DESIGN

Kialakítás

Az új Crosstrek e-BOXER külseje tökéletesen visszatükrözi az autó erős és ellenálló jellegét. A karosszéria most markánsabb, lendületesebb vonalakkal rendelkezik, amelyek a Subaru dinamikus és tömör formatervezési elveit testesítik meg.

Hűtőrács

A hűtőrács, a védőelemek és a hátsó lámpatest kialakítása egyértelműen magabiztos megjelenést kölcsönöz az autónak. Ezt még tovább fokozzák a domború sárvédők, a magasra emelt motorháztető

Tágas utastér

A dinamikus karosszéria mögött egy kényelmes utastér rejlik. Nemcsak a vezető, hanem az utasok is kényelmesen elférnek, köszönhetően a jelentősen megnövelt válltérnek, az optimális távolságon elhelyezett üléseknek, valamint a tágas fej- és lábtérnek.

LED hátsó lámpa

Az új Crosstrek hátsó részén elhelyezett stílusos LED hátsó lámpatestek egyedülálló karaktert kölcsönöznek az autónak, ezáltal a Subarukra jellemző megjelenést is hűen hordozzák. A modern LED technológia nemcsak látványosabb, de hatékonyabb világítást is biztosít, emelve ezzel az autó biztonsági szintjét. A lámpák formatervezése harmonikusan illeszkedik az autó vonalvezetéséhez, így egységes és kifinomult külsőt teremtve.

Felszereltség

Belső funkciók

A vadonatúj Crosstrek számos funkcióval rendelkezik, melyek kényelmet nyújtanak mind a vezetőnek, mind az utasoknak. Ilyen például az ülés- és a kormánykerék-fűtés, melyek kifejezetten kellemesek a hűvös reggeleken. 

Kétzónás klímaberendezés érintőképernyős vezérléssel

Az olyan gyakran használt funkciókon kívül, mint a hőmérséklet-szabályozás és a páramentesítő, a légkondicionáló intuitív kezelőfelülete az érintőképernyőn jelenik meg, ami tetszetős és letisztult belső kialakítást tesz lehetővé.

Vezetőfigyelő rendszer

Az éberségfigyelő és vezetőfelismerő rendszer (DMS) egy korszerű kiegészítő biztonsági megoldás, amely egy dedikált kamerát és arcfelismerő szoftvert használ a fáradtság vagy a figyelemhiány észlelésére.

Elektromosan állítható vezetőülés

A 10 irányban, elektromosan állítható vezetőülés a két irányban állítható erős deréktámasszal természetes és kényelmes vezetési testtartást kínál még hosszú utakra is.

Teljesítmény

Meghajtás

A vadonatúj Crosstrek modellben az Állandó szimmetrikus összkerékhajtás és az e-BOXER hibrid hajtás egyedülálló kombinációja működik

SUBARU BOXER motor

A hatékony vezetés érdekében a SUBARU e-BOXER rendszer automatikusan szabályozza a 2,0 literes közvetlen befecskendezéses benzinmotor és az elektromos motor teljesítménymegosztási arányát, az éppen aktuális vezetési körülményeknek megfelelően. A Lineartronic sebességváltóval kombinálva ez eredményezi a csendes, folyamatos és erőteljes teljesítményt, amelyet a kényelmes és örömteli vezetés érdekében nyújt.

Subaru globális padlólemez

A továbbfejlesztett Subaru globális padlólemezhez (SGP) hozzáadott legújabb technológiák és a teljes belső vázszerkezet, valamint a Subaru több mint 50 éve folyamatosan finomított AWD rendszere minden utas számára még nagyobb élvezetet és nyugalmat biztosít.

SI-DRIVE

Vezetési stílusától függően a Subaru Intelligent Drive (SI-DRIVE) képes módosítani a motor reakcióját, hogy az Ön igényei szerint szinte bármilyen helyzetben azonnali erőt és mozgékonyságot biztosítson.

MUNKATÁRSAINK

Fehér Attila értékesítési vezető