MG HS

Testhezálló és lendületes megjelenés a mindennapokhoz. A tágas utastér, tele intelligens és kényelmes funkcióval, garantáltan a kedvence lesz. Ráadásul az MG HS-sel gyerekjáték elszabadulni a világtól. Foglaljon helyet a tágas ülésekben, miközben az intelligens technológia még élvezetesebbé teszi az utazást. Elérhető háromféle felszereltségi szinttel: Family, Comfort és Luxury.

KÜLSŐ

Jellegzetes és erőteljes SUV vonalaival az új MG HS egy igazi városi autó: dinamikus minden részletében.

Magával ragadó dizájn

Az alapfelszereltséghez tartozó 17"-os sportos keréktárcsák, a gyémántmintás hűtőrács és az áramvonalas profilok mind a formatervezés kiválóságát sugallják.

Szilárd szerkezet

Az autó gyártása során, számos nagyszilárdságú és melegen hengerelt acél került felhasználásra, hogy garantálják az autó biztonságát és szilárdságát.

Tágas csomagtér

Intelligens elektromos mozgatású csomagtérajtó, nyitás- és zárásvezérléssel.

BELSŐ TÉR

A kényelem már attól a pillanattól kezdve magával ragadja, ahogy kinyitja az ajtót és beül az új MG HS puha ülésébe. Mert az élet jobb, ha kényelemben töltjük.

Lágy tapintású anyagok

Az MG HS vezetési élménye a kényelemről szól. A testhezálló, puha tapintású ülések, a bőrrel bevont kormánykerék és a műszerfal mind kiváló dizájnt és hihetetlenül jó érzést biztosítanak.

Eco bőr üléskárpit

Az ergonomikusan kialakított üléseket úgy tervezték, hogy biztosítsák az utasok biztonságát és kényelmét, miközben optimális alátámasztást nyújtanak a dinamikusabb vezetési élmény érdekében.

Biztonsági funkciók

Számunkra mindig a biztonság az első. Az MG HS speciális alvázának köszönhetően, amely a leginnovatívabb aktív és passzív biztonsági funkciókkal illetve MG Pilot vezetéstámogató rendszerrel van felszerelve, minden szinten garantálja a maximális védelmet.

5 csillagos biztonság

Az MG HS a világ vezető közlekedésbiztonsági ügynökségének, az Euro NCAP-nek a maximális, ötcsillagos minősítését kapta. A szériafelszereltségként számos aktív és passzív biztonsági rendszerrel tervezett és felszerelt modell, kiválóan szerepelt az Euro NCAP legújabb ütközésvédelmi és elkerülési tesztjén, amelyek a jelenlegi legszigorúbb tesztek.

360°-os kamerarendszer

A holtterek nélküli 360°-os kamerarendszer mindig rendelkezésre áll: alacsony sebességű kanyarodáskor és hátramenetben egyaránt.

Szilárd szerkezet

Az autó gyártása során, számos nagyszilárdságú és melegen hengerelt acél került felhasználásra, hogy garantálják az autó biztonságát és szilárdságát.

MG PILOT

Az MG Pilot által nyújtott kettes szintű, részleges autonóm vezetési funkciók biztonságosabb és kényelmesebb vezetési élményt nyújtanak.

TECHNOLÓGIA

Digitális eszközök, amelyek most még több információt nyújtanak járművéről.

10,1"-os lebegő érintőképernyő

A 10,1"-os érintőképernyő, a DAB audio rendszerrel, a navigációval és az Apple CarPlay/Android Auto funkciókkal biztosítja, hogy minden kéznél legyen.

12,3"-os digitális műszerfal

A 12,3"-os digitális műszerfal vezetés közben is minden szükséges információt megad Önnek. Az infotainment rendszernek köszönhetően, kényelmesen interakcióba léphet az érintőképernyővel további információk és egyéb funkciók eléréséhez.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

Family

10,1"-os lebegő érintőképernyő, - Apple CarPlayTM, - Android AutoTM, - Tolatókamera, - Klímaberendezés, - Eco bőr üléskárpit, - LED nappali menetfény, - 12,3"-os digitális műszerfal, - Bluetooth telefonkapcsolat

Comfort

Automatikusan elsötétedő belső tükör, - Esőérzékelő, - Első ködlámpák, - Navigáció / Okostelefon csatlakozás (Apple CarPlayTM és Android AutoTM), - Sötétített hátsó ablakok, - Fűthető első ülések, - Első és hátsó parkolóradar, - Elektromosan állítható vezetőülés, -

Luxury

Alumínium sportpedálok, - Nyitható panoráma napfénytető, - Exkluzív sportülések, - 2 zónás klímaberendezés, - Prémium műszerfal kárpitozás, - Személyre szabható hangulatvilágítás, - Elektromos mozgatású csomagtérajtó*, - Állítható LED fényszórók, - Dinamikus hátsó irányjelző, -

MG szakértőink

Önt is meggyőzte a vadonatúj MG HS? Jelentkezzen tesztvezetésre most!

Jakab Alexandra értékesítési tanácsadó
Kovács Tamás értékesítési tanácsadó
Viszt Péter értékesítési vezető

ELÉRHETŐ MG HS modelljeink

  MG

  HS 1.5 T-GDI Comfort ÚJ MODELL BEVEZETŐ ÁRON

  Listaár: 10 599 000 Ft 9 999 000 Ft
  Megnézem
  MG

  HS 1.5 T-GDI Comfort DCT BEVEZETŐ ÁRON. TÖBBFÉLE SZÍNBEN

  Listaár: 11 149 000 Ft 10 549 000 Ft
  Megnézem
  MG

  HS 1.5 T-GDI Comfort TÖBBFÉLE SZÍNBEN

  Listaár: 10 599 000 Ft 9 990 000 Ft
  Megnézem