Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Peugeot Traveller modellismertető

Nagycsaládos ikon már 8 118 400 Ft - tól*


ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ PEUGEOT TRAVELLER

UTAZÁSRA CSÁBÍT

KÜLSŐ DESIGN A PEUGEOT Traveller fel nem fedezett utak bejárására csábít, az utazás örömét hirdeti. Modern és elegáns külseje rendkívül tágas és kényelmes belső teret rejt.HATÁROZOTT EGYÉNISÉG

Ez a megnyerő stílusú kisbusz ugyanakkor tekintélyt parancsoló is. Az új függőleges hűtőrács, az egyedi LED-es lámpák és a karosszériába simuló Xenon fényszórók erőteljes megjelenést kölcsönöznek a PEUGEOT Travellernek.

MINDEN IGÉNYHEZ ALKALMAZKODIK

A PEUGEOT Traveller kisbusz háromféle hosszal rendelhető. Minden változatban 5-9 személy utazhat, és ülőhelytől függetlenül élvezheti a tágas utasteret. A parkolóházakba, mélygarázsokba is könnyen behajthat, mivel magassága egyetlen változat esetében sem haladja meg az 1,90 m-t

KÖNNYŰ BESZÁLLÁS

A lábmozdulattal nyitható jobb- és baloldali elektromos tolóajtó révén a PEUGEOT Traveller ajtói tele kézzel is nyithatók, zárhatók. A berendezés lehetővé teszi, hogy egyetlen, a hátsó lökhárító alá célzott lábmozdulattal nyitni és zárni lehessen az ajtókat. Elég ha a nálunk van az elektromos kulcs.

Ha túl szűk helyen parkolunk, és nem tudjuk kinyitni a csomagtérajtót, a csomagtartó a nyitható hátsó ablakon keresztül is elérhető.

A SZABADSÁG ÉLMÉNYE

A PEUGEOT Traveller kisbuszhoz opcióként újgenerációs Grip control® rendelhető, mely kipörgésgátló rendszerének köszönhetően javítja a meghajtást. Hó, terep, homok, kikapcsolt vagy standard ESP üzemmód... A műszerfalon elhelyezett forgókapcsolóval a vezető kiválaszthatja az adott úttípusnak leginkább megfelelő meghajtást. Teljes nyugalomban nekivághat a világnak!

 
 
 
 

BELSŐ DESIGN A PEUGEOT Traveller otthonosságot, kényelmet és figyelmes megoldásokat nyújt vezetőjének és utasainak.VEZETÉSI KÉNYELEM

A PEUGEOT Traveller utasterének minden részlete az utazás kényelmét szolgálja. A fellépő megkönnyíti a beszállást a magasított ülésbe, amely remek kilátást és egy 5 ajtós modellhez hasonló vezetési kényelmet biztosít a vezetőnek. Foglaljon helyet a fedélzeten: a letisztult és modern vezetőhely kialakításához elegáns anyagokat és innovatív berendezéseket használtak fel.

MÉG TÖBB ALAKÍTHATÓSÁG, MÉG NAGYOBB RUGALMASSÁG

A háromféle hosszal rendelhető PEUGEOT Traveller 5 vagy 9 férőhelyet biztosít. A modell könnyedén alkalmazkodik a legkülönbözőbb igényekhez. A második és a harmadik sorban utazók egymástól független, 2/3 - 1/3 arányban osztott, csúsztatható üléspadon foglalhatnak helyet. A hátsó utastér ezáltal könnyen átalakítható. Ezt tovább fokozzák a kivehető és csúsztatható ülések.

És ez még nem minden: a PEUGEOT Travellerben az első utasülés háttámlájának ledöntésével akár 3,50 m hosszú tárgyat is szállíthatunk.


MAXIMALIZÁLT CSOMAGTÉR

A PEUGEOT Traveller kisbusz alkalmazkodik a legkülönfélébb igényekhez. A harmadik üléssor lehajtásával a csomagtér térfogata akár 1400 literesre bővíthető. Ha pedig kivesszük ezeket az üléseket, a csomagtér térfogata akár 2011 literesre nő, a második üléssor kivételével pedig akár 3497 literesre.

És ez még nem minden: a PEUGEOT Travellerben az első utasülés háttámlájának ledöntésével akár 3,50 m hosszú tárgyat is szállíthatunk.

 
 
 
 

TECHNOLOGIA Az új PEUGEOT Traveller kisbusz innovatív berendezései a gondtalan utazás élményével ajándékozzák meg a vezetőt.


