HASZNÁLTAUTÓ-VÁSÁRLÁS

A Duna Autó használt üzletága lehetővé teszi az Ön számára, hogy a 19 márkakereskedésünk használtautó-beszámításból származó készleten felül számtalan más márka modellje közül válassza ki az igényeinek legjobban megfelelő modellt. A Duna Autó használtautó-kereskedésében nem csak a cég 19 márkaszalonjának használtautó beszámításából származó gépkocsik széles kínálatából válogathat!

SX4 1.6 GS CD ESP (Automata) Magyarországi!
Suzuki

SX4 1.6 GS CD ESP (Automata) Magyarországi!

Évjárat: 2011/04 Futott: 141 639 km
2 650 000 Ft
Megnézem
JIMNY 1.5 GL 4WD Magyarországi! 805km!!! 4 fős!
Suzuki

JIMNY 1.5 GL 4WD Magyarországi! 805km!!! 4 fős!

Évjárat: 2020/03 Futott: 805 km
9 999 999 Ft
Megnézem
OCTAVIA Combi 1.5 TSI ACT e-TEC Style DSG Magyarországi! Garanciális!
Skoda

OCTAVIA Combi 1.5 TSI ACT e-TEC Style DSG Magyarországi! Garanciális!

Évjárat: 2023/04 Futott: 1 015 km
13 490 000 Ft
Megnézem
SX4 S-CROSS 1.4 Hybrid GL+ Magyarországi! 27.373km!
Suzuki

SX4 S-CROSS 1.4 Hybrid GL+ Magyarországi! 27.373km!

Évjárat: 2021/02 Futott: 27 373 km
6 690 000 Ft
Megnézem
VITARA 1.6 GL+ (Automata) Magyarországi! 35.829km!
Suzuki

VITARA 1.6 GL+ (Automata) Magyarországi! 35.829km!

Évjárat: 2016/12 Futott: 35 829 km
5 750 000 Ft
Megnézem
VITARA 1.4 GLX Panorama 4WD (Automata) Magyarországi! 27.232km!
Suzuki

VITARA 1.4 GLX Panorama 4WD (Automata) Magyarországi! 27.232km!

Évjárat: 2019/07 Futott: 27 232 km
7 790 000 Ft
Megnézem
X-TRAIL 1.6 dCi Tekna Xtronic (7 személyes ) EURO6
Nissan

X-TRAIL 1.6 dCi Tekna Xtronic (7 személyes ) EURO6

Évjárat: 2016/02 Futott: 124 331 km
5 999 999 Ft
Megnézem
XC60 2.0 [B5] MHEV Plus Bright AWD Geartronic Azonnal átvehető
Volvo

XC60 2.0 [B5] MHEV Plus Bright AWD Geartronic Azonnal átvehető

Évjárat: 2023/04 Futott: 1 000 km
19 200 000 Ft
Megnézem
XC90 2.0 [T8] Twin Engine Inscription Geartronic (7 személyes ) Magyarországi. vezetett szervizkönyv. 50030 KM!
Volvo

XC90 2.0 [T8] Twin Engine Inscription Geartronic (7 személyes ) Magyarországi. vezetett szervizkönyv. 50030 KM!

Évjárat: 2020/07 Futott: 50 030 km
23 490 000 Ft
Megnézem
XC90 2.0 [D5] Momentum Geartronic (7 személyes ) Áfás vételár! Magyarországi!
Volvo

XC90 2.0 [D5] Momentum Geartronic (7 személyes ) Áfás vételár! Magyarországi!

Évjárat: 2018/01 Futott: 130 137 km
12 990 000 Ft
Megnézem

 

Szervizkönyves, többségében garanciával rendelkező, magyarországi autók értékesítése mellett, akár hitellel terhelt autók készpénzes felvásárlásával, beszámításával is foglalkozunk.

Ha nálunk vásárol, élhet a lehetőséggel, és jelenlegi járművét piacképes áron beszámíttathatja az Ön által választott használt, vagy márkakereskedéseink kínálatában megtalálható új autó vételárába. Ráadásul így minden további teendőtől is mentesül, hiszen nem kell a továbbértékesítéssel, szavatossággal, vagy a szükséges javításokkal foglalkoznia. Kérjen időpontot átvizsgálásra munkatársainktól!

Az adásvétellel kapcsolatos teljes körű ügyintézést is vállaljuk.

Ön biztos lehet abban, hogy minden Duna Autó Használtautó Garanciával kínált használtautó szakszerűen át lett vizsgálva, optikailag fel lett készítve. Munkatársaink nem ismernek kompromisszumot műszaki és esztétikai kérdésekben. A Duna Autó Használtautó csak jó választás lehet!

Használtautó keresése közben mindig figyeljen a Duna Autó Használtautó Garancia jelölésre, hiszen általa több előnyt is élvezhet:

 • Használtautó-beszámítás
 • Használtautó-felvásárlás
 • Használtautó-garancia
 • Részletes állapotvizsgálat
 • Professzionális optikai felkészítés
 • Próbaút
 • Finanszírozás és biztosítás

Finanszírozás és biztosítás

Lehetőséget kínálunk kedvezményes, forintalapú hitelek igénybevételére. Hiteléhez választhat hitelfedezeti biztosítást, amely váratlan élethelyzetekben biztonságot nyújt Önnek.

