Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Citroën Jumpy modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

A legjobb partner vállalkozásához

A Citroën Jumpy az egyik leghatékonyabb megoldást kínálja vállalati ügyfeleink számára. Legyen szó személy- vagy rakományszállításról, ha Önnek is partnerei gyors és hatékony elérése a legfontosabb, akkor új autó vásárláskor válassza ezt a kishaszon-gépjárművet – akár 100% ëlectric kivitelben is!

 
Citroën Jumpy
Citroën Jumpy

DESIGN

Letisztult, modern vonalvezetés, karakteres design jellemzi a Jumpy kishaszon-gépjárművet, illetve személyautó változatát, a Jumpy Kombit is. A rövid orr-rész jellegzetes eleme a márkaemblémát magába foglaló hűtőrács, amely egészen a fényszórók közepéig húzódik, valamint a széles lökhárító a fekete légbeömlő ráccsal, amely a Citroën e modelljének robusztus stílusát hangsúlyozza.

Háromféle hosszméretben választhatja meg Jumpy-ját. A piacon egyedülálló XS kivitel mindössze 4,60 m hosszú, egyszerre kompakt és praktikus. De természetesen a hagyományos M (4,95 m) és XL (5,30 m) verziók is elérhetők, a kombi változat pedig 9 személy szállítására is alkalmas. XS és M variáció esetén, motorizációtól függően a Jumpy magassága mindössze 1,90 m, így nyugodtan leállhat vele bármilyen mélygarázsba. Méreteinek köszönhetően a Citroën e kishaszon-gépjárműve kiváló közlekedési eszköznek bizonyul még a zsúfolt belvárosban is, ahol esetleg gondot jelenthet az utcai parkolás.

BELSŐ TÉR

A Citroën Jumpy az EMP2-ből továbbfejlesztett, legújabb generációs moduláris padlólemezre épült, amelynek hasznos terhelhetősége elérheti akár az 1400 kg-ot – függetlenül attól, hogy XS, M vagy XL méretben áll rendelkezésére. A raktér burkolatát pedig Ön tetszése szerint, tartozékként rendelheti meg új autójához, amelyhez értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére.

Terhelhetősége mellett figyelemre méltó a Jumpy rakodókapacitása is, amely akár 6,60 m3-re bővíthető. Sőt, ha ez sem lenne elég, akkor súlyelosztással, akár egy 2,5 tonnás utánfutót is vontathat ezzel a modellel. A Jumpy moduláris kialakítása kétféle (2,92 m és 3,27 m) tengelytávot, és kétféle (0,80 m és 1,15 m) hátsó túlnyúlást is jelent.

Citroën Jumpy
Citroën Jumpy

A széles oldalsó tolóajtók tágas belső teret sejtetnek, amely számtalan elrendezési és átalakítási lehetőséget kínál. A Jumpy különlegessége a változattól függően szériafelszereltségnek számító Moduwork üléspad, ami lehetővé teszi, hogy a speciális válaszfal és a felhajtható szélső utasülés sík padlófelületté alakítható. Így pedig 1,16 méterrel hosszabb rakodófelület állhat rendelkezésére. Fontos, hogy utazás közben is el tudjon intézni pár dolgot? A Jumpy utastere igazi mozgó irodává alakítható: ehhez csak engedje le a középső könyöktámaszt, és rögtön rendelkezésére is áll egy gumipánttal felszerelt forgóasztal, amelyre nyugodtan ráhelyezheti laptopját vagy tabletjét, és biztonságos végezheti munkáját. Ehhez pedig, igény esetén USB, Jack és 12V csatlakozót is rendelhet pluszban.

Az utastér különböző pontjain is számos rakodóhely áll rendelkezésére: elég, ha csak a nagyméretű, zárt kesztyűtartóra, alsó tárolóra, nyitott középső tároló rekeszre, első ajtózsebekre, pohártartókra vagy az opcióként rendelhető, az első üléspad alatt kialakított nagyméretű tárolóhelyre gondolunk. Utóbbi lehetőség például a munkához szükséges cipők és védősisakok tárolására is alkalmas.

