DESIGN

Nagy. Merész. Gyönyörű.
Még ma induljon egy felfedezőútra a megújult, tágas, luxus szabadidőjárművel –az autó a beépített Google-technológiáknak köszönhetően most még több digitális élménnyel ajándékozza meg Önt.

BELSŐ TÉR

Élvezze a vezetést az intuitív technológia és a beépített Google támogatásával.

Élvezze a vezetést

Az intuitív technológia és a beépített Google támogatásával lelje örömét a vezetésben.

A kategória legjobb navigációja

Élvezze az autóba integrált Google Maps és Google Asszisztens lányelmi funkcióit: érintésmentes, hangvezérlés alapú működés, valós idejű forgalmi információk és az automatikus újratervezéssel ön könnyen célba ér.

Kényelem és összhang

A Google Play alkalmazásaihoz való hozzáférés és az opcionális csúcskategóriás Bowers & Wilkins hangrendszer rendkívüli harmóniát teremt Ön és az autója között.

Kényelem

Nagy a család? Az XC90 modell akár 7 üléssel is rendelhető XC90 modellje 5 külön álló üléssel, vagy 7 előre néző üléssel is rendelhető*.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓKEnyhítse a stresszt a nagy forgalomban


A holttér-felügyeleti rendszer (BLIS) aktív támogatást nyújt sávváltáskor. Amennyiben fennáll annak a veszélye, hogy a szomszédos sáv más járműveivel ütközne, a BLIS finoman korrigálja a kormányzást és segít abban, hogy autója a megfelelő helyen legyen.

Észleli és korrigálja a kisodródást


Ha elkezd haladni a középvonal irányába, mindig ott az esély, hogy egy szembejövő járművel ütközik. Az XC90 képes ezt észlelni és a kormányzást korrigálni, segítve, hogy visszatérjen egy biztonságosabb helyzetbe.*

Kerülje az ütközéseketAkár éjjel van, akár nappal, az intelligens biztonságtámogató technológia segíthet más járművek, gyalogosok, kerékpárosok és a nagytestű állatok észlelésében és elkerülésében. Ezt úgy hajtja végre, hogy először figyelmezteti a sofőrt, majd automatikusan fékez, ha a vezető nem reagál.**

360 fokos parkolási nézetNégy, 360 fokos nézetet biztosító kamera és a szélső érzékelők segítségével jobban észrevehetők az autó oldalán lévő tárgyak. Rendszerünk segíthet abban, hogy magabiztosan parkoljon zárt helyeken is.

Tolasson magabiztosanAz automatikus fékvezérléssel rendelkező keresztirányú forgalomfelügyeleti funkció segíti a vezetőt, ha a kilátás korlátozott tolatás közben. A rendszer képes felismerni az autó mögött áthaladó járműveket, és szükség esetén az automatikus fékvezérlés is beavatkozik.***

Elékanyarodást megakadályozó rendszer


Amikor nagy ívben kell balra fordulnia, vezetőtámogató rendszerünk az automatikus fékvezérléssel segíthet, ha fennáll az ütközés veszélye.

TELJESÍTMÉNY, MŰSZAKI ADATOK

     
Energiahasznosítás és csökkentett károsanyag-kibocsátás.
Az XC90 modell 2 kivitelben elérhető: mild hibrid és plug-in hibrid változatban.

Mild hibrid autóink visszanyerik a fékezéskor keletkező energiát, és egy 48 V-os akkumulátorban tárolják. Ennek az energiának a felhasználásakor csökken az üzemanyag-fogyasztás és a károsanyag-kibocsátás. Az XC90 mild hibridet úgy terveztük, hogy az autó nyugodt elindulást és kifinomult gyorsulást biztosítson, így mind a városban, mind az autópályán megtett utazások harmonikusabbá válnak.  Minden csepp megtakarított üzemanyag segít – és mild hibridjeinkben a teljesítmény csökkenése nélkül élvezheti az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztást.

Az XC90 Recharge (PHEV) modellt a legújabb generációs plug-in hibrid hajtáslánc hajtja. Nagy teljesítményt és hosszabb elektromos hatótávolságot biztosít, így kompromisszumok nélkül élvezheti a tisztán elektromos vezetés szabadságát.  Messzebbre juthat egyetlen feltöltéssel. Az XC90 Recharge tisztán elektromos üzemmódban, károsanyag-kibocsátás nélkül* akár 73 km-t is képes megtenni. Az XC90 Recharge egypedálos vezetéssel és összkerékhajtással egyenletes teljesítményt és dinamikus, erőteljes vezetési élményt nyújt.

  
 
* A számadatok adott tesztelési körülmények között kapott WLTP-adatokon alapulnak. A valós körülmények mellett elért tényleges hatótávolság, az üzemanyag- és energiafogyasztás a vezetési szokásoktól és egyéb külső tényezőktől függően változik. Az adatok előzetesek, a végleges járműtanúsítvány még függőben van.

Volvo szakértőink

Önt is rabul ejti ez a lenyűgöző modell?
Kérjen ajánlatot most, vagy ha előtte kipróbálná, jelentkezzen tesztvezetésre!

Gál Zsolt értékesítési tanácsadó
Vas György értékesítési vezető
Pfeifer Szabolcs értékesítési tanácsadó
Tarjányi Sándor értékesítési tanácsadó