Citroën Jumpy

A legjobb partner vállalkozásához! A Citroën Jumpy az egyik leghatékonyabb megoldást kínálja vállalati ügyfeleink számára. Legyen szó személy- vagy rakományszállításról, ha Önnek is partnerei gyors és hatékony elérése a legfontosabb, akkor új autó vásárláskor válassza ezt a kishaszon-gépjárművet – akár 100% ëlectric kivitelben is!

DESIGN

Letisztult, modern vonalvezetés, karakteres design jellemzi a Jumpy kishaszon-gépjárművet, illetve személyautó változatát, a Jumpy Kombit is. A rövid orr-rész jellegzetes eleme a márkaemblémát magába foglaló hűtőrács, amely egészen a fényszórók közepéig húzódik, valamint a széles lökhárító a fekete légbeömlő ráccsal, amely a Citroën e modelljének robusztus stílusát hangsúlyozza. Háromféle hosszméretben választhatja meg Jumpy-ját. A piacon egyedülálló XS kivitel mindössze 4,60 m hosszú, egyszerre kompakt és praktikus. De természetesen a hagyományos M (4,95 m) és XL (5,30 m) verziók is elérhetők, a kombi változat pedig 9 személy szállítására is alkalmas. XS és M variáció esetén, motorizációtól függően a Jumpy magassága mindössze 1,90 m, így nyugodtan leállhat vele bármilyen mélygarázsba. Méreteinek köszönhetően a Citroën e kishaszon-gépjárműve kiváló közlekedési eszköznek bizonyul még a zsúfolt belvárosban is, ahol esetleg gondot jelenthet az utcai parkolás.

BELSŐ TÉR

A Citroën Jumpy az EMP2-ből továbbfejlesztett, legújabb generációs moduláris padlólemezre épült, amelynek hasznos terhelhetősége elérheti akár az 1400 kg-ot – függetlenül attól, hogy XS, M vagy XL méretben áll rendelkezésére. A raktér burkolatát pedig Ön tetszése szerint, tartozékként rendelheti meg új autójához, amelyhez értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Citroën JumpyCitroën Jumpy A széles oldalsó tolóajtók tágas belső teret sejtetnek, amely számtalan elrendezési és átalakítási lehetőséget kínál. A Jumpy különlegessége a változattól függően szériafelszereltségnek számító Moduwork üléspad, ami lehetővé teszi, hogy a speciális válaszfal és a felhajtható szélső utasülés sík padlófelületté alakítható. Így pedig 1,16 méterrel hosszabb rakodófelület állhat rendelkezésére. Fontos, hogy utazás közben is el tudjon intézni pár dolgot? A Jumpy utastere igazi mozgó irodává alakítható: ehhez csak engedje le a középső könyöktámaszt, és rögtön rendelkezésére is áll egy gumipánttal felszerelt forgóasztal, amelyre nyugodtan ráhelyezheti laptopját vagy tabletjét, és biztonságos végezheti munkáját. Ehhez pedig, igény esetén USB, Jack és 12V csatlakozót is rendelhet pluszban. Az utastér különböző pontjain is számos rakodóhely áll rendelkezésére: elég, ha csak a nagyméretű, zárt kesztyűtartóra, alsó tárolóra, nyitott középső tároló rekeszre, első ajtózsebekre, pohártartókra vagy az opcióként rendelhető, az első üléspad alatt kialakított nagyméretű tárolóhelyre gondolunk. Utóbbi lehetőség például a munkához szükséges cipők és védősisakok tárolására is alkalmas.

Terhelhetőség

Figyelemre méltó a Jumpy rakodókapacitása is, amely akár 6,60 m3-re bővíthető. Sőt, ha ez sem lenne elég, akkor súlyelosztással, akár egy 2,5 tonnás utánfutót is vontathat ezzel a modellel. A Jumpy moduláris kialakítása kétféle (2,92 m és 3,27 m) tengelytávot, és kétféle (0,80 m és 1,15 m) hátsó túlnyúlást is jelent.

Utastér

Különböző pontjain is számos rakodóhely áll rendelkezésére: elég, ha csak a nagyméretű, zárt kesztyűtartóra, alsó tárolóra, nyitott középső tároló rekeszre, első ajtózsebekre, pohártartókra vagy az opcióként rendelhető, az első üléspad alatt kialakított nagyméretű tárolóhelyre gondolunk. Utóbbi lehetőség például a munkához szükséges cipők és védősisakok tárolására is alkalmas.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az utastér különböző pontjain is számos rakodóhely áll rendelkezésére: elég, ha csak a nagyméretű, zárt kesztyűtartóra, alsó tárolóra, nyitott középső tároló rekeszre, első ajtózsebekre, pohártartókra vagy az opcióként rendelhető, az első üléspad alatt kialakított nagyméretű tárolóhelyre gondolunk. Utóbbi lehetőség például a munkához szükséges cipők és védősisakok tárolására is alkalmas.

