Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Mitsubishi Eclipse Cross
modellismertetőÁRLISTA LETÖLTÉSE

FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS


Stílus, ami már az első pillanatban magabiztossággal tölti el Önt, és felébreszti a vezetés iránti vágyát. Mint egy száguldó rövidtávfutó: bármerre jár is, a karosszéria karakteres ék alakja és éles, dinamikus vonalai mágnesként vonzzák a tekinteteket.

Emberközpontú technológia

A Smartphone Link Display audiorendszert vezetés közben is könnyedén és magabiztosan kezelheti. Az Érintőpados Vezérlő és a könnyen leolvasható Head Up Display révén minden fontos információhoz azonnal hozzáférhet.

Magabiztos autózás

Szuper Összkerékvezérlés (S-AWC) és rendkívül szilárd karosszéria – ezzel az autóval mindig célba ér. Rossz az út, viharos az időjárás, vagy bármi más nehézség hátráltatja? Ezt a fürgén és készségesen reagáló autót mindig magabiztosan uralhatja. Lépjen át a vezetési élmény új dimenziójába, ahol számtalan élmény vár Önre!

Az Eclipse Cross elnevezése

Az Eclipse Cross gyönyörű, dinamikus formái ugyanolyan varázslatos érzetet keltenek, mint a teljes napfogyatkozás körül kirajzolódó, gyémántfénnyel csillogó gyűrű. Az új modell mélyvörös fényezése kiragyog a tömegből, ahogyan a Nap tűzkarimája a Hold árnyéka mögül. Az “Eclipse” nevet először egy népszerű kupénk viselte, amit 1989-től gyártottunk az USA-ban, most pedig hozzátettük a “crossover” rövidítéseként szolgáló “Cross” szót is; így született meg a vezetés örömét új magasságokba emelő Eclipse Cross neve.

Élje át az izgalmat!

Bár egy kupé hangulatát árasztja, ez az autó tagadhatatlanul egy Mitsubishi SUV. Sportos orr-rész és high-tech hátsó lámpák: a dinamikus, látványos formavilág egy atléta robbanékony erejét sugallja. És mindez egy erőteljes egyéniségben forr egybe, ami csak arra vár, hogy Ön felfedezze.

Élje át a szenvedélyt!

Az utastérben is kellemes meglepetések várják, ahol a szenvedélyes formák sportosan dinamikus, mégis kifinomult hangulatot teremtenek. A határozott vízszintes vonalakkal megformált műszerfaltól kezdve az ezüstszínnel ragyogó betéteken át a harmonikus színvilágig minden részlet azt szolgálja, hogy Ön tökéletesen átélje az autózás lenyűgöző élményét. Közben a Display Audio kellemes hangulatot teremt a kabinban, a Head Up Display pedig minden fontos dologról tájékoztatja Önt.
Munkatársaink

Fehér Attila - értékesítési vezető

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4000
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!