Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Subaru Forester modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Üljön be egy Subaruba, és érteni fogja.

Minden autót motor mozgat - és némelyiket az újítás szelleme is.
Mi pedig elkötelezettek vagyunk az újítás felé.
Munkák középpontja a lelkesedést és a magabiztosságot adó ötletesség.
A formaterv egyszerre hat a szívre és az észre.
Minden hatalmas élményt nyújt a volán mögött, ami kitart mindaddig, míg Ön célba ér.

Miért a Forester? - Még több élmény a SUV stílusban.

Az új Forester lelkesítő formaterve a modern SUV-okra jellemző gondolkodásból indul ki, amihez a biztos alapokat az igazán hiteles összkerékhajtási rendszer adja, s így az autó menetteljesítménye kimagasló. A SUBARU BOXER kis és közepes fordulatszámon tekintélyes nyomatékot adnak le; ezekhez kapcsolódik a Subaru jellegzetes Symmetrical AWD rendszere, s az így létrejött egyensúly és alacsony tömegközéppont természetes érzése mindig inspirálóvá és stabillá teszi a vezetési élményt. A magabiztos, 225 mm*-es hasmagasságtól kezdve a kedvező fogyasztáson át egészen a jól átlátható karosszériáig és a fényűző kényelmig minden azt bizonyítja, hogy a Forester új szintre emeli a SUV fogalmát.
*2,5XT.215 mm a 2.0 modelleken.

A vezetési élmény alapköve.

A Forester karosszériája alatt ott lapul a Subaru különleges Symmetrical AWD rendszere. Ez az alacsony tömegközéppontot biztosító szerkezet megteremti a természetes egyensúlyt az autó eleje és hátulja, valamint a jobb és a baloldala között, vagyis minden adott az agilitáshoz, s stabilitáshoz és jó tapadáshoz. A raliversenyeken csiszolt, természetes vezetési érzet révén Ön és a Forester szinte eggyé válhat, s a teljesítmény mindig elegendő lesz. Ez annak köszönhető, hogy a Rali Világbajnokság futamait gyakorlatilag extrém tesztkörülményeknek tekintjük, s a versenyeken nyert tapasztalattal és szakértelemmel folyamatosan javítjuk közúti autóink képességeit is.

A szívdobbanás forrása.

A Forester szíve a világszerte ismert, alacsony tömegközéppontot garantáló SUBARU BOXER erőforrás. A szerkezetből fakadóan sportos karakterű gép lineáris gyorsítóképességgel bír, agilisak a gázreakciói, illetve kis- és közepes fordulatszámon is tekintélyes a nyomatéka, hogy az autópályán és terepen egyaránt meggyőző teljesítményt nyújthasson. S ha ehhez még hozzávesszük a kategóriában legkedvezőbb fogyasztást és a Symmetrical AWD rendszer előnyeit, akkor világos , hogy ennek a SUV-nak tényleg van értelme.

Összekapcsolva az úttal.

A tökélyre fejlesztett Subaru váltómű technológia garantálja, hogy a Forester teljes teljesítmény - potenciálja mindig ellensúlyoz az útfelületre. Választhat a precíz manuális vagy automatikus váltóművek között - mindkettő az Ön kezébe adja az irányítást, s tökéletes összhangban működik együtt a Symmetrical AWD rendszerrel, hogy Ön minden helyzetben elégedett legyen.

Hatalmas előrelépés a vezetési dinamikában.

Az új Forester úttartásának és gördülési kényelmének hangolása során munka alapját a Subaru Dynamic Chassis Control Concept, azaz Subaru Dinamikus Karosszériavezérlési Koncepció adta. A nagyon kiegyensúlyozott felfüggesztés alapjain a modern dinamikus teljesítményt olyan új futóművel értük el, amelyhez merev karosszériaszerkezet társul. A futómű mozgásait sokkal precízebben tudjuk szabályozni rossz minőségű útfelületen, így a kényelem nagyon magas szintű lesz. Emellett a Járműdinamikai vezérlőrendszer valamennyi modellhez elérhető - ez pedig a Symmetrical AWD rendszerrel kiegészülve olyan SUV-ot hoz létre, amelynek nincs párja.


Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!