A modell csak készletről érhető el, rendelés nem lehetséges!

 

Škoda Kamiq modellismertető

Azt mi is tudjuk, hogy a KAMIQ-ot igazán fantasztikus formája, remek motorjai és újszerű digitális megoldásai egyedi ajánlattá teszik a kínálatban. Azt viszont Ön tudja igazán, hogy ezen tulajdonságai közül melyik nyűgözi le igazán. De vegyük sorra, mert van egy pár.

DESIGN

Dinamikus formához, dinamikus irányjelző

A divatot saját ízlésre formálni kevesen tudják úgy, mint a KAMIQ. A dinamikus formához illeszkedő különálló dinamikus fényszórók és a kombinált helyzet, és irányjelzők igazán egyediek, de mégis divatosak. A KAMIQ az első SKODA, mely ezzel a biztonságot fokozó extrával rendelkezik.

BELSŐ TÉR

A külső megfog, a belső megtart

Autót a legtöbben a külseje miatt választanak, pedig sokkal többet utazun k benne, mint állunk mellette. Ezért a KAMIQ olyan utasteret kínál, mely méltó a külsejéhez. A beltér tágas és komfortos, nagyméretű központi kijelző, óriási üveg panorámatető, motoros csomagtérajtó és még számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, ha ezt a modellt választjuk.

TÁROLÁS

Tágas csomagtér

Városban autózik? Vagy gyakran kirándul? A KAMIQ dinamikus és takarékos motorjai közül mindenki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbbet. A tágas csomagtér pedig alapfelszereltsége minden KAMIQ-nak.

EXTRÁK

Digitális műszerfal

A 10,25" méretű digitális műszerfalon 5 megjelenési elrendezés közül választhatunk, mely megjeleníti például a jármű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadókat és az aktív asszisztens rendszereket.

Távoli zárás és nyitás

Az új Zárás és Nyitás funkció a ŠKODA Connect része. Kapcsolja össze az autóját a okostelefonjával és távolról is kinyithatja, vagy becsukhatja az ajtókat, ha szükséges.

Parkolás

Elfelejtette melyik utcában parkolt? Ne idegeskedjen rajta feleslegesen! Az autó továbbítja a pozíció adatait, így könnyedén megtalálhatja okostelefonjával az autóját.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Távolsági fényszóró szabályozás

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kapcsolja le/fel a fényszórót, hogy növelje az Ön menet közbeni kényelmét és biztonságát.

Prediktív tempomat

A kamerától és a navigációs rendszertől érkező részletes információk segítségével a PCC képes a következő 1-2 km-en előre látni a vezetési körülményeket. Ha szükséges, akkor a rendszer módosítja a beállított sebességet, és akár vált is (a DSG-vel szerelt járműveknél). A PCC fokozza a vezetői élményt és biztonságot, miközben üzemanyagot spórol, így csökkentve a CO2-kibocsátást.

Parkoló asszisztens

A Park Assist rendszer automatikusan beparkol Ön helyett, a Manouver Assist pedig arra is figyel, hogy eközben még figyelmetlenségből se menjen neki valaminek.

Škoda szakértőink

Felkeltette érdeklődését Škoda modellünk? Forduljon bizalommal értékesítőinkhez. Kérjen ajánlatot még ma! 

 

 

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.