DESIGN

Élettér. Tágas lábtér. Elbűvölő hangzás. Beépített Google-technológiákkal. Ismerje meg az újragondolt V60 kombinkat – mindenre felkészült, amit az élet tartogat.

BELSŐ TÉR

Önnek készült. A fejlett technológiák a V60 plug-in hibrid modellben dinamikusabb vezetési élményt nyújtanak.

Kristály sebességváltó

A valódi svéd kristályból - kézzel készített - sebességváltót az Orrefors kizárólag a Volvo számára készíti.

Drift Wood dekorbetét

A víz, a szél és a hullámok mintája jelenik meg a természet erői által inspirált valódi fa díszítőelemen.

Bowers & Wilkins magas hanghűségű audiorendszer

Precízen hangolt hangszóró és az innovatív, Volvo utastér-architektúrájához igazodó mélynyomó lenyűgöző térhangzást biztosít.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓKEnyhítse a stresszt a nagy forgalomban


Holttér-felügyeleti rendszerünk (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Ha fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy Ön, autója és szerettei a megfelelő helyen legyenek.

Észleli és korrigálja a kisodródást


Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. A gépkocsija képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseketLehet éjjel vagy nappal, az intelligens biztonságtámogató technológiánk segít más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

360 fokos parkolási nézetNégy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő objektumok. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is

Tolasson magabiztosanAz automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció támogatja a vezetőt, amikor korlátozott a kilátás tolatás közben. A rendszer képes felismerni a gépkocsi mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is működésbe lép.***

Elékanyarodást megakadályozó rendszer


Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

*** A vezetőtámogató funkciók nem helyettesítik a vezető figyelmét és ítélőképességét. A keresztirányú forgalomra figyelmeztető rendszer bizonyos helyzetekben korlátozott funkcionalitással bír. Az automatikus fékvezérlés csak kis sebességnél működőképes.Fejlett vezetőtámogató technológiánk nyugodt vezetést biztosít. A rendszer segítségével autója - a biztonságos követési távolságot tartva– követi az előtte haladó járművet, miközben a technológia gyengéd kormányrásegítéssel a sáv közepén tartja gépkocsiját. A rendszer akadozó forgalomban is segít, így figyelmeztet, ha Ön nem veszi észre, amikor az Ön előtt álló autók elindulnak.
 
 

MŰSZAKI ADATOK

Plug-in Hybrid erőforrás

Fokozza elektromos energiával mindennapi vezetési élményét, és élvezze a plug-in hibridet kompromisszumok nélkül, miközben vigyáz a környezetre is. V60 PHEV gépkocsija gyorsabban tölt, - az új 6,4 kW-os, 2 fázisú fedélzeti töltőnkkel három óra alatt töltődik fel 0-ról 100 százalékra - így több tisztán elektromos vezetési időt és több környezettudatos kilométert* biztosít Önnek. A pihentető utazásért az egypedálos vezetés felel és összkerékhajtással a V60 PHEV dinamikusan teljesít és lendületes vezetési élményt nyújt.

Mild-hybrid

A mild hibrid változat visszanyeri a fékezéskor keletkező energiát, amit egy 48 V-os akkumulátorban tárol. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást. Az V60 mild hibridet úgy tervezték, hogy nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így az utazások kifinomultabbá válnak a városban is, és az autópályán is.

Részletes műszaki és modelladatok:

  • Ülések száma: 5
  • Csomagtér térfogata: 519 l
  • Szélesség: 1850 mm
  • Hossz: 4778 mm
  • Magasság: 1432 mm
  • Fejtér elöl/hátul: 1019 mm/966 mm
  • Maximális vontatóképesség: 2000 kg

Volvo szakértőink

Ön is szívesen vezetné ezt a luxuskombit? Kérjen ajánlatot most!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó