SUZUKI

S-CROSS

MINDENRE KÉSZEN


Legyen szó kényelemről, praktikus kiegészítőkről vagy biztonságról, az S-CROSS kívül-belül felkészülve várja, hogy útra keljen vele. Bevásárlás, munkába járás vagy egy kalandos hétvége? Az S-CROSS mindenre készen áll.
 
Most még magabiztosabban az utakon! Vezessen és parkoljon biztonságosan a Suzuki S-CROSS modellel és a 360 fokos kamerával!
Ismerje meg közelebbről az S-CROSS modellt! Regisztráljon tesztvezetésre még ma!

DESIGN

HATÁSOS SUV-STÍLUS

Tudjuk jól, hogy az első benyomás mindig rendkívül fontos, azonban az új S-CROSS igazi hatását ennek a megjelenésnek a tartóssága biztosítja. A lényeg a részletekben rejlik, és az S-CROSS nem ígér ennél kevesebbet! Minél tovább nézi, annál jobban fog tetszeni.

STÍLUSOS ELSŐ HŰTŐRÁCS

A feltűnő zongoralakk-fekete első hűtőrács által biztosított dinamikus megjelenésnek köszönhetően az új SUV rögtön kiemelkedik a tömegből. Ezenkívül a hűtőrács erőteljes hatását sugározza a krómozott díszítőelemek között elhelyezett elülső embléma is.

KARAKTERES MERÉSZSÉG

A szögletes első és hátsó kerékívek karakteres megjelenést adnak az S-CROSS külső összképének. Az első és hátsó lökhárító merész, ezüst díszítése hatásos első benyomást tesz, ami nyomatékosítja a magabiztos SUV-megjelenést.

LÉPJEN TÚL A HATÁRAIN

Állítson bármilyen kihívás elé az élet, az új S-CROSS minden pillanatban megkönnyíti a választást, így Ön bátran az események elébe mehet. A magabiztos és merész SUV-stílus, az intelligens biztonsági rendszerek és a fejlett vezetéstámogató rendszerek csak a kezdetet jelentik. A család, a barátok vagy esetleg a csomagok számára rendelkezésre álló tágas térrel, illetve az AllGrip technológia segítségével Ön bármerre is járjon, uralhatja az utakat.

NAGYSZERŰ MEGJELENÉS ÉS ÉLETREVALÓSÁG

Az új S-CROSS már az első pillantásra feltárja valódi karakterét. Egyből feltűnik, hogy ez egy strapabíró SUV modell, amely kétséget sem hagy jelenléte felöl! A túlméretezett alsó és felső hűtőrácsok figyelmet követelnek és kalandért kiáltanak. Közelebbről megvizsgálva viszont azt is észrevehetjük, hogy egy elegáns, stílusos és kifinomult járművel van dolgunk.

BELSŐ

Élvezze ön is az életet, hiszen az S-CROSS is tudja, hogy kell! Legyen szó akár a napi közlekedésről, vagy élete új fejezetének kezdetéről, az S-CROSS elkíséri Önt és teljesíti, amit ígér.

HATÁRTALAN BELSŐ

A nagyméretű szélvédőnek, valamint a magas oldalsó látótérnek köszönhetően az utastér most még tágasabb, mint valaha. Jöjjön és nézze meg, mi hiányzott eddig!

KÉNYELMES TEREK

Nem csak az első, de a hátsó utastér is bőséges helyet kínál arra, hogy kényelmesen hátra dőljön, lazítson és élvezze az utazást.

ÁLLÍTHATÓ HÁTSÓ ÜLÉSTÁMLA

A hátsó üléstámla két pozícióba állítható a poggyásztér maximalizálása és a kényelem növelése érdekében. (GL+ és GLX felszereltség esetében elérhető.)