GONDTALAN UTAZÁS ÉS KONNEKTIVITÁS

Az opcióként rendelhető új 3D-s, érintőképernyős navigációs rendszer a 7 colos érintőképernyőn keresztül vezérelhető. A legfontosabb európai városok full 3D formában szerepelnek a térképadatbázisban, azaz számos épület és műemlék három dimenzióban látható. Ezzel az autósok még könnyebben tájékozódhatnak a városi környezetben. A térkép a domborzati elemeket (hegyek, dombok stb.) is rendkívül realista módon ábrázolja. A felhasználó tetszés szerint választhat az egyszerű 2D és a perspektivikus megjelenítés között. A kép távolításakor (10 km-es lépték fölött) – a valós látványhoz közeli megjelenítés érdekében – a térkép grafikusan ábrázolja a magaslatokat. Perspektivikus nézetben történő nagyításkor (zoom) a környezet képe 3D-ben jelenik meg. Többsávos utakon a rendszer nyilak segítségével jó előre jelzi, hogy melyik sávot kell választani a következő elágazás előtt, és ezzel segíti az útkereszteződésekben való navigációt. A célravezetés közben felugró ablak perspektivikus megjelenítésben mutatja a következő bonyolult csomópont környékét és a közlekedési táblákat. A fontosabb utakon (autópályák és országos főutak) érvényes sebességkorlátozások kijelzésre kerülnek a vezető számára. Megbízhatóbb az információ, ha a gépjármű sebességkorlátozás-felismerő (táblaolvasó) rendszerrel is fel van szerelve.

Jó lenne meghallgatni egy számot az okostelefonról? Meg kellene nézni az útvonalat? Az opcióként rendelhető Mirror Screen jóvoltából mindezt könnyen és biztonságosan megteheti, akár vezetés közben is. Az okostelefon alkalmazásai megjelennek a jármű 7 colos érintőképernyőjén. A Mirror Screen Apple CarPlayTM és MirrorLink ® protokollal működik*. Hát nem praktikus?

 
 
 
 

BIZTONSÁG A biztonságosabb és kényelmesebb vezetés érdekében a PEUGEOT Traveller kisbusz számos újgenerációs vezetést segítő berendezéssel rendelkezik

 
 
  • VISIO PARK
  • KÖZÚTI TÁBLA FELISMERŐ RENDSZER
  • AUTOMATA TÁVOLSÁGI FÉNYSZÓRÓ
  • AKTÍV VÉSZFÉKEZŐ RENDSZER
  • SÁVELHAGYÁSRA FIGYELMEZTETŐ RENDSZER
 

Az opcióként rendelhető rendszer érzékeli, ha a vezető az irányjelző használata nélkül lépi át az úttestre felfestett folyamatos vagy szaggatott sávelválasztó vonalat. A képi, illetve hangjelzés különösen hasznos, ha a vezetőt az elalvás veszélye fenyegeti, vagy a figyelme lankad.

 
 

MŰSZAKI ADATOK A biztonságosabb és kényelmesebb vezetés érdekében a PEUGEOT Traveller kisbusz számos újgenerációs vezetést segítő berendezéssel rendelkezik

BlueHDi motorok
 

Soha nem fogja elfelejteni a pillanatot, amikor először pillantja meg a Stelvio modellt az úton. Az Alfa Romeo design melletti legendás elkötelezettsége egy páratlan és összetéveszthetetlen SUV modellt alkotott, mely a kategóriára jellemző kényelmet és a tágas tereket olyan vezetési élménnyel és sportos teljesítménnyel párosítja, melyet csak egy igazi Alfa Romeo kínálhat. A bevezető modell az erőteljes, osztálya legjobb gyorsulási eredményét produkáló 280 Le-s turbó benzines motorral szerelt, valamint az innovatív Q4 összkerékhajtási rendszerrel. 8,8”-os, nagyméretű kijelzőjével a technológia, a biztonság, valamint a szórakoztató-, és információs rendszerek terén is csúcstechnológiát kínál.

 

RÉSZECSKESZŰRŐ ÉS SCR-KATALIZÁTOR

A BlueHDi-technológia az SCR-katalizátornak (Selected Catalytic Reduction) és a FAP részecskeszűrőnek köszönhetően optimalizálja a fogyasztást, mely vegyes üzemmódban akár 5,1 liter is lehet 100 km-en (1999/100/EK irányelvnek megfelelően).

Az adalékolt részecskeszűrő előtt elhelyezett SCR-modul előnyei:

  • akár 90 %-kal képes csökkenteni a NOx-kibocsátást.
  • 99,9%-ban kiszűri a szennyező részecskéket.
  • optimalizálja a CO2 -kibocsátást és csökkenti a fogyasztást (az Euro 5-ös motorokhoz képest akár 4%-kal).
  • alacsony hőmérsékleten működik, ezáltal a kibocsátás csökkentése már a motor beindításakor megkezdődik.

GALÉRIA


 
 
 
 
 
 

*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.

Munkatársaink

Baranyai Zsoltné - értékesítési tanácsadó

Baranyai Zsoltné

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4007
Váradi Ferenc - értékesítési vezető

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 1 801 5300
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2022 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!