És ahogy a többi Citroën kishaszon-gépjármű, úgy a Jumpy is kiegészíthető különböző felépítményekkel, annak érdekében, hogy minél szélesebb körben kielégítse a különböző szakmai igényeket.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Adaptív sebességszabályozó

Adaptív sebességszabályozó

Változattól függően, opcióként rendelhető az adaptív sebességszabályozó, amely Jumpy-ja sebességét az Ön előtt haladó járműéhez igazítja. Segítségével aktív fékezés nélkül 20 km/h-ra csökkentheti tempóját, amihez mindössze a gázpedálra kell hatnia. A rendszer különösen hasznos lehet Önnek olyan közepesen erős forgalmú utakon, mint egy autópálya.
Holttérfigyelő

Holttérfigyelő

Ugyancsak változat függvényében, opcióként rendelhető az ultrahangos holttérfigyelő rendszer, amely első és hátsó lökhárítóba beépített négy érzékelővel működik. A funkció egy narancssárga dióda felvillanásával jelzi Önnek a visszapillantó tükör sarkában, hogy tartózkodik-e gépkocsi Jumpyja holtterében. A rendszer 12-140 km/h közötti sebesség esetén működőképes.
Táblafelismerés és sebességkorlátozás

Táblafelismerés és sebességkorlátozás

A szegmensben újdonságnak számít a Jumpyba épített multifunkciós kamera*, amely nemcsak felismeri a sebességkorlátozó táblákat, hanem fel is hívja az Ön figyelmét a korlátozásra, és javaslatot tesz a megfelelő sebesség beállítására. Az erre vonatkozó üzenetet a műszerfalon és/vagy a vetített kijelzőn jeleníti meg.

*átmenetileg nem rendelhető
Aktív vészfékező rendszer

Aktív vészfékező rendszer

Változattól függően rendelhető az Active Safety Brake*, vagyis az aktív vészfékező rendszer is Jumpy-jához. A funkció a szélvédő tetején lévő többfunkciós kamera információi alapján automatikusan lefékezi az autót Ön helyett, ha erre szükség van.
Így csökkenthetők az esetleges testi sérülések kockázata, súlyossága:
  • 0–30 km/h: ütközés elkerülése gyalogosokkal, mozgó vagy álló akadályokkal,
  • 30 km/h fölött: az ütközési sebesség mérséklése.

 

MŰSZAKI ADATOK

A Citroën 2013 év vége óta olyan motorokat kínál modelljeihez, amelyek mind a nitrogén-oxidok (NOx) mennyiségét – miközben annak 90%-át vízgőzzé és nitrogéngázzá alakítja át az úgynevezett SCR-katalizátorral –, mind a széndioxid-kibocsátás (CO2) szintjét leszorítják, így csökkentik a környezetterhelés mértékét. Így a Jumpy-hoz is már az Euro6 normának megfelelően környezetkímélő, takarékos és hatékony BlueHDi erőforrások közül lehet választani:

  • 1,5Ls BlueHDi motor, 100 lóerő, S&S, 6 fokozatú manuális váltó
  • 1,5L BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S, 6 fokozatú manuális váltó
  • 2,0L BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S, 6 fokozatú manuális váltó
  • 2,0L BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S, 8 fokozatú automataváltó
  • 2,0L BlueHDi motor, 150 lóerő, S&S, 6 fokozatú manuális váltó
  • 2,0L BlueHDi motor, 180 lóerő, S&S, 8 fokozatú automataváltó
Citroën Jumpy

Az út minőségétől függetlenül a Jumpyt mindig az optimális menetkényelem jellemzi, ami többek között a kiváló csillapítást és precíz irányítást biztosító futóműveknek köszönhető. Elöl megerősített, pszeudo-McPherson típusú futóművet építettek be, amelyet stabilizátorrúddal egészítettek ki, hátul pedig új típusú, független, ferde háromszög-lengőkaros futómű kapott helyett, így a Jumpy hasznos terhelhetősége elérheti akár az 1400 kg-ot.

