A MODERN ÉS ROBUSZTUS VÁROSI AUTÓ

DESIGN

Az Új Sandero teljesen megújult külsővel várja Önt: robusztus vonalak, új orr-rész a márka egyedi, Y-alakú új LED-fényjegyével. A belső tér a kategória egyik legtágasabb méretével, csomagterével és tágas tárolóhelyeivel igyekszik a mindennapok kihívásait még kellemesebbé tenni.

BELSŐ

EGYSZERŰ ÉS KÉNYELMES UTAZÁSI ÉLMÉNY. Élvezze a 100%-ban kényelmes utazásokat! Készen áll az új Dacia Sandero által nyújtotta élményekre? Nyissa ki és indítsa el autóját egyszerűen az automata Dacia Kártyával, majd foglaljon helyet a modern, kifejezetten az utazást könnyítő felszereltségekkel ellátott utastérben: új elektromos szervokormány, állítható kormány és vezetőülés, illetve egy új kialakítású műszerfal, ahol egyetlen helyen találja az Új Sandero vezetéséhez szükséges összes kezelőszervet. Minden kéznél van! Az egész utazás alatt megfelelő hőkomfortban lesz része az automatikus klímaberendezésnek köszönhetően... Besötétedett? Nem probléma! Az Új Sandero LED-fényei automatikusan bekapcsolnak, és így még kiválóbb láthatóságot biztosítanak - akár nappal van, akár éjszaka.

ÚJRATERVEZETT MŰSZERFAL

Az újragondolt műszerfal egyszerűsíti a mindennapokat, mivel egy központi helyre csoportosítja az Új Sandero legfontosabb kezelőszerveit.

MAGASSÁGBAN ÉS MÉLYSÉGBEN IS ÁLLÍTHATÓ KORMÁNY

Élvezze az optimális vezetési pozíciót az egyedi funkciónak köszönhetően, amelynek segítségével a kormányt magasságban és mélységben is beállíthatja.

Multimédia

A rádióval és a beépített Bluetooth®-kapcsolattal felszerelt új Médiavezérlőnek köszönhetően a hangrendszert könnyedén irányíthatja a kormányról, a navigációs rendszerhez pedig egyszerűen, a telefonjával férhet hozzá. A még könnyebb utazást a Dacia Médiavezérlő alkalmazás biztosítja, amely lehetővé teszi, hogy a rádió kezelőfelületét a telefonján megjelenítse.

TECHNOLÓGIA

AZ ALAPVETŐ FUNKCIÓKRA MINDEN ESETBEN SZÁMÍTHAT! Feszülten figyelni nagyon fárasztó? Élvezze a pihentető utazást! A vezetéstámogató technológiáinknak köszönhetően a teljes utazás alatt biztonságban lesz, így egyszerűsítve a mindennapos vezetést

Aktív vészfékező rendszer (AEBS)
Első és hátsó parkolóradarok és tolatókamera
Holttérfigyelő rendszer
Emelkedőn elindulást segítő rendszer
Elektromos parkolófék
E-call (automatikus vészhívás)

Gazdaságos motorválaszték

Kettős siker! Vezessen gazdaságosan és csökkentse a karbantartási költségeket a mindennapos használathoz kialakított motorjaink segítségével. LPG: okos választás az Új Dacia Sandero számára! Az Új Sandero is elérhető a Dacia benzinnel és LPG-gázzal is működő, kettős üzemű motorjaival. A jármű gyártása során beépített, könnyedén használható, megfizethető és gazdaságos megoldásnak köszönhetően csökkentheti az üzemanyag-fogyasztását, illetve a CO2-kibocsátását is. És ez még nem minden! A turbófeltöltőnek és a 100 lóerős teljesítménynek köszönhetően az LPG motor egyszerre biztosít gazdaságos és kellemes vezetési élményt.

Ez az igazán gazdaságos családi autó mostantól az Öné lehet! 

DACIA SZAKÉRTŐINK

Önnek is megtetszett az új Dacia Duster? További részletekért keresse kollégáinkat a Duna Autó Dacia szalonjában!

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Dacia Sandero modelljeink

Dacia

SANDERO 1.0 ECO-G Stepway Extreme LPG Készletről. azonnal!

Listaár: 7 794 000 Ft 7 499 000 Ft
Megnézem
Dacia

SANDERO 1.0 TCe Expression akár 0% kamattal. akciós

Listaár: 6 334 000 Ft 6 199 000 Ft
Megnézem
Dacia

SANDERO 1.0 TCe Stepway Expression Akár 0% kamattal. készletről

Listaár: 7 334 000 Ft 7 199 000 Ft
Megnézem