Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Peugeot 5008 modellismertető

már 5 890 000 Ft - tól*


 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
TARTOZÉK KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS


ÚJ DIMENZIÓK

MERÉSZ VONALAK


Köszöntjük egy új korszak hajnalán!
Íme egy nyúlánk, mégis izmos, a legkorszerűbb technológiával felszerelt, mégis végletekig kifinomult SUV, amely minden érzékünkre fokozottan hat, és még nagyobb vezetési szabadságot kínál. Az új PEUGEOT 5008 SUV modern sziluettje első pillantásra rabul ejt. A sportos megjelenésű, megemelt karosszéria, az elegáns felnikkel ellátott nagy kerekek, a jármű profilját uraló krómdíszítés, az alumínium tetőrudak* és a Fekete Gyémánt (Black Diamond) tető* rafinált módon hangsúlyozza a jármű impozáns méreteit.

SZABADSÁG – ÚJ ÉRTELMEZÉSBEN


A 7 személyes* új PEUGEOT 5008 SUV az utazás élményét valóban új dimenzióba helyezi.
Élvezze a belső tér luxusát, a hatalmas panoráma napfénytetőn* és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerrel* kényeztető ülésekbe.

MINDIG UGRÁSRA KÉSZ
Az első lámpatestek és a kissé ívelt formájú fényszórók átható tekintetet kölcsönöznek az autónak. A hűtőrács finom krómbordái és a függőleges kiképzésű, nagy légbeömlőkkel díszített orr-rész még tovább fokozza az új PEUGEOT 5008 SUV ragadozójellegét.

ÚTBAN A TÖKÉLETESSÉG FELÉ
Hátul az áramvonalas kiképzésű döntött szélvédő is a sportos karaktert erősíti. A karosszéria fekete csíkjába illeszkedő, éjjel-nappal világító, három karmot formázó fénydiódás lámpák az új PEUGEOT 5008 SUV egyedi stílusának ékes bizonyítékai.

 
 

INTENZÍV VEZETÉSI ÉLMÉNY


INTUITÍV KEZELŐSZERVEK
Tegye próbára érzékszerveit, és a 100%-ig high-tech új Peugeot i-Cockpit®-ban helyet foglalva adja át magát az egyedülálló vezetési élménynek. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoportnak és a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyőnek* köszönhetően úgy tájékozódhat, hogy közben mindvégig az úton tarthatja a szemét.

HATÉKONY SZABADIDŐ-AUTÓ


Akár többen szeretnének utazni (hétszemélyes változat*) akár a nagy csomagteret szeretnék teljes mértékben kihasználni, a PEUGEOT 5008 SUV tökéletesen alkalmazkodik az utazók igényeihez.

Az új PEUGEOT 5008 SUV optimalizált felépítésének egyik legfontosabb hozadéka a tömeg terén elért áttörés (az előző nemzedékhez képest átlagosan 95 kg-ot sikerült lefaragni a modell súlyából). De ez még nem minden: az áramvonalas formaterv, valamint a karosszéria méretének optimalizálása kitűnő légellenállást eredményezett, ami a kategória egyik legjobbja.
Emellett a választékban szereplő valamennyi benzines és dízelmotor a kategória legjobbja címmel büszkélkedhet saját kategóriájában!
Az új PEUGEOT 5008 SUV szegmensének egyik leghatékonyabb modellje.

 
 

Vezetési élmény


ÉLMÉNYEK KARNYÚJTÁSNYIRA
Az új Peugeot i-Cockpit® high-tech világa a jövőbe repíti. A személyre szabható, magasra helyezett digitális műszercsoport , a 8 colos, kapacitív típusú érintőképernyő, a puha színbőr borítású kompakt kormánykerékbe épített kezelőszervek, csakúgy mint a kormányról is vezérelhető automata sebességváltó, teljesen magától értetődő, mégis intenzív vezetési élményt biztosít.

INTUITÍV KEZELŐSZERVEK
A PEUGEOT i-Cockpit® Amplify funkció az összes érzékszervre fokozottan hat: a kellemes fényekhez és hangzáshoz, a beépített illatosító mellett, a DriverSportPack dinamikus hatása is hozzáteszi a magáét – különösen Boost módban… Csakis az Ön választásán múlik, milyen hangulatban utazik.

 
 

KORLÁTLAN ONLINE KAPCSOLATTARTÁS
A Mirror Screen funkciónak köszönhetően mobiltelefonja képernyőjét kivetítheti a 8 colos érintőképernyőre, és ezen keresztül használhatja az Apple CarPlayTM, a MirrorLink®, illetve az Android Auto kompatibilis alkalmazásokat. A mobiltelefon vezeték nélkül* feltölthető.

NAVIGÁCIÓ HÁROM DIMENZIÓBAN
A rendkívül realisztikus TomTom 3D navigáció a talaj lejtését is figyelembe véve jeleníti meg az épületeket 3D-ben. A kormányon található kapcsoló segítségével a térképet a jobb láthatóság érdekében egyetlen mozdulattal akár át is vihetjük az érintőképernyőről a magasra helyezett digitális kijelzőre.

A KÜLVILÁG – MÁS SZEMMEL
Élvezze a hatalmas panoráma napfénytetőn* és a nagy üvegfelületeken beáradó fényt, és süppedjen bele a többpontos masszázsrendszerrel* kényeztető ülésekbe.

 
 
 

ÉBREDŐ ÉRZÉKEK
Melegséget és ihletettséget sugall a legnemesebb anyagokból (bőr, króm)* kialakított, modern és elegáns belső tér.
Tegye egyedivé az utastér hangulatát a Peugeot i-Cockpit® Amplify* funkcióval: állítsa be a hangulatvilágítás fényerejét és a képernyők színét, és válasszon a beépített illatosítóhoz kínált háromféle illat közül.

TÖKÉLETES HANGZÁS
Kedvenc zeneszámait a a legtökéletesebb minőségben hallgathatja meg a PEUGEOT 5008 SUV fedélzetén. Erre garancia a - Premium FOCAL® HIFI rendszer*, a francia hangminőség magasiskolája. A rendszer 10 beépített hangszórón át sugározza kedvenc felvételeit.

5 CSILLAG AZ EURO-NCAP TÖRÉSTESZTEN
Az új PEUGEOT 5008 SUV a legjobb, 5 csillagos eredményt érte el az Euro NCAP 2016törésteszten.

 
 
 

*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 282 0237

Székesi Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 284 4303
Videochat
Elérhető
Székesi Zoltán

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon: +36 20 366 6374
Videochat
Elérhető
Koszta János

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 293 2893
Videochat
Nem elérhető
Váradi Ferenc
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!