BIZTONSÁG

Amellett, hogy bárhova eljuthat az új S-CROSS modellel, most abban is biztos lehet, hogy a Suzuki biztonsági rendszerei gondoskodnak az Ön és utastársai védelméről. A legújabb szenzorok, digitális technológiák és fejlett biztonsági rendszerek összhangja kényelmes és pihentető utazást biztosít az autóban. A vezető az utazás során az útra figyel, és arra koncentrál, hogy mi történik körülötte. Azonban, több szem többet lát, és ebben segít az S-CROSS sokoldalú felszereltsége, a kamerák és szenzorok sokasága.

DSBS

Menet közben a rendszer egy lézerérzékelő és egy egy lencsés kamera segítségével határozza meg, hogy fennáll-e az ütközés veszélye az elöl haladó járművel vagy a gyalogossal. Ennek a veszélynek az észlelése esetén, a DSBS figyelmezteti a vezetőt, vagy vészfékezést hajt végre, a helyzet komolyságától függően.

SÁVFIGYELŐ

A nagyobb sebesség során, az autó rendszere automatikusan segít a sávtartásban, és figyelmeztet annak elhagyása során. Az egylencsés kamera észleli a bal és a jobb oldali fehér sávfelfestést és azok elhagyása esetén, hang- és fényjelzéssel figyelmezteti a vezetőt.

JELZÉSEK FELISMERÉSE

Az autó folyamatosan figyelemmel kíséri a közúti forgalmi jelzéseket, beleértve a sebességkorlátozásra vonatkozó, előzni tilos, behajtani tilos, valamint kiegészítő táblákat. Ezek érzékelésekkor a rendszer megjeleníti az adott táblát a multiinformációs kijelzőn, emlékeztetve a vezetőt, hogy épp mire kell odafigyelnie. Egyidejűleg maximum három jelzés megjelenítésére van lehetőség.

STOP & GO FUNKCIÓ

A hatsebességes automata váltóval rendelkező modell adaptív tempomat Stop & Go funkcióval is fel van szerelve, amely fékez és gyorsít a vezetőtől függetlenül, az előtte haladó járműtől való biztonságos távolság fenntartása érdekében. A rendszer szükség esetén akár teljesen meg is állítja az autót, majd 2 másodpercen belül ismét elindítja azt, ha előtte is változik a forgalom haladása.

HOLTTÉRFIGYELÉS

Ha a bekapcsolt érzékelő a holttérben járművet észlel, gyors villogásba kezd és figyelmeztető hangjelzést ad ki az esetleges sávváltás biztonságosabbá tétele érdekében. A rendszer érzékeli a holttérben található vagy ahhoz közelítő járműveket a jármű mindkét oldalán.

360° KAMERA

A 360 fokos nézet növeli a kényelmet és elsősorban a biztonságot. A négy (első, hátsó és két oldalsó) kamera különböző nézőpontokat kínál, többek között a 3D-nézetet a biztonságos elinduláshoz, valamint a felülnézetet a kényelmesebb parkolás érdekében.

VISSZAGURULÁS-GÁTLÓ

Könnyítse meg a lejtőn való elindulást a visszagurulás-gátló segítségével, mely megakadályozza az autó hátrafelé gurulását, amikor Ön átteszi a lábát a fékpedálról a gázpedálra.

PARKOLÁS

A hátsó keresztirányú forgalom figyelmeztető rendszer segít, többek között a parkolóhelyről történő kitolatás során. Ha a szenzorok észlelik, hogy egy jármű közelít a hátsó holttérhez, figyelmeztető értesítéseket ad, melyek riasztják az autó vezetőjét a helyzetről.

MŰSZAKI ADATOK

Fedezzen fel új utakat és egy új világot az új S-CROSS modell segítségével! A modell a hybrid rendszerével ösztönösen érzi, hogy mikor mit szeretne, mire van szükség, legyen szó akár az üzemanyag-hatékonyság maximalizálásáról ráérős vezetés közben, vagy a motorerő növeléséről, amikor nagyobb tempóre van szükség. Négy választható üzemmód Válasszon a vezetési stílusának és az út körülményeknek megfelelő üzemmódot. A négy, könnyen kiválasztható lehetőség segítségével bármikor beállíthatja legjobb 4WD-konfigurációt. Csak válasszon egyet, és vezessen magabiztosan – az AllGripSelect teszi a dolgát.

