Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Skoda Enyaq iV modellismertetőÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

AJÁNLATKÉRÉS

TESZTVEZETÉS

Az új ENYAQ iV az első olyan SKODA modell, amelyet az alapoktól elektromos autónak terveztek. Csakis így tudták elérni a kitűzött célt: egy olyan teljesen elektromos SUV modellt, amely a mai csúcstechnológiát nyújtja, megalkuvás nélkül. Ezért lehet a ŠKODA ENYAQ iV már első pillantásra is innovatív és minden részletében lenyűgöző.

Mik az elektromos autó előnyei?

 
> csendesebb
> nem szennyezi a környezetet
> spórolni lehet vele: ingyenesen parkolhat vele számos helyen, adókedvezmények járnak utána és az üzemeltetési költségek is kedvezőbbek.
 

DESIGN

 
Skoda Enyaq iV
 

A vadonatúj ENYAQ iV orr-része magával ragadó: az új Crystal Face, amely kristályhatású elemekből áll és sötétben 130 LED világítja meg, soha nem látott egyediséget kölcsönöz neki. A karosszéria dinamikus hatást kel, a 18 vagy 21 colos kerekek már állóhelyzetben is azt sugallják: nem mindennapi élmény vár vezetés közben.

BELSŐ TÉR

Skoda Enyaq iV
 

Ön milyen nappalit választana?

Az új ENYAQ iV tágas és letisztult belső tere 5 életmód-ihletésű belső tér változatot - ún. Design Selection csomagokat - kínál a hagyományos felszereltségi szintek helyett:

STUDIO

Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV

LOFT

Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV

LODGE

Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV

LOUNGE

Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV

SUITE

Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV

ECOSUITE

Skoda Enyaq iV
Skoda Enyaq iV
 
 
Skoda Enyaq iV
 

Az új ENYAQ iV nem csak kibocsátásmentes működése miatt környezetbarát. A belső térben felhasznált anyagokkal is figyeltek a természetre. A konyakszínű ülések újrahasznosított bőrből készülnek, a festésükhöz pedig olyan olívalevelek kivonatát használják, melyeknek egyéb felhasználási lehetősége egyébként nem lenne. A Lodge Design Concept üléseinek 40%-a fenntartható állattartásból származó gyapjú, a fennmaradó 60% pedig olyan poliészter, amely újrahasznosított műanyag palackokból készül.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

 

MŰSZAKI ADATOK

 
Skoda Enyaq iV
 

Melyik akkumulátorral rendelkező változatot választja?

Próbálja ki nálunk! Jelentkezzen tesztvezetésre most!

 

A ŠKODA ENYAQ modellek felszereltségtől függő, kombinált elektromosenergia-fogyasztása: 15,9-16,7 kWh/100 km, CO₂-kibocsátása: 0 g/km. A megadott értékek a típusjóváhagyás során rögzített, gyári felszereltséggel kerültek megállapításra, és a hirdetés feladásának időpontjában érvényesek. A nevezett értékek nem egyes járművekre vonatkoznak, nem részei a tájékoztatónak, hanem a különböző járműtípusok összehasonlítására szolgálnak, a 715/2007/EK rendelet jelenleg érvényes előírásainak megfelelően. Ezen értékeket egyes többletfelszereltségek, tartozékok, valamint a vezetői szokások és egyéb, nem technikai jellegű tényezők (pl. környezeti feltételek) is befolyásoljak.

*Várható hatótávolság a WLTP vezetési ciklusok szerint. Az adatok előzetes célértékeken alapulnak, a valós hatótávolság ettől eltérhet. 

A képen látható gépkocsi illusztráció.

A rendelkezésre álló maximális elektromos teljesítmény bizonyos esetekben korlátozott lehet. Az egyes vezetési helyzetekben rendelkezésre álló teljesítmény nagysága különböző tényezőktől függ, ilyen például a környezeti hőmérséklet, a nagyfeszültségű akkumulátor töltöttségi állapota, illetve a nagyfeszültségű akkumulátor hőmérséklete, degradációja és kora.


Munkatársaink

Práger Tamás - értékesítési tanácsadó

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Szatmári Zoltán - értékesítési tanácsadó

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 1 801 4222
Molnár Mariann - szalonvezető

Molnár Mariann

szalonvezető
Telefon: +36 1 801 4244
Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!