Adaptív sebességszabályozó

Változattól függően, opcióként rendelhető az adaptív sebességszabályozó, amely Jumpy-ja sebességét az Ön előtt haladó járműéhez igazítja. Segítségével aktív fékezés nélkül 20 km/h-ra csökkentheti tempóját, amihez mindössze a gázpedálra kell hatnia. A rendszer különösen hasznos lehet Önnek olyan közepesen erős forgalmú utakon, mint egy autópálya.

Holttérfigyelő

Ugyancsak változat függvényében, opcióként rendelhető az ultrahangos holttérfigyelő rendszer, amely első és hátsó lökhárítóba beépített négy érzékelővel működik. A funkció egy narancssárga dióda felvillanásával jelzi Önnek a visszapillantó tükör sarkában, hogy tartózkodik-e gépkocsi Jumpyja holtterében. A rendszer 12-140 km/h közötti sebesség esetén működőképes.

Aktív vészfékező rendszer

Változattól függően rendelhető az Active Safety Brake*, vagyis az aktív vészfékező rendszer is Jumpy-jához. A funkció a szélvédő tetején lévő többfunkciós kamera információi alapján automatikusan lefékezi az autót Ön helyett, ha erre szükség van. Így csökkenthetők az esetleges testi sérülések kockázata, súlyossága: 0–30 km/h: ütközés elkerülése gyalogosokkal, mozgó vagy álló akadályokkal, 30 km/h fölött: az ütközési sebesség mérséklése.

MŰSZAKI ADATOK

A Citroën 2013 év vége óta olyan motorokat kínál modelljeihez, amelyek mind a nitrogén-oxidok (NOx) mennyiségét – miközben annak 90%-át vízgőzzé és nitrogéngázzá alakítja át az úgynevezett SCR-katalizátorral –, mind a széndioxid-kibocsátás (CO2) szintjét leszorítják, így csökkentik a környezetterhelés mértékét. Így a Jumpy-hoz is már az Euro6 normának megfelelően környezetkímélő, takarékos és hatékony BlueHDi erőforrások közül lehet választani: 1,5Ls BlueHDi motor, 100 lóerő, S&S, 6 fokozatú manuális váltó 1,5L BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S, 6 fokozatú manuális váltó 2,0L BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S, 6 fokozatú manuális váltó 2,0L BlueHDi motor, 120 lóerő, S&S, 8 fokozatú automataváltó 2,0L BlueHDi motor, 150 lóerő, S&S, 6 fokozatú manuális váltó 2,0L BlueHDi motor, 180 lóerő, S&S, 8 fokozatú automataváltó Citroën Jumpy Az út minőségétől függetlenül a Jumpyt mindig az optimális menetkényelem jellemzi, ami többek között a kiváló csillapítást és precíz irányítást biztosító futóműveknek köszönhető. Elöl megerősített, pszeudo-McPherson típusú futóművet építettek be, amelyet stabilizátorrúddal egészítettek ki, hátul pedig új típusú, független, ferde háromszög-lengőkaros futómű kapott helyett, így a Jumpy hasznos terhelhetősége elérheti akár az 1400 kg-ot.

TECHNOLÓGIA

Habár a Jumpy utasterét a személyautók ihlették, a Citroën tervezői a professzionális használat igényeit is szem előtt tartották az Ön hatékony és zavartalan közlekedése érdekében. A magasan kialakított vezetési pozíció egyszerre nyújt magabiztosságot és kényelmet, hiszen vezetés közben mind az Ön keze ügyében vagy szeme előtt van: többek között az opcióként rendelhető színes head-up display, a 7”-os érintőképernyő vagy a motoros működtetésű oldalsó tolóajtó nyitógombjai, valamint a fűtés vezérlőgombjai és a praktikus tárolóhelyek. Emellett számos kényelmi, biztonsági és vezetést segítő funkció is igényelhető autójába. Minden adott tehát, hogy a Citroën Jumpy megkönnyítse Ön és munkatársai számára a mindennapi munkavégzést

Citroën szakértőink

Legyen partnere a Citroën Jumpy Önnek is vállalkozásához! Válassza akár hagyományos BlueHDI motorral vagy 100% ëlectric kivitelben, értékesítő kollégáink segítenek összeállítani a modellt, amely igényeinek a legmegfelelőbb!

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

ELÉRHETŐ Citroën Jumpy modelljeink

    Citroën

    JUMPY 2.0 BlueHDi L3 KÉSZLETRŐL AZONNAL!!!! KAVOSZ lízingre is! 5% THM-el

    Listaár: 13 480 000 Ft + ÁFA 9 390 000 Ft + ÁFA
    Megnézem