Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Škoda Kamiq modellismertető 
AJÁNLATKÉRÉS


Új, sportos designú crossover a maximális biztonság és kényelem megtestesítője.

Kényelmi funkciók:Digitális műszerfal


10,25" méretű digitális kijelző, amely 5 különböző megjelenést kínál. Megjeleníthető: jármű - és vezetési adatok, navigációs információk, rádióadatok, aktív asszisztensi rendszerek.


Zárás és nyitás

Az új funkció a Skoda Connect részét képezi. Okostelefonja segítségével távolról is kinyithatja vagy becsukhatja az ajtókat ha szükséges.


Adatptív tempomat


Segítségével biztonságos távolságot tarthat az Ön előtt haladó járműtől. Szükség szerint automatikusan gyorsítja vagy lassítja a gépkocsit a fékek és a motor irányításával.


Parkolás


Nem tudja melyik utcában parkolt? Semmi gond, az autó továbbítja helyadatait így könnyedén megtalálhatja autóját okos telefonja segítségével.

Connectivity:


ÚJ KIA CEED

Az új generációs Connectivity szolgáltatásunkkal könnyebbé teheti életét.


AUNDSEN RENDSZERLegmodernebb és szórakoztató rendszer, amely 6,5 - 9,2 hüvelyk méretű kijelzőket tartalmaznak. 3D navigációt, Skoda Connectet és gesztusvezetést kínál.

INFOTAINMENT ONLINE


Az infotainment szolgáltatások segítségével áttekintheti az aktuális forgalmi helyzetet. Amennyiben az autóban található navigációs rendszer, frissíteni tudja a forgalmi információkat, az üzemanyagárakat, időjárás és más egyéb hasznos információkat.

SKODA CONNECT APPAz applikáció telepíthető okostelefonra illetve okosórára is. Segítségével ellenőrizheti az utazási adatokat, ill, hogy bezárta -e az összes ablakot de ellenőrizheti az üzemanyag szintjét is.

VÉSZHÍVÁS


Ha a légzsákok vezérlőegysége súlyos balesetet érzékel azonnal vészhívást kezdeményez. Az automata vészhívás az autó pozicióját, az utazás irányát az utasok számát és az ütközés súlyossági fokozatát továbbítja. A vgezető is kezdeményezheti a vészhívást gomb megnyomásával, még akkor is ha egy másik balesetnek tanúi.

VEZETÉKNÉLKÜLI SMARTLINK+Vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az okostelefon és a beépített infotainment között Apple Carplay segítségével. Használhatta a navigációt, hallgasson zenét, kezelje hívásait.

USB


Vezeték nélküli kapcsolatot biztosít az okostelefon és a beépített infotainment között Apple Carplay segítségével. Használhatta a navigációt, hallgasson zenét, kezelje hívásait.Munkatársaink

Horváth Erik

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 336 4880

Pongrácz László

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 929 2695

Sándor Kristóf

értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 937 5499

Szatmári Zoltán

junior értékesítési tanácsadó
Telefon:
+36 20 331 3844

Kovács Tibor

értékesítési vezető
Telefon:
+36 20 363 5917

Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!