Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy felújítási munkálatok miatt PEUGEOT márkakereskedésünk és márkaszervizünk ideiglenesen a Citroen szalonunkban üzemel. Megértésüket köszönjük!
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot Rifter modellismertető

Nagycsaládos ikon már 4 895 000 Ft - tól*


ÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Elegáns, robusztus, dinamikus és erős - az új PEUGEOT RIFTER a variálhatóság mintaképe. A magas és rövid motorháztetőnek, valamint a megemelt hasmagasságnak köszönhetően a modell SUV stílusjegyeket is hordoz.

Határozott, feltűnő megjelenés


A LED-es DRL2 lámpák és a függőleges hűtőrács pedig még jobban kiemelik az autó kiegyensúlyozott, kompakt és dinamikus sziluettjét. Az orr-része és hátsó lámpái a legújabb PEUGEOT modellekre jellemző, így az új PEUGEOT Rifter a márka újabb ikonikus modelljeként lép fel. Előkelő sziluettjének és letisztult vonalainak köszönhetően garantáltan nem marad észrevétlen az utakon. Az alumíniumszürke lökhárító betét2, a 17?? gyémántcsiszolt alufelnik2 , a tetőcsomagtartó rudak, a fekete sárvédő-szélesítések és védőcsíkok tovább erősítik az új RIFTER egyedi stílusát.

OKOS MEGOLDÁSOK


Az új PEUGEOT RIFTER számára nincsen lehetetlen kérés: a kétféle hosszméretben (normál és hosszú változat), 5 és 7 személyes változatban is kapható modellt kivételes variálhatóság jellemzi. Számos konfiguráció közül választhat: első utasülés és 2:1 arányban osztott hátsó üléspad2, a Magic Flat vezérlő2 a padló síkjába süllyeszthető 3 önálló ülés2, 2 kiszerelhető ülés a harmadik üléssorban2. A csomagtartó mérete átlagosan 775 és 3500 liter2 között mozog, de 5 személyes hosszú változat esetén a 4000 litert is elérheti. A nyitható hátsó ablak2, az alacsony csomagtérküszöb és a sík padló2 pedig jelentősen megkönnyítik a be- és kipakolást.

Számos egyéb lehetősége van még az autó személyre szabására.
A hangvezérléssel (angol és francia nyelven) működő 3D online navigációs rendszer2, a Mirror Screen2 funkció, az energia-utánpótlás egyszerű módját kínáló indukciós vezeték nélküli telefontöltés2 felhőtlenebb utazást biztosítanak. A PEUGEOT legújabb generációs vezetéssegítő rendszereinek hála az új RIFTER könnyebb, nyugodtabb és biztonságosabb közlekedést garantál.

 
 

ZÉNITH? tető


Az elektromos sötétítővel és LED-es2 hangulatvilágítással ellátott Zénith? tető2 a jobb fényviszonyokon kívül ? a tető középvonalában húzódó tárolórendszer, a tetőcsomagtartó és az első ülések fölötti tetőpolc jóvoltából ? extra tárolóhelyeket is kínál.

Az új PEUGEOT RIFTER tehát tárolóhelyek tekintetében sem ismer lehetetlent. Első és hátsó ajtózsebek, középkonzol, padlóban kialakított tároló... az új PEUGEOT RIFTER tárolóhelyeinek összmérete2 kategóriarekordnak számít. A megszokottnál több, nagyobb és könnyebben hozzáférhető tárolóhely úgy lett kialakítva, hogy minden mindennapi tárgynak megleljük a helyét.

 
 

Mindig ura a helyzetnek


A legsimábbtól a legmeredekebb útig fontos, hogy mindig a mi kezünkben legyen az irányítás. Az új RIFTER-t a PEUGEOT-tól megszokott kiváló úttartás mellett speciálisan beállított felfüggesztések, jó kormányozhatóság és megemelt hasmagasság jellemzik, melyek már-már terepjárós2 adottságokkal ruházzák fel a modellt. A magas vezetési helyzetnek köszönhetően pedig még biztosabbnak érezhetjük magunkat a volánnál.

 
 

Új generációs motorok


Az új PEUGEOT RIFTER innovatív motorjait a nagy teljesítmény mellett visszafogott fogyasztás jellemzi. Az új generációs BlueHDi dízel erőforrások és PureTech benzinmotorok még nagyobb élvezetet és egyedülálló vezetési élményt garantálnak.

Az új RIFTER kínálatában szereplő BlueHDi 100 5 sebességes manuális váltóvali és PureTech 110 S&S 6 sebességes manuális váltóval áll rendelkezésre.

A feltüntetett üzemanyag-fogyasztási és CO2-kibocsátási adatok az NEDC szabályozás szerint kerültek meghatározásra (715/2007 és 692/2008 EK rendeletek aktuális verziói), ami lehetővé teszi az egyes gépjárművek összehasonlítását.

KALANDRA FEL!


 
 
 
 
 
 
 
 

 

Értékesítő kollégáink készséggel állnak rendelkezésére! Jelentkezzen tesztvezetésre telefonon értékesítőinknél.1Jelen ajánlat és finanszírozási ajánlat 2018. október 22-től visszavonásig, új Peugeot Rifter Access PureTech 110 S&S modell esetén készletlistáról történő vagy gyártásba leadott és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. A kedvezményes ajánlat keretében meghirdetett 35 000 Ft-os havidíj 5 315 000 Ft kedvezményes bruttó vételár mellett, 2 656 500 Ft önerő befizetésével, 84 hónap futamidővel, változó kamatozású, a futamidő végén tulajdonszerzést eredményező, zártvégű, pénzügyi lízingkonstrukcióban érhető el. A feltüntetett ár a regisztrációs adóval növelt, a maximális ügyfélkedvezménnyel már csökkentett, a hirdetett modell esetén érvényes akciós árat jelöli. Az akció keretében meghirdetett 3,01%-os induló THM tájékoztató jellegű, amely meghatározására a fentebb ismertetett feltételek figyelembevételével került meghatározásra, ezen feltételek változása esetén a THM %-os mértéke módosulhat. A THM megadott értéke nem tükrözi a finanszírozás kamatkockázatát. A finanszírozás forint alapú, melyhez a Lízingbevevőnek kötelező az általa kiválasztott biztosítóval teljes körű casco biztosítást kötni akként, hogy a biztosítás társbiztosítottja a Merkantil Bank Zrt. mint Finanszírozó lesz. A Lízingbevevőt a futamidő a Referenciakamat (3 hónapos BUBOR) változásától függően kamatkülönbözet-fizetési kötelezettség terhelheti. A Referenciakamat mértékéről a Merkantil Bank honlapján, a kamatláb-változás és a finanszírozás további feltételeiről a Merkantil Bank Zrt. Általános Lízingfeltételeiből és Hirdetményeiből tájékozódhat, a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. Az ajánlat más finanszírozási konstrukciókra nem vonatkozik. A folyósítás feltétele a pozitív hitelbírálat. Önt terheli a gépjármű tulajdonjogának a futamidő végén történő megszerzésére tekintettel fizetendő visszterhes vagyonszerzési illeték. *Minden 2018. október 10. után megrendelt, minden magánügyfél számára új autóként értékesített, új Peugeot Rifter személygépkocsi vásárlása esetén a 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes.

2Változattól függően opciós vagy nem rendelhető felszereltség

**A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szerviz- és Garanciafüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Székesi Zoltán - értékesítési tanácsadó

Székesi Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!