Szerződött partnerünk a Merkantil Bank, amely által gyorsan és zökkenőmentesen intézhetjük Önnek a választott gépjármű finanszírozását. Természetes személyként zárt végű pénzügyi lízingmegoldást tudunk kínálni Önnek, ám ha jogi személyként vagy jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetként (nem természetes személyek) vásárolná meg a gépkocsit, akkor zárt- és nyíltvégű pénzügyi lízinget is választhat finanszírozási formaként. A futamidő természetes személyek számára a finanszírozás folyósításától számított 12-84 hónapig terjedhet, míg jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező szervezetek esetén akár 96 hónap is lehet. Az ügyintézés részletes menetéről kollégáink készséggel adnak Önnek információt, vagy akár a Merkantil Bank oldalán is tájékozódhat róla.

Biztosítási partnerünk a CLB Független Biztosítási Alkusz Kft., amelyen keresztül az összes jelentős biztosító társasággal és biztosító egyesülettel kapcsolatban állunk. Munkatársaink így gyorsan és egyszerűen megtalálják az Ön számára a legmegfelelőbb konstrukciót. A továbbiakban pedig Ön online, egyszerűen és gyorsan intézhet mindent, ami biztosításával kapcsolatos: a szakértői segítségkéréstől, az új biztosítási termékek megismerésén át a kárügyintézés elindításáig.

Finanszírozás és biztosítás

Jó állapotú, használt autót vásárolna, megbízható forrásból, de nem tudja, hol és hogyan vágjon bele? Kezdje nálunk a keresgélést, az információgyűjtést! Kapcsolataink révén tanácsot tudunk adni a gépjármű adásvételét, javíttatását, illetve szervizelését érintő kérdésekben egyaránt. Kérhet nálunk értékbecslést, állapotfelmérést, és az eredetvizsgálatnál is segítséget nyújtunk.

A telephelyünkre bekerült minden használt autó műszaki állapotfelmérésen (km-állás, műszaki állapot, sérülések feltérképezése az autón kívül és belül, tartozékleltár) esik át, amelyről a műszaki állapotlapot be is tudjuk mutatni az érdeklődőknek. A Duna Autó telephelyén működő 24 márkaszerviz segítségünkre van abban, hogy az előforduló hibákat megjavítsuk, és Ön minél előbb egy műszakilag és esztétikailag kifogástalan gépkocsi új és büszke tulajdonosa lehessen. Kipróbálná, mielőtt megvenné? Semmi akadálya! Értékesítő kollégánk elkíséri Önt egy tesztkörre, hogy személyes tapasztalatot gyűjthessen az autóról, és ne csak szerelem legyen első látásra.

A gépjármű-értékesítéssel együtt járó hatósági ügyintézést (átírást) is elvégezzük ügyfeleink helyett. Így Önnek nem kell plusz időt tölteni az okmányirodai ügyintézéssel, és az esetlegesen felmerülő egyéb kérdéseket is megválaszoljuk, teendőket elintézzük.

Mit érdemes szem előtt tartanunk használtautó-vásárlás során?

 • Vásárlás előtt mindenképp mérjük fel a saját igényeinket! Pontosítsuk magunkban, milyen autóra is van szükségünk. A felhasználási céltól kezdve az üzemanyag típusán a költségkeretig minden részlet számít.
 • Ezen információk alapján tudunk szűrni a hirdetések között.
 • Érdemes a magyarországi, szervizkönyves, normál futásteljesítményű autók közül választani, hiszen biztosabb háttérrel rendelkeznek, mint a külföldről behozottak.
 • Fontos a hirdető/eladó kiléte! Egy komoly, régóta a piacon lévő, használtautó-kereskedéssel foglalkozó vállalkozást az adásvétel lebonyolítása után is fel lehet keresni egy esetleg, utólag kiderült problémával.
 • Magánszeméllyel szemben sokkal nehezebb és bonyolultabb érvényesíteni a jogainkat. Ám ha magánszemélytől vásárolunk autót, akkor csakis a tulajdonossal tárgyaljunk. Máskülönben gyanúra adhat okot, ha esetleg ő nem adja az arcát, nevét az ügylethez.
 • Az adásvétel alapfeltétele, hogy az autóhoz meglegyen mind a két slusszkulcs, a szükséges okmányok és egy 60 napnál nem régebbi eredetvizsga bizonyítvány. Ellenkező esetben nem javasolt, kockázatos az adásvétel megkötése.
 • Lehetőség szerint vigyük el az autót egy próbakörre a tulajdonossal. Váltsunk fel minden sebességi fokozatba, parkoláshoz tolassunk vele, és próbáljuk ki különböző terepeken, hogy kizárhassuk a váltó, kuplung, futómű esetleges hibáit.
 • A használtautó állapota és a futott kilométereinek száma ugyanolyan fontos. Míg az első szabad szemmel is jól látható, nem manipulálható, addig utóbbinál nem szabad csak arra hagyatkoznunk, amit a két szemünkkel látunk a kilométerórán. Érdemes biztosra menni, ezért kérjünk állapotfelmérést a kiválasztott modellre egy márkaszervizben, ahol rövid időn belül minden adatot le tudnak kérni az autóról.
 • Ne spóroljunk a márkaszervizen, még az olcsóbb árkategóriájú autóknál se hiszen adott esetben, később jóval többet költhetünk rá.
 • Alku nélkül pedig sosincs üzlet!

MUNKATÁRSAINK

Balázs Gergely értékesítési tanácsadó
Poós Tamás értékesítési vezető
Jakab Gábor értékesítési tanácsadó