Kia EV9.

 

Akár 563 km hatótávolsággal (WLTP)*

Akár 7 üléssel is
Extra gyors töltés 10%-80% töltöttségre akár 24 perc alatt¹
Hosszú EV távolság akár 563 km maximális hatótávolsággal (WLTP)²

DESIGN

A jövő formái

Az új Kia EV9 két világ tökéletes találkozása. Masszív terepjáró erőteljes megjelenéssel, ugyanakkor egy agilis elektromos jármű, amely tökéletes a városba is. Az EV9-et a természet és a modernitás egyszerre ihlette. Merész alakjával és futurisztikus vonalaival az első pillanattól kezdve felhívja magára a figyelmet. Az orrától a hátsó lámpákig jellegzetes dizájnelemek erősítik egyedi karakterét és magabiztosságát.

Feltűnő fényszórók

A LED-fényszórók Z-alakú nappali menetfény-csíkjai merész, futurisztikus dizájnt kölcsönöznek az új Kia EV9 GT-line szemet gyönyörködtető elejének.

Karakteres, digitális oldalsó tükrök

A digitális oldalsó tükrök tiszta, éles vonalai minden helyzetben tisztább kilátást biztosítanak, emellett segítik a tolatást és a sávváltást.

Karakteres LED-es hátsó lámpák

Összetéveszthetetlen, bárhonnan nézzük. A letisztult hátsó csomagtérajtó rejtett ablaktörlőket és egyedi csillagos eget idéző lámpagrafikát rejt, hogy még különlegesebbé tegye az autóját.

Markáns, 21" GT-line könnyűfém keréktárcsák

A 21 colos könnyűfém felnik geometrikus kialakítása és a dísztárcsák szemet gyönyörködtető formája tovább fokozzák az EV9 lélegzetelállítóan stílusos külsejét.

Kettős panoráma napfénytető

Ön és utasai is folyamatosan élvezhetik a kilátását a két tökéletesen elhelyezett napfénytetőnek köszönhetően, amelyeket úgy terveztek, hogy közelebb hozzák a külvilágot.

BELSŐ TÉR

Fenntarthatóság

Ahogy haladunk a fenntarthatóbb, felelősségteljesebb mobilitás felé, kisebb és nagyobb döntéseket hozunk a cél érdekében. Az EV9 prioritással kezeli a fenntarthatóságot, tudatosan és felelősen kiválasztott anyagokkal a belső térben. Ezekkel az újrahasznosított és növényi eredetű anyagokkal szem előtt tartjuk a természet védelmét és csökkentjük a környezetre gyakorolt káros hatást. Mindezt úgy, hogy közben kompromisszummentes kényelmet és stílust élvezhetsz a letisztult belső térben.
 

Vegán, bőrhatású ülések

Az ülőfelületeken a hagyományos bőrt stílusos, kellemes tapintású vegánbőr helyettesíti, csökkentve az állati bőr feldolgozását és a szén-dioxid lábnyomot.

Újrahasznosított halászhálók

Az új Kia EV9 szőnyege újrahasznosított halászhálók felhasználásával készül, amelyeket az óceánból gyűjtöttek össze és hasznosítottak újra.

Újrahasznosított PET palackok

A kollektív környezeti felelősségvállalás iránti elkötelezettségünk részeként az EV9 szőnyegei, ülései és belső szövetei újrahasznosított műanyag palackokból és gyapjúszálakból készülnek.

Intelligens fenntarthatóság

Bemutatjuk az "Unleather"-t, az újrahasznosított és bio-anyagokból készülő bőr alternatívát.

Triplapanoráma-kijelző

A külvilággal való zökkenőmentes kapcsolatról a tripla panoráma kijelző gondoskodik. A műszerfal síkjából kiemelkező képernyők elég nagyok ahhoz, hogy Ön és utasai is láthassák az összes lényeges tartalmat. Egyedi, fejlett grafikai képességei pedig látványosan kiemelik az információkat.

