DESIGN

A páratlanul sokoldalú és vagány megjelenésű Dacia Jogger már rendelhető! Az új modell, amely tökéletesen illeszkedik a hazai piac igényeihez, most öt üléses és akár hét üléses verzióban is rendelhető! Vezessen stílusosan, az igényeinek megfelelően!

PRAKTIKUS KIALAKÍTÁS

A nagycsaládok legújabb kedvence, egyedi kialakításának köszönhetően messze kitűnik a kategóriájában. Egyediségének kulcsa, hogy egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-k előnyeit.

MODULÁRIS TETŐRUDAK

Nagy a család és utazásra készülnek vagy sportolna egyet a hétvégén? Mi sem egyszerűbb, induljon útnak korlátok nélkül az új Dacia Jogger modellel! Helyezze a szállítandó csomagokat közvetlenül a tetőrudakra, vagy szereljen fel egy tetőcsomagtartót akár pár pillanat alatt.

LED-ES TOMPÍTOTT FÉNYSZÓRÓK

Első a biztonság! Az új modell fényszórói bármilyen körülmények között is találják magukat, azok automatikusan bekapcsolnak, ha a arra van szükség, így biztosítva Önnek az optimális láthatóságot.

BELSŐ

Variálja kedvének és elvárásainak megfelelően az új Dacia Joggert! Az új öt és hét személyes verzióban is választható modell kiválóan ötvözi a kényelmet és a tágas tereket. A sok konfigurációs lehetőségnek hála az autót a saját felhasználási módjának megfelelően alakíthatja.

7 FÉRŐHELY

Utazzon az egész családdal vagy baráti körével kényelmesen a hét, teljes értékű ülőhelynek köszönhetően. A tér kialakításának hála, az utasok a második és a harmadik üléssorban is tágas helyen utazhatnak. Ezenfelül, a harmadik üléssor lendöntésével egy olyan tágas csomagteret kaphat, ahol minden szükséges csomagot magával tud szállítani.

5 FÉRŐHELY

Utazzon praktikusan a Dacia Jogger modellel, melynek utasterében öt személy is kényelmesen elfér. A számos, rendkívül tágas tárolóhely mellett a hátsó üléssort lehajtva akár egy 1819 literes csomagtartó is a rendelkezésére állhat.

BIZTONSÁG

Vezessen nyugodtan a számos kényelmi és újgenerációs vezetéstámogató technológiával, melyek az Ön és családja biztonságát szolgálják. Emellett a rendszer, a manőverezés során is dinamikus vezetési élményt biztosít.

VEZETÉSTÁMOGATÓ ÉS BIZTONSÁGI RENDSZEREK
AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
LEJTŐN ELINDULÁST SEGÍTŐ RENDSZER
SEBESSÉGSZABÁLYZÓ
FÉNYSZÓRÓK AUTOMATIKUS KAPCSOLÁSA
PARKOLÓRADAR ÉS TOLATÓKAMERA

MŰSZAKI ADATOK

Válassza a nagy teljesítményű, de gazdaságos motorral felszerelt Dacia Joggert! Az új SUV modellel nem csak fogyasztását, hanem ökológiai lányomát is csökkentheti! Vezetési stílusától függően, most egy teli tankkal akár 1000 km-et is megtehet!

A TECHNOLÓGIA, AMELY MÁR BIZONYÍTOTT

Vezessen nyugalomban és biztonságban az újgenerációs vezetéstámogató technológiák segítségével, melyek egyszerre biztosítanak dinamikus vezetési élményt a manőverezés során, és biztonságot az egész családja számára. Könnyítse meg a mindennapokat a parkolóradarokkal és tolatókamerákkal, a holttérfigyelővel vagy a vészfékrásegítő rendszerrel.

MULTIMÉDIA

Az Új Dacia Jogger verziójától függetlenül az autó utasterében egy teljes értékű multimédiás rendszert ismerhet meg!

MEDIA CONTROL

Okostelefonhoz használható dokkolóegység, 3,5“-os digitális műszeregységen megjelenő kijelző, vezérlők a kormány mögött és két hangszóró - a Media Control leegyszerűsíti az utazásokat. Ismerje meg a lehetőségeket - csatlakoztassa az okostelefonját a Bluetooth® vagy a Dacia Media Control alkalmazás segítségével. Használja kedvenc navigációs rendszerét és hallgassa kedvenc zeneszámait!

MEDIA DISPLAY

Ismerje meg a Media Display rendszerben rejlő lehetőségeket! A 4 hangszóró mellett a nagy méretű, 8“-os érintőképernyő segítségével könnyedén átláthatja az elérhető funkciókat. Az intuitív kezelőfelületen keresztül használható a Bluetooth®, illetve az Android AutoTM és a Apple CarPlayTM is.

MEDIA NAV

Rádió, multimédia, az Android AutoTM és az Apple CarPlayTM elérhetősége... A MEDIA NAV használata mellett semmiben sem szenved majd hiányt! A 6 beépített hangszórónak köszönhetően kedvenc zeneszámai kiváló minőségben szólalnak meg az autó utasterében. Az gazdag felszereltségében megtalálható a beépített navigációs rendszer is, hogy Ön mindig korlátok nélkül utazhasson.

Önt is meggyőzte az új Dacia Jogger sokoldalúsága?
Az új modell már megérkezett hozzánk, tegye próbára még ma!

A MEGÚJULT, 7 SZEMÉLYES CSALÁDI AUTÓ

Bemutatjuk a rendkívül sokoldalú Dacia modellünket, mely egyszerre ötvözi a kombik méretét, az egyterűek kényelmét és a SUV-ok előnyeit.

MEGÉRKEZETT AZ ÚJ MODELL! JÖJJÖN EL ÉS PRÓBÁLJA KI SZEMÉLYESEN! 

Ne maradjon le, tegye próbára még ma az új Dacia Joggert!

DACIA SZAKÉRTŐINK

Önnek is megtetszett az új Dacia Duster? További részletekért keresse kollégáinkat a Duna Autó Dacia szalonjában!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Dacia Jogger modelljeink

  Dacia

  JOGGER 1.0 TCe Extreme (7 személyes ) Akár 0% kamattal. készlet erejéig

  Listaár: 8 689 000 Ft 8 499 000 Ft
  Megnézem
  Dacia

  JOGGER 1.0 TCe Extreme (7 személyes ) Tesztautó kevés km

  Listaár: 8 689 000 Ft 8 049 000 Ft
  Megnézem