TECHNOLÓGIA

Citroën Jumpy

Habár a Jumpy utasterét a személyautók ihlették, a Citroën tervezői a professzionális használat igényeit is szem előtt tartották az Ön hatékony és zavartalan közlekedése érdekében. A magasan kialakított vezetési pozíció egyszerre nyújt magabiztosságot és kényelmet, hiszen vezetés közben mind az Ön keze ügyében vagy szeme előtt van: többek között az opcióként rendelhető színes head-up display, a 7”-os érintőképernyő vagy a motoros működtetésű oldalsó tolóajtó nyitógombjai, valamint a fűtés vezérlőgombjai és a praktikus tárolóhelyek. Emellett számos kényelmi, biztonsági és vezetést segítő funkció is igényelhető autójába. Minden adott tehát, hogy a Citroën Jumpy megkönnyítse Ön és munkatársai számára a mindennapi munkavégzést

Segítség a parkoláshoz

Segítség a parkoláshoz

Az opcióként rendelhető, Visiopark 1 kamerarendszer igazi segítséget nyújt parkoláskor. Jumpy-ja hátsó környezetének rekonstruált felülnézeti képét jeleníti meg, 180 fokos nézetben a 7”-os érintőképernyőn. Így ha akadályhoz közelít, a rendszer rögzíti és automatikusan felnagyítja a kamera képét, hogy Önnek minél pontosabb információja legyen a koccanásmentes parkoláshoz. További segítség, az ugyancsak opcióként rendelhető, a belső visszapillantó tükrön jelző tolatókamera, valamint első-hátsó parkolóradar.
Grip Control rendszer

Grip Control rendszer

A továbbfejlesztett kipörgésgátló szintén opcióként rendelhető a Jumpyhoz. A funkció lényege, hogy az adott terephez igazodva optimalizálja az első kerekek meghajtását. A rendszert Ön kiegészítheti a Terep csomaggal, amely olyan nehezebb terepeken, mint egy építési terület, erdei ösvény vagy földút, tovább segíti autója meghajtását. És hogy mindez minek köszönhető? A megnövelt hasznos terhelhetőségnek, a 20 mm-rel megemelt felfüggesztésnek, valamint az alsó motorvédő lemeznek.
Színes Head-Up Display

Színes Head-Up Display

A szegmensben igazi újdonságnak számít az opcióként rendelhető head-up display, amely az Ön látóterében elhelyezett átlátszó lapra vetíti az összes fontos vezetési információt. Legyen szó az aktuális és ajánlott sebességről, a sebességszabályozó vagy -korlátozó beprogramozott értékeiről, a navigációs utasításokról vagy az ütközésveszélyt jelző figyelmeztetésekről, Ön mindig időben megkapja a szükséges adatok, úgy, hogy közben az útról sem kell levennie a tekintetét.
Ajtónyitás lábmozdulattal

Ajtónyitás lábmozdulattal

A Jumpy-val az se jelenthet gondot, ha tele van a keze. Változattól függően, opcióként rendelhető a funkció, amelynek köszönhetően egy, a hátsó lökhárító sarkánál lábmozdulat is elég ahhoz, hogy az oldalsó tolóajtókat ki tudja nyitni. Autója zárjai így automatikusan kioldanak, a megfelelő oldali tolóajtó pedig kinyílik. Csak a kocsikulcs legyen a zsebében! Az ajtók ugyanígy, automatikusan záródnak, ha elhagyja Jumpy-ját.

Legyen partnere a Citroën Jumpy Önnek is vállalkozásához!

Válassza akár hagyományos BlueHDI motorral vagy 100% ëlectric kivitelben, értékesítő kollégáink segítenek összeállítani a modellt, amely leginkább kielégíti igényeit!


Munkatársaink

Pfendler Bernadett - szalonvezető, Business Center értékesítő

Pfendler Bernadett

szalonvezető, Business Center értékesítő
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!