DESIGN

Az emblematikus C-alakú LED fényszórók és a függőleges hűtőrács garantáltan kitűnnek majd a tömegből! A Trafic Combi 17“-os könnyűfém keréktárcsákkal és Carmin vörös fényezéssel ellátott modell ráadásul az elegancia jegyében született.

Kifejező orr-rész

ismerje meg a Trafic Combi megnyújtott motorháztetőjét és hűtőrácsát. A C-alakú Full LED fényszórókkal pedig garantáltan kitűnik a tömegből!

BELSŐ TÉR

A Trafic Combi ergonomikus belső tere a lehető legnagyobb kényelmet biztosítja minden egyes utazáshoz.

Kényelem

Új autójának, a Trafic Combi-nak kedve szerint alakíthatja belső terét köszönhetően a kivehető 2. és 3. üléssornak.

6 literes fiók

Indukciós telefontöltő

8"-os képernyő telefontükrözéssel

Hőmérséklet-szabályozás

Biztosítson tökéletes nyugalmat és kényelmet családjának az autó optimális hőelosztást támogató technológiájával. A hőfok ideális lesz bármilyen elrendezés esetén.

Kompromisszumok nélkül

A kompromisszum mentes utazáshoz válassza a Trafic Combi-t és óriási utasterét. Az összes csomag bepakolása ellenére is egy könnyedén variálható utastér fog a rendelkezésére állni, 3, 6 vagy akár 9 üléssel.

Biztonsági funkciók

A Trafic Combi számos vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve annak érdekében, hogy Ön és utasai a legnagyobb biztonságban utazhassanak. A parkolássegítő rendszerek megkönnyítik a manőverezést, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az aktív vészfékező rendszer és az adaptív tempomat pedig garantálják a nyugodt utazást.

Parkolóradarok

Az elöl, hátul és oldalt elhelyezett radarok, még a legkényesebb manővereknél is elősegítik a parkolást. Amennyiben ütközés veszélye várható, egy hangjelzés azonnal jelez Önnek.

Holttérfigyelő rendszer

Ha a jármű holtterében egy másik autó van, a rendszer a figyelmezteti Önt a külső visszapillantó tükrön található lámpa felvillantásával .

Fáradtságérzékelő

A fáradságból eredő problémák, illetve az Ön biztonsága érdekében, a rendszer a mozdulatai alapján elemzi viselkedését és szükség esetén szünetet javasol hang- és fényjelzéssel.

TECHNOLÓGIA

A  legújabb Euro 6 D-Full kibocsátási előírásoknak megfelelő motorválaszték Start & Stop technológiával van felszerelve. Ne érje be kevesebbel, válassza a biztonságot és a kényelmes vezetést a manuális sebességváltók (110 LE és 150 LE) vagy a dupla kuplungos, 6 sebességes EDC automata sebességváltók (150 LE és 170 LE) egyikével.

Renault Drive műszerfal

Az okostelefon-tükrözésre képes Easy Link multimédia, a 8“-os képernyő és az online navigációs rendszer segítségével könnyen kézbe veheti az irányítást.

Megkönnyített vezetés

A sebességváltó kar, a kormánykerék és a vezérlők egyértelműen a vezetés megkönnyítésére lettek tervezve. A kormánykeréken könnyen elérheti a szükséges vezérlőket.

Renault szakértőink

Használja ki a Renault Trafic Combi modellben rejlő rengeteg lehetőséget! Kérjen ajánlatot még ma!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető