Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Kia Xceed modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

Ha Önt inspirálják az új kihívások, ha izgalomba hozzák az új élmények, ha komfortzónáján kívül igyekszik lendületet nyerni, akkor Önnek szól az új Kia XCeed új ritmusa. Első pillantásra látszik, hogy más, mint az átlagos crossoverek. Nem lehet nem észrevenni az egyedi hűtőmaszkot, a különleges, Z alakú ?jégkocka? LED-es fényszóró-kialakítást, amelyhez már alapfelszereltségben társulnak ködfényszórók. Vizsgálja meg közelebbről: vegye észre a markáns alsó légbeömlőt és a különösen izgalmas, selyemszínű króm díszlemezt. Vegye hozzá az autó merész formavilágát, és elmúlik minden kétsége: az új Kia XCeed azok számára készült, akiket az úton rájuk váró izgalmak éltetnek.

Miért ne csinálhatná a dolgokat a maga módján? Fedezze fel a világot, játsszon saját szabályai szerint... az új Kia XCeed fedélzetén minden lehetséges. Az ejtett tetővonallal, illetve a szabadidőautós kerékívekkel és küszöbökkel megrajzolt, sportos crossover coupé sziluettől a merész, egyedi 18 colos keréktárcsákig minden részlet azt hirdeti, hogy a Kia XCeed messze kiemelkedik a tömegből. Vegyük hozzá a mindenütt elegendő, bőséges hasmagasságot, valamint az emelt, mégis sportos üléshelyzetet, amely a kiváló kilátást páratlan vezetési élménnyel társítja, és máris megszületett a tökéletes társ, amellyel új távlatokat fedezhet fel a városban és azon kívül.

ÚJ KIA CEED


 

Ha az innováció terén saját ötleteit követi, és nem másokhoz méri magát, pontosan tudni fogja, hogy az új Kia XCeed utastere új mércét állít a minőség, a kényelem, a technológiai tartalom és a csatlakoztatás terén. Foglaljon helyet az utastérben, és azonnal feltűnik a stílus és a tartalom lenyűgöző párosítása, a kecses műszerfaltól a kifinomult ülésekig; a kiválóan leolvasható, 12,3 colos digitális műszeregységtől a 10,25 colos navigációs rendszerig.

Az új Kia XCeed minden találkozáskor izgalmat ígér. Az új crossover a merész álmodókat formabontó dizájnnal, a rettenthetetlen kalandorokat tágas belső térrel, a luxust keresőket kivételes kényelemmel kényezteti, praktikuma és kényelme pedig örömtelivé teszi az utazás minden percét. Nyissa ki az ajtókat a Kia Intelligens Kulcs segítségével; pakolja meg a csomagteret az Intelligens csomagtérajtón keresztül, nyomja meg a motorindító gombot, és készüljön fel a kalandokra.

 

Nyitott a városra, nyitott a kalandra, nyitott a végtelen lehetőségekre: az új Kia XCeed tökéletes úti társ. Dinamikus, mégis tágas, újszerű karosszériaformájának köszönhetően nem kell választania a stílus és a praktikum között. A 40:20:40 arányban osztva dönthető hátsó ülésektől a tágas, 426 literes csomagtartóig, a számtalan tárolási megoldástól az intelligens csomagtérajtóig minden részlet ugyanarról tanúskodik: a Kia XCeed nem csak az Ön összes igényeit elégíti ki, de környezetét is lenyűgözi majd.

ÚJ KIA Sportage

40:20:40 arányban síkba dönthető ülések

 

Az osztva dönthető üléseknek köszönhetően az XCeed alkalmazkodik igényeihez: az utasok és csomagjaik mellett akár terebélyes tárgyakat, sportfelszerelést, síléceket vagy más egyebet is szállíthat.


FŰTHETŐ, SZELLŐZTETETT ELSŐ ÜLÉSEK ÉS FŰTHETŐ HÁTSÓ ÜLÉSEK

A Kia XCeed minden időjárásra felkészült. Fűthető első és hátsó ülések segítenek a nagy hidegben. A három fokozatban fűthető ülések gyorsan felmelegszenek, majd a kívánt hőfok elérése után tartják a hőmérsékletet. A nyári hőségben pedig a szellőztethető első ülések gondoskodnak a kényelmes, frissítő utazásról.

ÚJ KIA Sportage

12,3 COLOS DIGITÁLIS MŰSZEREGYSÉG

 

A teljesen digitális műszeregység 12,3 colos, nagyfelbontású kijelzőjéről egyetlen pillantással leolvashatók a vezetéshez szükséges lényeges információk.

 

Utas- és vezetésbiztonsági funkciók:

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)


Az FCA rendszer felismeri az Ön előtt haladó járműveket, vagy opcióként az úton átkelő gyalogosokat is. A környező járművek távolságát és sebességét radar és kamera segítségével felügyelő rendszer ütközés veszélye esetén, a műszerfalon felvillanó riasztás segítségével figyelmezteti a vezetőt. Az opciós gyalogosfelismerő funkció a kormánykeréken keresztül figyelmeztet a veszélyre. Ha a vezető nem reagál, a rendszer önműködően fékez, elkerülve a balesetet vagy enyhítve annak súlyosságát.

Intelligens sebességtartó automata (SCC) Stop & Go funkcióval

ÚJ KIA Sportage

A kamera és radar érzékelőket alkalmazó intelligens sebességtartó automata az XCeed sebességét és a követési távolságot egyarántszabályozza. A rendszer az autó sebességét automatikusan szabályozva tart biztonságos követési távolságot. Ha a másik jármű gyorsít, az XCeed is így tesz ? de csak az előre beállított határértékig. Ha az elöl haladó gépkocsi lassít, és a beállított követési távolság már nem tartható, a rendszer lelassítja, vagy akár meg is állítja az XCeedet. Ez igazán hasznos funkció, különösen sűrű forgalomban.

Holttéri ütközésveszélyre figyelmeztetés (BCW)


A holttéri ütközésveszélyre figyelmeztető rendszer radarok segítségével észleli a holttérben megjelenő tárgyakat, és a külső tükörben felvillanó jelzéssel figyelmeztet a közeledő autókra.

Tolatókamera (RVM) segédvonalakkal


Az autó mögött területet a 8 vagy 10,25 colos multimédiás és navigációs képernyőn megjelenítő tolatókamera képére vetített, dinamikus segédvonalak segítenek a pontos manőverezésben.

Sávtartó asszisztens (LKAS)


ÚJ KIA Sportage

Ne aggódjon, hogy kisodródik a sávjából. A sávtartó asszisztens a szélvédő felső szélén elhelyezett kamera segítségével figyeli a sávfelfestéseket, és amennyiben Ön akaratán kívül kisodródik a sávból, a rendszer figyelmezteti, sőt, akár vissza is kormányozza a járművet a sávba

Sávkövető rendszer (LFA)


A Kia 2. szintű autonóm vezetési rendszere hatalmas ugrás a fél-autonóm közlekedés irányába. Az LFA rendszer az elöl haladó járművek viselkedése függvényében szabályozza a gyorsítást, a lassítást és a kormányzást. Ez könnyebbé és biztonságosabbá teszi a közlekedést sűrű forgalomban. A rendszer kamera és radaros érzékelő jelei alapján tartja a biztonságos követési távolságot, valamint a sáv középvonalában tartja a járművet. Az LFA 0 - 180 km/óra között üzemképes.

SLIF (Sebességkorlátozást kijelző rendszer)


A Sebességkorlátozást kijelző rendszer segít Önnek betartani a megengedett sebességet. A rendszer a szélvédő mögött elhelyezett kamera segítségével leolvassa a sebességkorlátozó és előzést tiltó táblákat, és az információt jól leolvashatóan megjeleníti a navigációs képernyőn és a műszerfalon.

Távolsági fényszóró asszisztens (HBA)


ÚJ KIA Sportage

Megfelelő körülmények között az XCeed automatikusan bekapcsolja a távolsági világítást. Ha a szélvédő mögött elhelyezett kamera éjjel szemből közeledő autót észlel, a távolsági fényszóró asszisztens automatikusan átvált tompított világításra, nehogy elvakítsa a másik autóst.

RCTA (Hátsó keresztirányú forgalom felügyelet)


ÚJ KIA Sportage

Parkolóból vagy autóbeállóból kitolatva a rendszer figyelmezteti a vezetőt, amennyiben a keresztben futó úton közeledő járművet észlel.

Intelligens parkolást segítő rendszer (SPAS)


Az intelligens parkolást segítő rendszerrel gyerekjáték a parkolás. Elöl, oldalt és hátul elhelyezett érzékelőkkel azonosítja a parkolóhelyet, és segít a párhuzamos és merőleges parkolás végrehajtásában. Önnek nincs más dolga, mint fékezni, gyorsítani és sebességet váltani - a rendszer minden mást megold. Még kiállni is segít a párhuzamos parkolókból.

Vezető éberség figyelmeztetés (DAW)


ÚJ KIA Sportage

A rendszer a kormányzást, az irányjelző használatát, a gyorsítást és maz utazás időtartamát felügyelve észleli, ha lanyhul a vezető koncentrációs képessége. Amennyiben a vezetőnél koncentráció- vagy figyelemvesztés jeleit észleli, a rendszer figyelmezteti a vezetőt, hogy ideje pihenőt tartani.Az új Kia XCeed fedélzetén, szabadon fedezheti fel a váratlan élményeket, miközben a mindennapokban is zökkenőmentes megoldást kínál: innovatív funkciók biztonságosabbá teszik a vezetést. Dugóban manőverezni, parkolásban segíteni, vagy bevilágítani az éjszakát? Az XCeed mindezt megoldja, így Ön könnyebben elkerülheti a veszélyt.

KIA UVO CONNECT


ÚJ KIA Sportage

A Kia által kifejlesztett UVO CONNECT rendszer két markáns módon vezeti be a digitális korszakot az autózásba. Először is az új Kia Live szolgáltatás révén, amely valós idejű információkat biztosít a navigációs rendszer számára, egy sor hasznos információval támogatva az utazást. Másodszor pedig az új UVO* alkalmazás révén az autójára vonatkozó legkülönfélébb információkat és adatokat jelenítheti meg Android vagy Apple okostelefonján. Ráadásul ezt az izgalmas, új technológiát a legújabb EU adatvédelmi irányelvekhez igazodva fejlesztettük ki, így maximálisan megfelel az adatvédelemre és átláthatóságra vonatkozó követelményeknek.

Jöjjön el márkakereskedésünkbe és próbálja ki a vadonatúj Kia XCeed modellt nyílt hetünkön. Jelentkezzen be tesztvezetésre!

Kényelmi funkciók:

 • Vezeték nélküli telefontöltő:

  Felejtse el a vezetékeket: helyezze Qi technológiával felszerelt okostelefonját a praktikus vezeték nélküli mobiltelefon töltőfelületre.

 • JBL Premium audiorendszer:

  Az új Kia XCeed fedélzetén nagyteljesítményű JBL Premium audiorendszer gondoskodik a hangversenyteremhez illő hangzásról. A nyolc hangszórós JBL audiorendszer fejlett Clari-Fi zenei helyreállító funkciója feljavítja az MP3 fájlok minőségét, és ezáltal remek hanghűséget biztosít.

