SEAT LEON KOMBI

DESIGN

Vakmerő és erős

Új formaterv, letisztult, merész dizájn. Kívül-belül nagyobb lett. Az új SEAT Leon Kombi kitűnik a tömegből. Impozáns hűtőrácsa, full-LED fényszórói, friss és sportos külseje pedig még különlegesebbé teszi a Leon Kombi megjelenését.

BELSŐ TÉR

Még több tér, még nagyobb komfort

Töltse meg a csomagtartóját. 617 literes csomagtér áll rendelkezésre, ami a hátsó ülések előredöntésével 1600 literesre bővíthető, így mindent magunkkal tudunk vinni, ami csak kell. Ráadásul ha tele van a keze, egyszerűen lábbal kinyitható a csomagtérajtó.

Sportos ülések

Kényelem, minden pozícióban. Sportos ülései és a multifunkciós kormány segítségével nem csupán a vezetést, de az utazást is igazi élménnyé teszi a család minden tagja számára. Helyezze magát kényelembe és élvezze a bőr, a szövet vagy éppen mikroszálas ülések által nyújtotta kényelmet és előnyöket. Biztosan megtalálja az Önnek megfelelőt.

Könnyűfém keréktárcsák

Guruljon bele a jó időkbe! Élvezze, ahogy az akár 18" méretű könnyűfém keréktárcsák tekintélyt parancsolnak az utakon.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Exit Assist

Az Exit Assist segít, amikor szűk helyekről tolatna ki új Leon kombijával, jelzéssel figyelmeztet, ha közel lenne parkoló autóhoz vagy bármi máshoz.

Pre-Crash Assist

Ha az új Leon szenzorai azt jelzik, hogy veszélyhelyzet alakult ki, akkor automatikusan felhúzza az ablakokat, megfeszíti az öveket és egyéb óvintézkedéseket tesz.

Vészhelyzeti Asszisztens 3.0.

Ha a Vészhelyzeti Asszisztens inaktivitást észlel a vezető részéről, óvatosan fékez, hogy felkeltse a figyelmet. Ha ezután sem észlel reakciót, a rendszer óvatosan lelassít és megállítja az autót.

Mindig úton, mindig Ön irányít

Tegye az utazást még kényelmesebbé. A Travel Assist észleli az útmunkákat, a lehetséges akadályokat és ehhez igazítja a sebességet.

Park Assist

Parkolás könnyedén. Ne aggódjon! Hagyja, hogy a Leon-ja a legszűkebb helyekre is beparkoljon. A tolatókamera segítségével még egyszerűbb a ki- és beállás.

Digitális műszerfal

A Leon kombiból sem hiányozhat semmi, ami a Leonban megvan. Nagy műszerfal, 10 colos érintőképernyős Navigációs Médiarendszer Plusz. Segít, hogy ragyoghasson! Szeretné személyre szabni a vezetési élményt? Válassza ki, hogyan jelenjen meg a térkép, a zene, az útinformációk és a vezetési asszisztens a nagy felbontású képernyőn.

TECHNOLÓGIA

Mindig kapcsolatban

Most még inkább kapcsolatban. A SEAT CONNECT segítségével irányíthatja az autóját a vezető ülésből, vagy az autón kívülről. Ehhez mire van szüksége? Valószínűleg az okostelefonja elég lesz hozzá:

- Zárja vagy nyitja az új Leont,
- Nézze meg az AC vagy a világítás állapotát,
- Találja meg hol parkolt pontosan,
- Lopás és feltörés védelem.

Mindig kapcsolatban

Connectivity Box

Nincs töltő Önnél? Alacsony töltöttségi szint? Nem gond! Használja a vezetéknélküli töltőt.

Csak helyezze le a telefont és máris töltődik.

Online Infotainment Szolgáltatások

10" navigációs rendszer és teljesen személyreszabható kezelőfelület

Akár hangvezérléssel, hogy egy percre se kelljen levennie a kezét a kormányról.

Folyamatosan frissülő online navigációs és forgalom információk.
Találja meg a legközelebbi benzinkutat vagy parkolóházat.
Hangvezérlés a térkép, rádió és média alkalmazásokban.

MŰSZAKI ADATOK

A hatékonyság kulcsfontosságú volt a vadonatúj SEAT Leon fejlesztésében: az új Leon Kombi benzines, mildhybrid és plug-in hybrid, valamint gázolaj meghajtású változatban is kapható lesz, 1.0, 1.5 és 2.0 literes motorváltozatokkal. Alapfelszereltségben, 1.0 literes, 90 lóerős benzinmotorral.

FELSZERELTSÉGI SZINTEK

A megújult Seat Leon kombi 4 féle felszereltségi szinttel kapható

FR
XCELLENCE
STYLE
REFERENCE

Seat szakértőink

Felkeltette érdeklődését Seat modellünk? Forduljon bizalommal értékesítőinkhez, kérjen még ma ajánlatot!

 

 

Rippel Zsuzsanna értékesítési tanácsadó
Dósa Dániel értékesítési tanácsadó
Fried György értékesítési vezető

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.