KIA XCEED MODELLBEMUTATÓ

Az élet a legkülönfélébb helyekre sodorhat minket. Ezzel az XCeeddel bármikor indulhat. Készüljön fel a felemelő vezetési élményre.

DESIGN

A megújult crossover orrdizájnja merészebb, mint valaha. A GT-Line markáns és szemet gyönyörködtető újdonságainak, az új LED-es hátsó lámpáknak, az egyedi hűtőrácsnak, a sportos alsó légbeömlőnek és a megújult lökhárítónak köszönhetően a megújult modell izgalmas és figyelemfelkeltő.

Feltűnő megjelenés

A megújult Kia XCeed külseje izgalmas, bárhonnan nézzük. A crossover dinamikus auráját az új, sötét szaténkróm részletek és az új GT-Line 18"-os könnyűfém keréktárcsák teszik igazán sportossá.

Drámai befejezés

A szemet gyönyörködtető, enyhén döntött hátsó dizájnjának sportos arányait és jellegzetes hátsó lökhárítóját még elegánsabbá teszi az új diffúzor, ami a fényes fekete csúszólemezzel van ellátva, valamint az új, diszkrétebb kipufogórendszer, amely egyértelművé teszi az XCeed üzenetét.

BELSŐ TÉR

Az új Kia XCeed csúcstechnológiás utastere új szintre emeli a dizájnt, a kifinomultságot, a tágasságot és a sokoldalúságot - újradefiniálja a sportos vezetést. Dőljön hátra és élvezze a merész, fényes fekete panelt, az új, sportos, vékony keretű visszapillantó tükröt, és azt, hogy az újratervezett kijelzőn egy érintéssel irányíthatja a legújabb technológiai funkciókat!

Stílus, kényelem és kapcsolódás

.

12.3"-os digitális műszerfal

A legfontosabb adatok, mint a sebesség, a fordulatszám, a navigációs utasítások, hanginformációk tűéles képen jelennek meg. A kijelző stílusát a vadonatúj stílusok közül választhatja ki, melyeket ráadásul a vezetési módokhoz is hozzárendelheti és akár egyszerre 3 alkalmazás között is feloszthatja, pl.: térkép, időjárás és zene.

Lenyűgözően kényelmes utastér

Az új Kia XCeed belsejében nem csupán a vezető ülése sportos, magas pozíciójú és ad nagyszerű rálátást az útra, a többi utast is rengeteg hely és könnyű beszállás várja. Meg fog lepődni, hogy milyen nagy fej- és lábtér áll rendelkezésre mindenki számára.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A fejlett vezetőtámogató-rendszerek (ADAS) biztonságosabbá és pihentetőbbé teszik az Ön számára az utazást. Kevesebb stressz, több élvezet, így igazán élvezheti a vezetést a teljesen új Kia XCeedben.

Autópályán vezetést támogató asszisztens, navigációalapú sebességtartó automatikával

A HDA segít biztonságos távolságot tartani az Ön előtt haladó járműtől, és az autópályán a sáv közepén tartja az Xceedet.

Adaptív sebességtartó automatika Stop & Go funkcióval

A rendszer célja a vezető által megadott sebesség fenntartása, miközben az első kamera és radar figyeli az Ön előtt haladó jármű relatív helyzetét és sebességét és tartja a biztonságos követési távolságot.

Sávtartó

A Sávtartó rendszer a szélvédő kamerája segítségével figyeli a sávjelzéseket vagy az elöl haladó járművet, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az Xceed a sáv közepén marad.

Holttérfigyelő rendszer aktív fékezés-funkcióval

A rendszer a szélvédő kamerájának és a hátul, kétoldalt elhelyezett radarok segítségével figyeli a többi jármű relatív helyeztét és sebességét oldalirányban vagy a holttér zónájában.

Hátsó keresztirányú ütközést elkerülő rendszer

Amikor a parkolóhelyről tolat ki, a radaralapú rendszer vizuális és hangos riasztásokkal figyelmeztet a keresztben közeledő forgalomra, és szükség esetén beavatkozik, hogy elkerülje az esetleges ütközést.

Vezetőéberség-figyelmeztetés

A rendszer a kormánykerék mozgásának, a gyorsulásnak és az út teljes hosszának figyelembevételével észleli, ha lankad a vezető figyelme. Ekkor vizuálisan és hallhatóan is figyelmeztet.

MŰSZAKI ADATOK

Az XCeed három dinamikus benzinmotorral rendelhető.

Ezek közül kiemelkedő az erőteljes 1.6 literes T-GDi 204 LE teljesítménye. Kiépítéstől függően választhat 7 sebességes duplakuplungos vagy 6 sebességes kéziváltó között. A megújult XCeed modell is elérhető PHEV változatban.

A vezetésimód-választó kapcsolóval a vezetési helyzetnek megfelelően változtatja az autó viselkedését, így változik a kormányzottság, a gázpedál érzékenysége és a duplakuplungos váltóval szerelt modellek esetében a sebességváltás tempója is. A Normal mód a nyugodt, üzemanyaghatékony utazáshoz ajánlott, míg a Sport mód dinamikusabb vezetési élményt tartogat.

Készen áll a teljesen új Kia XCeed élményre?

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Kérje Kia szakértőink segítségét!

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó

ELÉRHETŐ Kia Xceed modelljeink

    Kia

    XCEED 1.5 T-GDI X-Gold Készleten!

    10 624 000 Ft
    Megnézem