A modell csak készletről érhető el, rendelés nem lehetséges!

 

DESIGN

A Škoda Scala az első olyan Škoda, amely már a márka új dizájnnyelvét követve született. Ez a dizájnnyelv érzelemdús és lendületes. Ezt az új korszakot jelzi, hogy a Scala az első Škoda Európában, amely hátul a jól ismert logó helyett  a "Škoda" feliratot viseli az ötödik ajtón. Az akár 18 colos könnyűfémkerekek dinamikussá teszik az autó megjelenését, és ezt tovább fokozza az egyedülálló, üveggel borított hátsó ajtó és panoráma tetőablak, amely az Emotion csomagban is elérhető.
 

Már első pillantásra is más, mint a többi. Új dizájnnyelv, új biztonsági és kényelmi szolgáltatások, jelentősen megnövekedett méretek. Persze, hiszen a Scala egy új fejezet, ahogyan a neve is mutatja. A következő "lépcső" a kompakt modellek és a Škoda történetében.
 
 

BELSŐ TÉR

Ahogy a külső, úgy az utastér kialakítása is a VISION RS tanulmányautón alapul. A kategória egyik legnagyobb csomagtartója a Scala-é, az utastere pedig az Octavia belső méreteivel vetekszik.

Csomagtér

467 literes, variálható csomagtér. A Scala-val é nem csak a kategória egyik legnagyobb csomagterével rendelkezik, de további 26 liter egyéb rakodóhelyet is kínál Önnek és családjának.

Simply Clever

A Scala Simply Clever megoldása segít Önnek, hogy ami két liter a palackban, annyi legyen a tartályban is. És ez csak egy, a 32 Simply Clever megoldás közül!

Vezeték nélküli töltés

Az új Infotainment rendszer vezeték nélküli töltést, és Apple CarPlay csatlakozási lehetőséget kínál Önnek.

Škoda CONNECT

Elfelejtette hol parkolt vagy nem zárta be az autóját? A Škoda CONNECT alkalmazás segítségével távolságtól függetlenül megtalálja sőt akár be is zárhatja autódat.

Elektromos csomagtérajtó

Tip to close avagy csak húzza meg egy kicsit, és az elektromos csomagtérajtó már le is csukódik.

Vonóhorog

Elrejtheti a vonóhorgot, ha nincs rá szüksége. Ha pedig újra használni szeretné, elég egy gombot megnyomnia hozzá a csomagtérben.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Próbálja ki Asszisztens Rendszereinket!

Front Assist

A Scala már az alapfelszereltséghez kínál Sávtartó- és Front Assist rendszert, amely képes veszély esetén állóra fékezni, és a gyalogosakat is felismeri.

Holttér-figyelő rendszer

A sávváltás nem veszélytelen dolog. Ezért a Scala minden eddiginél fejlettebb rendszert kínál, amely akár 70 méteres távolságban is érzékeli a veszélyt, és a tükörházba épített visszajelzővel figyelmeztet arra.

Kiállási Asszisztens

A tolatás az egyik legkényesebb művelet. Ezért nem csak a tolatókamera segít Önnek ebben, de a keresztirányú forgalom figyelésével a Scala maga is figyelmeztet. Sőt, meg is áll, ha veszélyt észlel.

Park Assist

Fél a parkolástól? De nem a Scala-ban ülve. A Park Assist automatikusan beparkol Ön helyett, a Manouver Assist pedig arra is figyel, hogy eközben még figyelmetlenségből se menjen neki semminek.

Adaptív Tempomat

A hűtőrácsba épített radarberendezés segítségével a 210 km/h sebességig aktív asszisztens rendszer - az alap tempomaton felül - megtartja a biztonságos távolságot az Ön előtt haladó járműtől.

Škoda szakértőink

Felkeltette érdeklődését Škoda modellünk? Forduljon bizalommal értékesítőinkhez. Kérjen ajánlatot még ma! 

 

 

Práger Tamás értékesítési tanácsadó
Máté Csaba értékesítési tanácsadó
Molnár Mariann értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Skoda Scala modelljeink

Skoda

SCALA 1.5 TSI ACT Selection Készletről elvihető!

Listaár: 12 142 172 Ft 10 550 000 Ft
Megnézem