BYD SEAL U

 

Akár 500 km 87.0 kWh
WLTP-szerinti kombinált hatótáv akkumulátorkapacitás

DESIGN

ÓCEÁNOK IHLETTE FORMANYELV

 

A BYD SEAL U formavilágával egy magával ragadó dizájnfilozófia lépett a SUV-ok piacára: a BYD óceánok esztétikája koncepciója futurisztikus stílusjegyekkel egészült ki, amiből a környezettudatos családok számára kifejezetten vonzó autó jött létre.

Ragyogóbb világítás

A BYD SEAL U két első, U-alakú lámpájában lépcsőzetesen elrendezett fényszórók rendkívül erős fénynyalábot bocsátanak ki, hogy jobban lehessen látni és biztonságosabb legyen az utazás. A BYD SEAL U hátulján pedig az autó teljes szélességén átívelő, vízcsepp formában végződő, mátrix mintázatú lámpatest kelt kifinomultan elegáns hatást.

Stílusos, 19 colos kerekek

A 19 colos aerodinamikus kerekekkel felszerelt BYD SEAL U a stílus és a hatékonyság tökéletes harmóniáját teremti meg. Az aprólékosan kidolgozott kerekek kihangsúlyozzák a BYD SEAL U esztétikus megjelenését és a légellenállás minimalizálásával a teljesítményt is optimalizálják, így a BYD SEAL U egyformán nagyszerű vezetési és esztétikai élményt is nyújt.

BELSŐ TÉR

Futurisztikus lebegő középkonzol

A BYD SEAL U belső tere a jövőt idézi, ami a jármű lebegő középkonzoljában is kifejezésre jut. Az elegáns kialakítás modernitást és kényelmet sugall, és a kétszintű tárolórekesznek köszönhetően egyúttal praktikus célokat is szolgál.

Mindig elérhető, elforgatható képernyő

A BYD SEAL U nagy méretű, elforgatható érintőképernyője az online univerzum és az infotainment központi vezérlője. Az elektromos SUV tökéletesen integrálja az intelligens hangvezérlést és a multifunkciós szolgáltatásokat, és egy szempillantás alatt valós idejű információkat szolgáltat, így könnyed és élvezetes vezetési élményt nyújt.

Óceáni kristály váltókar

A BYD SEAL U utasterének kialakítását az óceán szépsége ihlette, ami a lenyűgöző kristály váltókarban is megmutatkozik. Az alapvető funkciógombok e látványos, a BYD SEAL U sajátos stílusát kihangsúlyozó elem körül helyezkednek el, így a kapcsolók mindig kézre esnek.

Helyezze magát kényelembe a multifunkciós ülésekben!

A BYD SEAL U integrált multifunkciós ülései kivételesen kényelmesek. Az elektromos SUV első ülései fűthetők és szellőztethetők, elektromosan állíthatók és memóriával is rendelkeznek, hogy a kívánt üléspozíciót könnyedén be tudja állítani, így a komfortélmény a leghosszabb utakon is garantált.

Könnyed és légies panoráma napfénytető

Élvezze a beáradó természetes fényt és a szabad tér szépségét a BYD SEAL U nagy méretű, panoráma napfénytetőjén keresztül. A tiszta kék égbolt és a magával ragadó csillagos éjszakák látványán túl a panoráma napfénytető fényt és friss levegőt is enged az utastérbe és kapcsolatot teremt a külső környezettel.

Belefeledkezhet az élménybe

A BYD SEAL U-ban kivételes élmény az utazás. A nyugodt és pihentető közegről fejlett NVH (zaj, rezgés és durvaság) csillapítási technológia gondoskodik útközben. A mindent betöltő sztereó hangzást a BYD SEAL U kiváló minőségű audiorendszerének csúcstechnológiás hangszórói biztosítják. Az utasteret körbeölelő hangulatvilágítás ritmusra változik és kivételes zenei élményt nyújt.

Head-up kijelző

A head-up technológia közvetlenül a szélvédőre vetíti a legfontosabb információkat. A BYD SEAL U-ban egy korszerű head-up kijelző is helyet kapott, amely a legfontosabb adatokat a vezető látómezejébe vetíti ki, hogy a sofőr jobban figyelhessen az útra.

Kényelem a hátsó üléseken

A BYD SEAL U hátsó ülései nagyon tágasak. A sík padlónak és a nagy lábtérnek köszönhetően az utasok kinyújthatják a lábukat és kényelmesen pihenhetnek a hosszú utakon. A megtámasztó ülések még tovább fokozzák a hátsó utasok komfortját.

Tekintélyes méretű csomagtér

A BYD SEAL U méretes, 552 literes csomagtartóval büszkélkedik, amely a hátsó üléstámlák lehajtásával akár 1440 literesre is bővíthető. Ez a tágas kialakítás sokrétű és praktikus tárolási lehetőségeket kínál, hogy könnyedén elférjenek a csomagjai.

