléspadnak köszönhetően az új e-Expert belső terét is az igényeinek megfelelően alakíthatja át. Az üres helyek kihasználása érdekében a szélső utasülés és a válaszfal is lehajtható, így a rakodótér hosszát akár 4 méteresre is bővítheti. A funkcionalitás mellett a Peugeot mérnökei az utazás kényelméről sem feledkeztek meg. A magasított ülés remek kilátást és egyfajta biztonságérzetet nyújt Önnek vezetés közben, a beszállást pedig a fellépők könnyítik meg. Dolgozna útközben? Ez is kényelmesen megoldható, az utastér könnyen igazi mozgó irodává alakítható, hiszen a középső könyöktámasz leengedésével egy rendkívül praktikus forgóasztal áll rendelkezésre.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Kameraalapú vészfékező rendszer, távolságfigyelő funkció, távolságtartó tempomat, sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, automata távolsági fényszóró, kameraalapú fáradtságfigyelő, Grip Control intelligens kipörgésgátló, közúti táblaleolvasó rendszer, keréknyomás-ellenőrző rendszer, tolatóradar és első parkoló radar, automatikusan működő elektromos kézifék.

MŰSZAKI ADATOK

Folyamatos, 130 km/h sebesség mellett a tisztán elektromos hatótávolság a WLTP által megadott érték felére esik. Csatlakoztassa az autót a hálózathoz, és melegítse/hűtse elő az utasteret a hatótávolság növelése érdekében. A WLTP hatótávolság adatát a megengedett hasznos tömeg felével együtt határozzák meg.

TECHNOLÓGIA

Egy kishaszon-gépjármű vezetése sosem volt ennyire kényelmes, mint a Peugeot e-Expert esetében. Ehhez hozzájárul az új, 3,5" méretű színes kijelző, amely olyan vezetéshez szükséges információkat jelenít meg Önnek, mint a még megtehető hatótáv, vagy az aktuális energiafelhasználás.

Peugeot szakértőink

Az Ön tetszését is elnyerte az új Peugeot e-Expert? Regisztráljon az elsők között és ismerje meg részletesebben! Ha kérdése lenne a 100% elektromos megoldással kapcsolatban, értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére Peugeot márkakereskedésünkben!

 

 

Váradi Ferenc értékesítési vezető
Baranyai Zsoltné értékesítési tanácsadó