SUZUKI ACROSS

Az új Across egyesíti magában a plug-in hybrid technológiát és a 4x4 SUV adta szabadságot. Ismerje meg legújabb modellünket! Az Across leszámol a konvenciókkal, modern formatervezésének köszönhetően kitűnik a tömegből és magára vonja a tekinteteket.

 

DESIGN

Letisztult formavilág

Az ACROSS merész és sportos kialakítása minden oldalról magabiztosságot sugároz. Az egész autón átívelő, robusztus és szögletes motívumok határozottságát tovább növeli a jellegzetes SUV sárvédő ív, a sportos nagy, hűtőrács. Az új Suzuki Across kitűnik a tömegből és mindenki tekintetét magára vonja.

A sportos, robusztus stílus

A sportos és robusztus megjelenés egy figyelemre méltó SUV-stílusban egyesülnek, melyet szögletes élek, merész vonalvezetés, sokszögmotívumok, valamint magas lökhárítót és nagy méretű, nyitott hűtőrácsot magába foglaló, erőteljes, sportos orr-rész jellemez.

19 colos könnyűfém keréktárcsák

Az egyedi, polírozott felületek és a fényes fekete bevonat erőt sugallnak és hozzájárulnak a prémium minőségű megjelenéshez.

LED-fényszórók

A tompított és távolsági fényszórót magukba foglaló LED-es multireflektorok és a szintén LED-es nappali menetfény (DRL) szemből nézve különlegesen ragyogó megjelenést kölcsönöznek.

BELSŐ TÉR

A gondosan kialakított, minőségi kárpittal és stílusos részletekkel gazdagított kényelmes belső tér hozzájárul a különleges élményt nyújtó vezetéshez.

Infotainment-rendszer

Utazzon gondtalanul az Across kifimonult és kényelmes belső terében és élvezze az autó nyújtotta számtalan lehetőséget, mint például a 9"-os érintőpaneles infotainment-rendszert.

Fűtött első és hátsó ülések

Az első és hátsó ülések háttámlája és ülőfelülete is fűtött.

7"-os multi kijelző

A műszercsoportról és a multiinformációs kijelzőről egyetlen pillantással leolvashatja a jármű elektromotorjának hatótávolságára és áttételi arányára, töltési állapotára, nyomatékeloszlására, a gyorsulási erőre és egyéb értékekre vonatkozó járműadatokat. Emellett megjeleníti az Ön által választott digitális vagy analóg sebességmérőt is.

Könnyen elérhető tárolók

Az utastérben található kényelmes tárolókban könnyen elérhető, rendszerezett módon tárolhatja a pénzérméket, italokat, okostelefonokat és egyéb kisebb személyes tárgyakat.

Kormánykerékfűtés

A két oldalon fűtött kormánykerék melegen tartja kezeit, és kényelmessé teszi a vezetést hideg időben is.

Biztonsági funkciók

A Suzuki Across nemcsak a plug-in hybrid technológia miatt emelkedik ki a tömegből, hanem azért is, mert a legfejlettebb vezetéstámogató rendszerek segítségével teszi biztonságossá és egyben igazi élménnyé az autózást legyen szó akár városi terepről, vagy autópályás közlekedésről.

Ütközés-megelőző rendszer (PCS)

A PCS segít megakadályozni más járművekkel, gyalogosokkal és kerékpárosokkal való ütközéseket azáltal, hogy egy milliméteres hullámhosszú radarral és egylencsés kamerával folyamatosan figyeli az utat és amennyiben veszélyt észlel, a fékasszisztens automatikusan lefékezi az autót.

Sávkövető asszisztens (LTA)

Az LTA figyelmezteti a Vezetőt, és szükség esetén segíti a kormányzást, hogy a sáv közepén maradjon, és megakadályozza a sáv vagy út elhagyását. Sávkövető asszisztens (LTA) funkciói: Sávelhagyás figyelmeztetés, Automatikus kormánykorrekció, Kóválygás figyelmeztetés, Sávtartó funkció.

Forgalmijelzések felismerése (RSA)

Az RSA figyeli a forgalmi jelzéseket, és megjeleníti azokat a multiinformációs kijelzőn, arra az esetre, ha Ön nem vette volna észre

Hátsó keresztirányú forgalmi figyelmeztetés (RCTA)

Az RCTA segít elkerülni az ütközést a parkolóhelyről történő kitolatáskor. Ha az autó holttereihez jármű közelít, az érintett oldali visszapillantó tükörben található ikon villogni kezd.

MŰSZAKI ADATOK

Az ACROSS legkorszerűbb E-4WD összkerékhajtási rendszere valódi 4×4 teljesítményt nyújt a vezetőnek, miközben megőrzi a kiváló üzemanyag-hatékonyságot. A rendszer egy független, 40 kW-os hátsó motorral rendelkezik, melynek alapja egy erőteljes, elülső elektromotor, amely alacsony fordulatszámon is jelentős nyomatékot szolgáltat egy lendületes 2,5 l-es motorral kombinálva, a nagyobb gyorsulást elősegítve.

ELEKTROMOS HÁLÓZATRÓL TÖLTHETŐ HIBRID

Ezen járművek előnye, hogy a hibrid technológia összes funkciója mellett külső áramforrásról tölthetők. Az Across a nagy teljesítményű lítium-ion akkumulátorának segítségével akár 75 km-et is képes tisztán elektromosan megtenni, zéró károsanyag kibocsátással. Hibrid módra váltva takarékoskodni lehet az akkumulátor üzemidejével, míg hosszabb utazásoknál benzinüzemre válthatunk.

Hatékony teljesítmény

A csendes és kompromisszummentes hajtásért a motorháztető alatt megbújó 2,5 literes, 4 hengeres szívó benzinmotor (184 lóerővel, 227 Nm nyomatékkal) és további két villanymotor felel (az első tengelynél lévő villanymotor 182 lóerős, 270 Nm; a hátsó kerekeket hajtó 54 lóerős, 121 Nm), amelyek összteljesítménye eléri a 306 lóerőt.

Intelligens összkerékhajtás-irányítás (AIM)

Az AIM feladata, hogy a vezetési körülményekhez optimalizálja a 4x4 teljesítményt a nyomatékelosztás, a fojtószelep, a sebességváltás-ütemezés, a fékezés és az elektronikus szervokormány működésének változtatásával. Emellett támogatja a DriveMode Select NORMAL, ECO és SPORT módjait is.

Stabil irányítás

Az E-4WD (elektromos 4x4 rendszer) önálló hátsó motorja a vezetési körülmények figyelembe vételével ideális nyomatékelosztást biztosít a hátsó kerekek számára. Ezzel növeli a tapadást és megbízható stabilitást biztosít, hogy Ön csúszós útfelületeken is uralja a járművet.

Suzuki szakértőink

Önt is meggyőzte a lenyűgöző Across? Kérjen ajánlatot még ma!

Agárdi Gábor értékesítési tanácsadó
Balázs György értékesítési tanácsadó
Budai Attila értékesítési tanácsadó
Harsányi László értékesítési vezető

 

elérhető suzuki across modelljeink

ACROSS 2.5 PHEV GLX E-4WD E-CVT
Suzuki

ACROSS 2.5 PHEV GLX E-4WD E-CVT

Évjárat: 2023 Futott: 4 km
Listaár: 25 570 000 Ft 24 570 000 Ft
Megnézem

Nincs találat.