Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 
Tisztelt Ügyfeleink!
Tájékoztatjuk Önöket, hogy augusztusban, szombatonként szalonjaink zárva tartanak.
Augusztus 29-én viszont 08:00-18:00 között, szeretettel várjuk Önöket!
Ugyanezen a napon, szervizeink is a szokott időben, 07:00-17:00 között várják Önöket.
Megértésüket köszönjük!

Mitsubishi Eclipse Cross
modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS


Stílus, ami már az első pillanatban magabiztossággal tölti el Önt, és felébreszti a vezetés iránti vágyát. Mint egy száguldó rövidtávfutó: bármerre jár is, a karosszéria karakteres ék alakja és éles, dinamikus vonalai mágnesként vonzzák a tekinteteket.

Emberközpontú technológia

A Smartphone Link Display audiorendszert vezetés közben is könnyedén és magabiztosan kezelheti. Az Érintőpados Vezérlő és a könnyen leolvasható Head Up Display révén minden fontos információhoz azonnal hozzáférhet.

Magabiztos autózás

Szuper Összkerékvezérlés (S-AWC) és rendkívül szilárd karosszéria – ezzel az autóval mindig célba ér. Rossz az út, viharos az időjárás, vagy bármi más nehézség hátráltatja? Ezt a fürgén és készségesen reagáló autót mindig magabiztosan uralhatja. Lépjen át a vezetési élmény új dimenziójába, ahol számtalan élmény vár Önre!

Az Eclipse Cross elnevezése

Az Eclipse Cross gyönyörű, dinamikus formái ugyanolyan varázslatos érzetet keltenek, mint a teljes napfogyatkozás körül kirajzolódó, gyémántfénnyel csillogó gyűrű. Az új modell mélyvörös fényezése kiragyog a tömegből, ahogyan a Nap tűzkarimája a Hold árnyéka mögül. Az “Eclipse” nevet először egy népszerű kupénk viselte, amit 1989-től gyártottunk az USA-ban, most pedig hozzátettük a “crossover” rövidítéseként szolgáló “Cross” szót is; így született meg a vezetés örömét új magasságokba emelő Eclipse Cross neve.

Élje át az izgalmat!

Bár egy kupé hangulatát árasztja, ez az autó tagadhatatlanul egy Mitsubishi SUV. Sportos orr-rész és high-tech hátsó lámpák: a dinamikus, látványos formavilág egy atléta robbanékony erejét sugallja. És mindez egy erőteljes egyéniségben forr egybe, ami csak arra vár, hogy Ön felfedezze.

Élje át a szenvedélyt!

Az utastérben is kellemes meglepetések várják, ahol a szenvedélyes formák sportosan dinamikus, mégis kifinomult hangulatot teremtenek. A határozott vízszintes vonalakkal megformált műszerfaltól kezdve az ezüstszínnel ragyogó betéteken át a harmonikus színvilágig minden részlet azt szolgálja, hogy Ön tökéletesen átélje az autózás lenyűgöző élményét. Közben a Display Audio kellemes hangulatot teremt a kabinban, a Head Up Display pedig minden fontos dologról tájékoztatja Önt.


Munkatársaink

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon: +36 20 366 6374
Videochat
Elérhető
Koszta János

Fehér Attila

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 579 8571
Videochat
Nem elérhető
Fehér Attila
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!