 • Élő forgalmi információk:

  A navigációs rendszer pontos és aktuális, élő közlekedési információi kétpercenként frissülnek a TomTom jóvoltából, így Ön pontosan tudhatja, hogy hol nincs fennakadás, illetve mely környékeket érdemes elkerülni. Ha sűrűsödik a forgalom, a rendszer tájékoztatja Önt, és alternatív útvonalakat javasol.

 • Traffipax / baleseti gócpontok:

  A rendszer a legkülönfélébb sebességellenőrző rendszerekre hívja fel a figyelmét, beleértve a telepített traffipaxokat is, valamint tájékoztatást nyújt a behajtási korlátozással sújtott területekről. A rendszer a baleseti gócpontokat is megjeleníti.

 • Időjárás előrejelzés:

  Írja be a célállomást, és máris megtekintheti az arra vonatkozó, négynapos előrejelzést, a minimum és maximum hőmérsékleteket, a szélsebességet, valamint a várható napsütést vagy csapadékot.

  Érdeklődésre számot tartó úti célok Éttermet, szolgáltatást vagy látnivalót keres? Mindez könnyedén elérhető a rendszeresen frissülő POI adatbázisból.

 • Parkolás:

  A Kia Live segítségével már azelőtt tájékozódhat a szabad parkolóhelyekről, hogy megérkezne úti céljához. A rendszer megjeleníti a lehetséges utcai és parkolóháziparkolóhelyeket, beleértve azok helyét, részleteit, a parkolási díjakat és a szabad helyek elérhetőségét

 • UCO alkalmazás:

  Az Android és Apple okostelefonokkal egyaránt kompatibilis UVO alkalmazás a legkülönfélébb funkciókon keresztül nyújt teljes körű diagnosztikai tájékoztatást autójáról, valamint a megtett utazásokról. Az alkalmazással számos funkciót és szolgáltatást is aktiválhat a távolból.

  * Az UVO Connect szolgáltatás Magyarországon várhatóan 2020 végéig kerül bevezetésre.A bevezetés után értékesített járművek esetében lesz elérhető.

 • Hol az autóm?

  Tájékoztatja autója utolsó ismert helyzetéről - ideális megoldás, ha nagy parkolóban hagyta járművét.

 • Jármű státusz:

  Áttekintést nyújt a jármű állapotának legfontosabb részleteiről, az ajtózáraktól a gyújtáson és akkumulátoron át.

 • Utazásaim:

  Áttekintést ad a korábbi utazásokról, beleértve az átlagsebességet, a megtett távolságot és az utazás időtartamát

 • Távoli szolgáltatások:

  Tervezze meg előre utazásait, majd az alkalmazáson keresztül küldje át a terveket a fedélzeti navigációs rendszerbe. Értesítéseket kap minden esetben, ha az autó riasztója megszólal, és diagnosztikai értesítések is érkeznek Önhöz autója aktuális állapotáról. Ezen kívül havi összesítés is készül a teljes autóhasználat információival és adataival.

 

Dinamikus vezethetőség, mozgékonyság és nyers erő: ez teszi különlegessé az új Kia XCeed crossovert. Az XCeed hajtásláncai hatfokozatú kézi vagy hétfokozatú duplakuplungos sebességváltóval biztosítanak maximális teljesítményt, robbanékonysággal téve élvezetesebbé minden utazást. A színtiszta vezetési örömöt szolgálják a kormányon elhelyezett váltófülek, amelyekkel anélkül kapcsolhatja gyorsan és finoman a fokozatokat, hogy elengedné a volánt. Az élményekhez a kiegészítő üzemmódok is hozzájárulnak, feledhetetlenné téve a vezetést.

Jöjjön el és próbálja ki márkakereskedésünkben!


Munkatársaink

Bosák Flóra - értékesítési tanácsadó

Bosák Flóra

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Gorzsás Zoltán - értékesítési tanácsadó

Gorzsás Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Nagy Péter - értékesítési tanácsadó

Nagy Péter

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4073
Jelinek Gábor - értékesítési vezető

Jelinek Gábor

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 4073
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!