Peugeot 208

Akár 4,99% THM FINANSZÍROZÁSSAL*

5 év* garancia 100 000 KM-ig**

 

Akciós ajánlatunk részletei:

 • Finanszírozható gépjárművek köre: új Peugeot 208 személygépjármű modell
 • Kamatozás módja: FIX kamatozás
 • Finanszírozott összeg minimuma: 1 millió forint
 • Önerő: minimum 20%
 • Futamidő: 24-84 hónap
 • Finanszírozási forma: zárt végű pénzügyi lízing ill. vállalkozások részére nyílt végű pénzügyi lízing is
 • Casco mentes finanszírozás engedélyezett felár ellenében

 

Design

Megújult a PEUGEOT 208: karakteresebb orr-részt kapott, és a legmodernebb Full LED technológiával van felszerelve

A GT változaton szériafelszerelésként új első és hátsó LED-es fényszórókat, valamint új keréktárcsákat találunk.

Az elektromos motor hatótávolsága a 410 Km-t is elérheti

Elektromos

- Tisztán elektromos hatótáv: akár 410 km (WLTP) - Töltési idő: 30 perc (80%-os szint eléréséhez) - CO2-kibocsátás: 0 g/km - Akkumulátor kapacitás: 50kWH - Teljesítmény: 115 kW

Hibrid

- Vegyes fogyasztás: 4,5 L/100km - CO2-kibocsátás vegyes ciklusban: 101 g/km - Meghajtás: HYBRID 100 e-DCS6

Benzin

- Vegyes fogyasztás: 5.0 L/100 km - CO2-kibocsátás vagyes ciklusban: 113 g/km - Meghajtás: PURETECH S&S 100 BVM6

ELLENÁLLHATATLAN STÍLUS

Szoborszerű sziluettjével és érzéki vonalaival az új PEUGEOT 208 kifejezetten sportos hatást kelt.

A GT változatot jellemző első és hátsó három LED-es fénykarom a nagymacskás jelleget erősíti, és kiélezi az érzékeket.

Átütő érzelmek

Az új 208-cal páratlan élmények várják.

A PEUGEOT i-Cockpit®-ra jellemző ergonomikus és intuitív vezetési pozíció

egyedülálló vezetési élményt és fürge viselkedést biztosít.

PEUGEOT i-Cockpit®
3D digitális műszeregység
Masszázs funkcióval rendelkező ülések
Vezetéstámogató technológiák
A lenyűgöző PEUGEOT i-Cockpit®

Fedezze fel újra a vezetés örömét a kompakt korménykereket, 3D digitális mászeregységet, 10" HD érintőképernyőt és elegáns billenőkapcsolókat magában foglaló PEUGEOT i-Cockpit® jóvoltából. 

Digitális műszeregység

A 2D vagy 3D kijelzős, tetszés szerint konfigurálható digitális műszeregységen egy pillanat alatt megjeleníthetők a legfontosabb vezetési információk. 

Maximális kényelem

Az igényes kárpitozású, elektromosan állítható, fűthető és masszázs funkcióval is ellátott első ülések fokozott kényelmet és jó közérzetet biztosítanak. 

Maximális biztonság

A félautonóm vezetési rendszer, az adaptív sebességtartó automatika és a sávtartó asszisztens nyugodtabb vezetést biztosítanak. a 360°-os HD kamerák vizuális- és hangjelzéssel segítik a parkolást. 

MINDEN PORCIKÁJÁBAN TÖKÉLETES

Megnyugtató hatótáv, kimagasló kényelem és kifinomult stílus… kell ennél több?
 

Elektromos szabadság

Az e-208-at kedve szerint vezetheti városban vagy vidéken, hétköznap vagy hétvégén. A 410 Km-es (WLTP) hatótávolság új távlatokat nyit.

Konnektivitás felsőfokon

Az okostelefonokhoz hasonló felépítésű és hangfelismerő funkcióval is ellátott PEUGEOT i-Connect® Advanced infotainment rendszer csatlakoztatott 3D navigációt és "over the air" frissítéseket kínál. A legújabb generációs USB-csatlakozók és az indukciós töltő pedig minden eddiginél könnyebb használatot biztosítanak.

Minden részletre kiterjedő figyelem

A tervezők a gondosan kiválasztott anyagoktól az alaposan átgondolt designig semmit sem bíztak a véletlenre. A minőségi Alcantara-kárpittal borított üléseket különleges öltések díszítik. A nagyobb hatótávolság és energiahatékonyság érdekében a felnik is megújultak.