Meridian prémium hangrendszer

Élvezze a Meridian prémiaum hangrendszer gazdag hangminőségét, amely akár a kedvenc lejátszási listáját, akár egy podcastot is élesen és tisztán szólaltat meg.Az intelli Q funkció a sebesség változtatásakor korrigálja a hangerőt és a hangminőséget, így biztosítva, hogy a hangzás mindig tökéletes maradjon.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az igazi nyugalom abban rejlik, hogy tudjuk, hogy vigyáznak ránk és utasainkra. Így csökken a kockázat és nő a biztonság. Az új Kia EV9 fejlett, intuitív biztonsági funkciókat használ, hogy egy lépéssel közelebb hozza az autonóm vezetést, és ezzel segítsen megóvni Önt és utasait vezetés és parkolás közben.

 

 

AUTÓPÁLYA ASSZISZTENSEK:

AUTÓPÁLYÁRA KIFEJLESZTETT VEZETÉST TÁMOGATÓ RENDSZER KÉZÉRTZÉKELÉSSEL

SÁVKÖVETŐ RENDSZER

ÜTKÖZÉSELKERÜLŐ ASSZISZTENSEK:

HÁTSÓ KERESZTIRÁNYÚ ÜTKÖZÉSELKERÜLŐ ASSZISZTENS

MÁSODLAGOS ÜTKÖZÉS-ELKERÜLŐ RENDSZER

HOLTTÉRFIGYELŐ RENDSZER AKTÍVFÉKEZÉS-FUNKCIÓVAL

RÁFUTÁSOSÜTKÖZÉS-ELKERÜLŐ TÁMOGATÁS 2.0

PARKOLÁST SEGÍTŐ SZOLGÁLTATÁSOK:

PARKOLÁST SEGÍTŐ, ÜTKÖZÉSELKERÜLŐ ASSZISZTENS, ELSŐ/OLDALSÓ/HÁTSÓ

RSPA 2 (PARKOLÓSEGÉD TÁVIRÁNYÍTÁSSAL)

MŰSZAKI ADATOK

Hajtáslánc és felszereltség

Az EV9 kétféle elektromos erőforrással és két felszereltségi változatban érhető el, így biztos lehetsz benne, hogy megtalálod a hozzád és életmódodhoz leginkább illőt.
 

Felszereltség

Két merész opció:

LAUNCH EARTH

Főbb jellemzők: Akár 563 km hatótáv, 203 LE, 19" kerekek, Premium Pack, Aktív és passzív biztonsági funkciók...stb.

LAUNCH GT-LINE

Főbb jellemzők: Főbb jellemzők: Akár 505 km hatótáv, 384 LE, 21" kerekek, Dual LED fényszóró, Intelligens fényszórórendszer (IFS) technológiával, RSPA (Parkolósegéd távirányitással), Akár 180 fokban elfordítható második üléssor (6 üléses konfiguráció), Akár, Dönthető prémium relaxiációs ülések a második sorban (6 üléses konfiguráció), Premium Pack, Aktív és passzív biztonsági funkciók...stb.

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Keresse Kia szakértőinket!

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó

Jogi nyilatkozatok


Statikus és mozgóképek
A statikus és mozgóképeket itt csak illusztrációként használjuk. A végleges termék eltérhet az itt elérhető képektől. Az ezen az oldalon látható modellek és specifikációk eltérhetnek az egyes régiókban elérhető modellektől. Pontos és friss információk a helyi Kia márkakereskedőknél érhetők el.

(1)  Maximális töltési sebesség
A maximális töltési sebesség az EV9 esetében 10%-os töltöttségről olyan 800 voltos elektromos jármű töltővel érhető el, amely legalább 210 kW teljesítményt biztosít. A 15 perces töltéssel elérhető valós hatótávolság különböző tényezőktől függ, beleértve az akkumulátor aktuális töltöttségi állapotát, az akkumulátor hőmérsékletét és a használt töltőt. Mindezt az egyéni vezetési stílus és az energiafogyasztás is befolyásolhatja.