Töltés

Élvezze a töltés hatékonyságát! A BYD SEAL U-t 140 kW-os egyenáramú gyorstöltővel (30%-ról 80%-os töltésszintre) már 28 perc alatt fel lehet tölteni. Ilyen gyors töltési sebesség mellett gondtalanul útnak indulhat, hiszen az elektromos SUV-val nem kell hosszú időkre megállni.

Biztonság

A BYD az EURO NCAP legjobb minősítését szerezte meg, tehát az elektromos autóik a világ legbiztonságosabb járművei közé tartoznak.

A BYD SEAL U magas, 90%-os pontszámot kapott a felnőtt, 86%-ot pedig a gyermek utasok védelme terén, ezenkívül a családok számára igen fontos aktív és passzív biztonsági funkciók egész sorával is büszkélkedik. Maximális pontszámot kapott az akadálynak és az oszlopnak való oldalirányú ütközések tesztjén és tökéletes pontszámot ért el a gyermekülések beszerelésének értékelésében is. Mindez rendkívül megnyugtató azoknak, akik családi autót keresnek.

INNOVÁCIÓ

e-Platform 3.0

A BYD SEAL U kifejezetten a tisztán elektromos meghajtású járművekre tervezett BYD e-Platform 3.0 padlólemezre épül. Az intelligens, hatékony, biztonságos és esztétikus megoldások előnyeit teljes mértékben kiaknázó e-Platform 3.0 architektúra célja, hogy fokozza az elektromos autók biztonságát és a hatótávolságát alacsony hőmérsékleten való vezetéskor, és tökéletesítse az okos autózás élményét, hogy hatékonyabb és biztonságosabb új intelligens elektromos járműveket gyárthassanak.

BYD Blade akkumulátor

A BYD több mint 28 éve meghatározó szereplője az akkumulátorgyártásnak. A BYD SEAL U -ban is megtalálható új, korszakalkotó Bladde akkumulátor a szélsőséges körülményeket modellező extrém tesztek egész sorát állta ki, és a világ egyik legbiztonságosabb akkumulátorának bizonyult.

A világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtáslánca

Az átfogó vertikális integrációs képesség a BYD kivételes erőssége, ami a teljes ellátási lánc tulajdonlását is magában foglalja. A BYD kivétel nélkül minden modelljébe, így a BYD SEAL U-ba is szervesen beilleszti a jármű vezérlőegységét, az akkufelügyeleti rendszert, a motorvezérlőt, a feszültségelosztót, a DC-DC vezérlőt, a fedélzeti töltőt, a meghajtó motort, valamint a sebességváltót. Ennek az innovációnak köszönhetően jött létre a világ első tömeggyártású 8 az 1-ben elektromos hajtáslánc. Az egységek professzionális elrendezésével a BYD maximális mértékben optimalizálta a helykihasználást és növelte az energiahatékonyságot, hogy az elektromos SUV-ot is páratlan élmény legyen vezetni.

Nagy hatákonyságú hőszivattyús rendszer alapfelszereltségben

A BYD SEAL U-ban a fejlett energiatakarékos hőszivattyús rendszer alapfelszereltség. A széles hőmérsékleti tartományban megbízhatóan működő rendszert, úgy tervezték, hogy a környezetből, a hajtásláncból, az utastérből, de még az akkumulátorokból származó maradék hőt is nagymértékben hasznosítani tudja. Ez fokozza a hőhatékonyságot és csökkenti az energiaveszteséget, legyen szó akár fűtésről, akár hűtésről. Ezért lesz nagyobb a hatótáv az alacsony hőmérsékleten való utazáskor.

Online szolgáltatások

Intelligens BYD-vezetőtér

Az alapfelszereltséghez tartozó navigáció és az alkalmazások egész sora, többek között az Android Auto és az Apple CarPlay, valamint a legfejlettebb intelligens hangvezérlésű infotainment a BYD SEAL U 4G hálózatán keresztül extra okos vezetési élményt nyújtanak. A vezeték nélküli (Over The Air) frissítéseknek köszönhetően mindig a legújabb technológiát élvezheti.

Könnyen kezelhető

A BYD SEAL U-ba kényelmesen, kulcs nélkül is beszállhat, NFC-kártyával vagy iPhone-nal is nyithatja az ajtókat. Akár meleg van, akár hideg, a légkondicionáló távvezérlésével előkészülhet az útra, még mielőtt kilépne az ajtón.

SEGÍTÜNK A DÖNTÉSBEN!

Kovács Levente értékesítési tanácsadó
Szabados Áron értékesítési tanácsadó
Fellegi Dávid értékesítési tanácsadó
Derzsy György értékesítési vezető