Mitsubishi márkaszerviz

AJÁNLATKÉRÉS

NÉV
E-MAIL
TELEFON
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA
SZOLGÁLTATÁSOK
ÜZENET

Bemutatkozó

A MÁRKASZERVIZ BIZTONSÁGOT AD!

Rengeteg mende-monda van arról, hogy a szakszervizekben történő javítás drága, minősége nem jobb stb. Meg kell Önnek mondanunk, hogy ez nem így van és az alábbiakkal szeretnénk Önt meggyőzni az ellenkezőjéről:

Minden javításról kérjen számlát!

Ha Ön számla nélkül javíttat, jogszerűen nincs sem a javításra, sem a beépített alkatrészekre garanciája. Számla nélkül, úgynevezett olcsó javítást olyan javítók tudnak Önnek ajánlani, akiknek alkatrész beszerzési forrása nem, vagy nem mindig tudható, akik az alacsony ár látszata érdekében minőségileg nem megfelelő alkatrészeket építenek az Ön autójába. Márkaszervizünkben a beépített alkatrészekre garanciát adunk Önnek. Megkapja ezt a ˝sufni tuningban˝ is?

A legális szerviz nem drágább!

Egy legális szervizben (és itt nem csak a márkaszervizekről van szó) Ön pontosan tudhatja hogy autóján milyen javításokat végeztek el, milyen alkatrészeket építettek be. Márkaszervizek esetében a gyári normakönyv szerinti javítási idő az Ön számára ellenőrizhető referencia.

Nem az a drága, aki magasabb egység óradíjon dolgozik, hanem aki többet számláz ki, vagy kér el Öntől. A szürkegazdaságban mozgó szervizek óradíja esetenként alacsonyabb, de a ráfordított összes óra jóval magasabb lehet, mint a márkaszervizekben.

Tehát könnyen lehet, hogy a számlát, ezzel garanciát sem adó javító az Ön számára jelentősen drágább.

A javítás technológiája

Az Ön autója a család legnagyobb beruházása a lakás, vagy a ház után. Jelentős értéket képvisel, amely nagy veszélyben lehet, ha a javítása nem a megfelelő technológiával és alkatrészek felhasználásával történik.

Késő bánat, amikor majd autóját le akarja cserélni és kiderül, hogy értéke százezrekkel marad el attól, amit Ön gondolt, csupán azért, mert szakszerűtlenül javították meg.

Az autó eladásakor a Márkaszervizben vezetett szervizfüzet több százezer forint árelőnyt jelenthet Önnek.

Amennyiben autóját finanszírozással vette meg és javítása után a finanszírozó megbízott szakemberei úgy találják, hogy autója a szakszerűtlen javítás következtében csökkent fedezetet jelent az Ön hátralevő tartozására, akkor nagy összegű pótdíj befizetést kérhet Öntől.

Soha ne engedje, hogy szakmailag nem megfelelő kezek javítsák autóját!

Az Ön utasai, valamint a többi közlekedő biztonsága

Amennyiben az Ön autója a szakszerűtlen javítás után és e miatt baleset részese lesz, az sok olyan következménnyel jár, amelyet ellenségeinknek sem kívánunk. Megsérülhetünk magunk, utasaink, esetleg a többi közlekedő is.

A sérülések okozta következmények (betegség, munkabérbevétel kiesés) legféltettebb kincsünk, az egészségünk károsodása mellett jelentős anyagi hátránnyal járnak.

A másnak okozott sérülés kellemetlen jogi esetekbe sodorhatja Önt, amely komoly és a hátralevő életére jelentősen ható erkölcsi és anyagi következményekkel járhat.

Tisztelt Ügyfelünk!

Gondolja meg! Megéri? Javíttasson mindig hivatalos márkaszervizekben és kérjen mindig számlát!

Munkatársaink

Tene Tamás

szerviz tanácsadó
Telefon:
+36 1 801 4203

Priál Krisztián

szervizvezető
Telefon:
+36 1 801 4203

Bernád Zsolt

alkatrész értékesítő
Telefon:
+36 1 801 4237
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2019 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!