(2)  Hatótáv
A hatótávolságot a szabványos EU mérési eljárás (WLTP) szerint határozták meg. Az egyéni vezetési stílus és más tényezők, mint például a sebesség, a külső hőmérséklet, a domborzat és az áramfogyasztó eszközök/egységek használata befolyásolják a valós hatótávolságot, és csökkenthetik azt.

(3)  7 év akkumulátorgarancia
A Kia elektromos (EV), hibrid-elektromos (HEV) és plug-in Hybrid (PHEV) járműveiben használt nagyfeszültségű lítium-ion akkumulátorok hosszú élettartamra lettek tervezve. Ezek az akkumulátorok részei a Kia által biztosított, első használatba vételtől számított 7 éves vagy 150 000 km-es (amelyik előbb bekövetkezik) garanciának. A mild hibrid elektromos járművek (MHEV) kisfeszültségű akkumulátorai (48V és 12 V) esetén a Kia garancia a megtett kilométertől függetlenül 2 évig terjed az első regisztrációtól számítva. A Kia csak az EV és PHEV járművek esetén garantálja az akkumulátor 70%-os kapacitását. A HEV és MHEV akkumulátorok kapacitáscsökkenésére a garancia nem terjed ki. A lehetséges kapacitáscsökkenés minimalizálása érdekében kérjük, kövesse a kezelési kézikönyv erre vonatkozó fejezetében található utasításokat! További információ a Kia garanciáról a [kia.com] oldalon.

(4)  7 év garancia
A Kia garancia az autó első üzembe helyezéstől számított 7 évre vagy 150 000 megtett km-re érvényes. Érvényes az EU-tagállamokban (valamint Norvégiában, Svájcban, Izlandon és Gibraltáron). Az egyes régiókban pl. akkumulátorra, fényezésre vagy a felszereltségre vonatkozó garancia feltételei eltérőek lehetnek. További információt a Kia garanciájáról ezen az oldalon találsz. [kia.com].

(5)  Kia Connect szolgáltatások
A Kia Connect szolgáltatásokat a HRB 112541, Theodor-Heuss-Allee 11, 60486 Frankfurt am Main regisztrációs szám alatt bejegyzett Kia Connect GmBH biztosítja.

7 év ingyenes Kia Connect szolgáltatás:
A szolgáltatások a jármű első tulajdonosának való átadás napjától, azaz az eredeti adásvételi szerződés hatályba lépésének napjától számítva hét évig ingyenesen vehetők igénybe, és ezen időszak alatt változhatnak. Fenntartjuk a jogot, hogy a jövőben további szolgáltatásokat ajánljunk, amelyekre külön használati feltételek vonatkoznak. Az elérhető szolgáltatások teljes listája itt található: https://connect.kia.com/uk/kia-connect-legal-document/

OTA frissítések:
A 2022 májusától eladott járművekhez a Kia mindössze két ingyenes szoftver- és térképfrissítést kínál a jármű navigációs rendszerében és a fejegység szoftverében, az úgynevezett „over-the-air” módszerrel („OTA frissítések”). Miután a két ingyenes OTA frissítés felhasználásra került, a jármű navigációs rendszerében lévő térképek és a fejegység szoftvere (i) a következő weboldalon vagy a márkakereskedésekben (ii) ingyenesen frissíthető: https://update.kia.com/EU/E1/Main or (ii) at a dealership.

Amazon Music szerzői jog:
Az Amazon, az Amazon Music és minden kapcsolódó védjegy az Amazon.com, Inc. vagy leányvállalatainak védjegye.

A Music Streaming szolgáltatás:
A szokásos Kia Connect Live szolgáltatások része, de korlátozott ingyenes időtartama 3 év. Csak a Music Streaming első aktiválása történik a Kia Connect Store-on keresztül.