Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Skoda Kamiq modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Azt mi is tudjuk, hogy a KAMIQ-ot igazán fantasztikus formája, remek motorjai és újszerű digitális megoldásai egyedi ajánlattá teszik a kínálatban. Azt viszont Ön tudja igazán, hogy ezen tulajdonságai közül melyik nyűgözi le igazán. De vegyük sorra, mert van egy pár.

DESIGN

Dinamikus formához, dinamikus irányjelző

Dinamikus formához, dinamikus irányjelző

A divatot saját ízlésre formálni kevesen tudják úgy, mint a KAMIQ. A dinamikus formához illeszkedő különálló dinamikus fényszórók és a kombinált helyzet, és irányjelzők igazán egyediek, de mégis divatosak. A KAMIQ az első SKODA, mely ezzel a biztonságot fokozó extrával rendelkezik. 

BELSŐ TÉR

A külső megfog, a belső megtart

Autót a legtöbben a külseje miatt választanak, pedig sokkal többet utazun k benne, mint állunk mellette. Ezért a KAMIQ olyan utasteret kínál, mely méltó a külsejéhez. A beltér tágas és komfortos, nagyméretű központi kijelző, óriási üveg panorámatető, motoros csomagtérajtó és még számtalan lehetőség áll rendelkezésünkre, ha ezt a modellt választjuk.
A külső megfog, a belső megtart
Tágas csomagtér

Tágas csomagtér

Városban autózik? Vagy gyakran kirándul? A KAMIQ dinamikus és takarékos motorjai közül mindenki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbbet. A tágas csomagtér pedig alapfelszereltsége minden KAMIQ-nak.
 
Digitális műszerfal

Digitális műszerfal

A 10,25" méretű digitális műszerfalon 5 megjelenési elrendezés közül választhatunk, mely megjeleníti például a jármű- és vezetési adatokat, navigációs információkat, rádióadókat és az aktív asszisztens rendszereket.
Távoli zárás és nyitás

Távoli zárás és nyitás

Az új Zárás és Nyitás funkció a ŠKODA Connect része. Kapcsolja össze az autóját a okostelefonjával és távolról is kinyithatja, vagy becsukhatja az ajtókat, ha szükséges.

Parkolás

Parkolás

Elfelejtette melyik utcában parkolt? Ne idegeskedjen rajta feleslegesen! Az autó továbbítja a pozíció adatait, így könnyedén megtalálhatja okostelefonjával az autóját.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Távolsági fényszóró szabályozás

Távolsági fényszóró szabályozás

A távolsági fényszóró asszisztens automatikusan kapcsolja le/fel a fényszórót, hogy növelje az Ön menet közbeni kényelmét és biztonságát.

Prediktív tempomat

Prediktív tempomat

A kamerától és a navigációs rendszertől érkező részletes információk segítségével a PCC képes a következő 1-2 km-en előre látni a vezetési körülményeket. Ha szükséges, akkor a rendszer módosítja a beállított sebességet, és akár vált is (a DSG-vel szerelt járműveknél). A PCC fokozza a vezetői élményt és biztonságot, miközben üzemanyagot spórol, így csökkentve a CO2-kibocsátást.
Parkoló asszisztens

Parkoló asszisztens

A Park Assist rendszer automatikusan beparkol Ön helyett, a Manouver Assist pedig arra is figyel, hogy eközben még figyelmetlenségből se menjen neki valaminek.

Önt is lenyűgözte ez a kis vagány SUV?

Kérjen ajánlatot most!


Munkatársaink

Práger Tamás - értékesítési tanácsadó

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Szatmári Zoltán - értékesítési tanácsadó

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Molnár Mariann - szalonvezető

Molnár Mariann

szalonvezető
Telefon: +36 1 801 4244
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!