AUTO ÜZEMMÓD

Az átlagos útviszonyok között alacsony fogyasztást biztosít. Ebben az esetben a rendszer csak akkor kapcsol összkerékhajtásra, ha csúszást érzékel.

SNOW ÜZEMMÓD

Tökéletes beállítás ha havas, poros vagy csúszós az út. Az üzemmód sokkal nagyobb tapadást biztosít, amikor ilyen útfelületeken gyorsul az autó.

LOCK ÜZEMMÓD

Ebben az üzemmódban, könnyedén kiszabadíthatja autóját a sár, a hó vagy a homok fogságából azáltal, hogy a rendszer maximális nyomatékot továbbít a hátsó kerekekre.

SPORT ÜZEMMÓD

Élvezetesebb teljesítményt ad a kanyarokban, hiszen nagyobb nyomaték jut a hátsó kerekekre. A további optimalizálással a motor élénkebben reagál a gázadásra.

Lágy hybrid rendszer

A Suzuki új, kompakt és könnyű hybrid rendszere egy meghajtó funkcióval is ellátott Integrált Indítógenerátorból (ISG) és egy 48 voltos lítiumion-akkumulátorból, valamint egy 48-12 voltos DC/DC konverterből áll. A töltési folyamat egy rendkívül hatékony motorrásegítést tesz lehetővé.

NYOMATÉKKIEGYENLÍTÉS

A nyomatékkiegyenlítés az ISG nyomatékát felhasználva rásegít a benzinmotor forgatónyomatékára, így kompenzálja a gyorsítási folyamat során fellépő késleltetett motorválaszt, ami fokozza a gyorsulást és növeli a teljesítményt.

NYOMATÉKNÖVELÉS

A nyomatéknövelés zökkenőmentesebbé teszi a gyorsítást azáltal, hogy az ISG forgatónyomatékával támogatja a benzinmotor nyomatékát, amíg a turbófeltöltő a motorba nem juttatja a sűrített levegőt.

ISG ALAPJÁRATI MÓD

Mikor a kuplungot kinyomjuk a lassításhoz, és a motor fordulatszáma az alapjárati fordulatig csökken, az ISG alapjáraton tartja a benzinmotort, és leállítja az üzemanyag-felhasználást. Miután az alapjárat folytonos, a jármű igény szerint bármikor visszagyorsítható.

TELJESÍTMÉNY


Precíz váltóival és dinamikus motorjaival a vadonatúj S-CROSS mindig könnyedén fogja leküzdi az elé kerülő akadályokat, legyen szó akár az országutak végtelennek tűnő kilométereiről, akár a nagyvárosi dzsungel útvesztőiről.

Hatsebességes kézi váltó

Javítsa az üzemanyag-hatékonyságot és a vezetési élményt a sebességfokozatok megfelelő beállításával. Ráadásul az ellensúllyal ellátott váltóval most még valóságosabb lesz a váltás érzete, amíg a sebességváltó burkolata elnyeli a zajt és a rezgést.

Hatsebességes automata váltó

Kiváló gyorsulást biztosítanak, a széles tartományú fokozathosszúságok a hatsebességes automata váltó esetében. Nem csak menet közben, hanem, akár álló helyzetből történő induláskor is, és ami még fontosabb, nagy sebességű utazás közben fokozzák az üzemanyag-hatékonyságot.

SUZUKI SZAKÉRTŐINK

Jöjjön, és tegye próbára a vadonatúj Suzuki S-CROSS-t!

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető

 

elérhető suzuki s-cross modelljeink

S-CROSS 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
Megnézem
S-CROSS 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
Megnézem
S-CROSS 1.4 Hybrid GL+
Suzuki

S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

Évjárat: 2024
Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.

ELÉRHETŐ Suzuki S-CROSS modelljeink

  Suzuki

  S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

  Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
  Megnézem
  Suzuki

  S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

  Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
  Megnézem
  Suzuki

  S-CROSS 1.4 Hybrid GL+

  Listaár: 9 920 000 Ft 8 620 000 Ft
  Megnézem