Egyedi lámpatestek

Különösen éjszaka messziről ráismerni a három karmot formázó első és hátsó lámpákra, a távolsági fényszóró-asszisztens funkció pedig sötétedést követően is kényelmes vezetést biztosít.

MÉRETEK

Külső méretek

Hosszúság: 4 055 mm

Szélesség: 1 745 mm

Magasság: 1 430 mm

Belső méretek

Első üléssor

 • Szélesség könyökmagasságban: 1 382 mm
 • Fejtér: 886 mm

Hátsó üléssor

 • Szélesség könöóyökmagasságban: 1 350 mm
 • Lábtér: 239 mm

Csomagtartó-kapacitás

Akár 1163 | VDA a hátsó üléspad lehajtása esetén.

Fejlett csatlakozási szolgáltatások


 • TomTom navigációs rendszer segítségével bárhova könnyedén eljuthat.
 • Mirror Screen Triple Play segítségével kedvenc alkalmazásait tudja kezelni
 • ADML PROXIMITY - szabad kezes indítás, a gépjárműhez közeledve automatikus kireteszelés, távolodva automatikus reteszelést biztosít

Lépések az önvezető autó felé

 • Az új 208 gazdagon fel van szerelve biztonságot nyújtó, intelligens vezetéstámogató rendszerekkel.
 • Vezetéssegítő funkció: PEUGEOT Drive Assistant:
 • Sávtartó asszisztens
 • Táblafelismerés
 • Sebesség és követési távolság szabályozása.
 • Full Park assist

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

A nem elérhető időpontok már foglalásra kerültek.

Az adott napra már nincs időpont

PEUGEOT SZAKÉRTŐINK

Amennyiben modellünk felkeltette érdeklődését, keresse bizalommal értékesítőinket

Jónás Viktor szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető peugeot 208 modelljeink

Nincs találat.

Jogi megjegyzések:

* Az akciós „Peugeot 208 Akció” zártvégű pénzügyi lízing finanszírozás új 208 modellekre vonatkozik. Az induló THM tájékoztató jellegű, a THM értéke 4,99%-11,9% között változhat a futamidő és a finanszírozási összeg függvényében. A THM meghatározása a hatályos jogszabályok alapján történik, és a konkrét finanszírozási feltételektől és annak mértékétől függően is módosulhat. Az akciós „Peugeot 208 Akció” finanszírozás forint alapú, fix kamatozású, így a lízingdíj-részletek összege a futamidő alatt nem változik. A Lízingbevevőnek - saját költségén - az általa választott biztosítóval a finanszírozott gépjárműre teljes körű casco biztosítást kell megkötnie, a biztosítás (társ)biztosítottja a Merkantil Bank Zrt., mint lízingbeadó és tulajdonos. Zártvégű pénzügyi lízing esetén a lízingbevevőt minden esetben terheli a visszterhes vagyonszerzési illeték megfizetése. A HBNY díjának megfizetése a lízingbevevőt terheli. A finanszírozás további feltételeiről és a finanszírozás felmerülő kockázatairól a Merkantil Bank Zrt. Gépjármű Zártvégű Pénzügyi Lízing Üzletszabályzatból és Tájékoztatókból, valamint Hirdetményekből tájékozódhat, amelyek megtekinthetők a Merkantil Bank Zrt. honlapján vagy székhelyén. A finanszírozási szerződés megkötésének előfeltétele a Merkantil Bank Zrt. lízingbeadó általi pozitív hitelbírálat. A tájékoztatás nem teljes körű, nem minősül ajánlattételnek, részletekről érdeklődjön a Peugeot márkakereskedéseknél, akik a Merkantil Bank Zrt. finanszírozást nyújtó közvetítőjeként járnak el. A jelen ajánlat visszavonásig érvényes.

**Minden 2022. május 15. után megrendelt, új Peugeot személygépkocsi vásárlása esetén minden magánszemély ügyfél számára biztosított 3 év szerződéses gyári jótállás mellé most +2 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást, míg minden flotta 1 kedvezményre jogosult belföldi székhelyű jogi személy részére biztosított 2 év szerződéses gyári jótállás mellé most +3 év kiterjesztett Optiway Optimum szerződéses jótállást adunk ajándékba. Az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás a 2, illetve 3 éves szerződéses gyári jótálláson túl érvényes, a gyári szerződéses jótállással megegyező szolgáltatásokat tartalmaz, és az autó első tulajdonosának történő átadásától számított 5 évig vagy 100 000 km-ig (amelyiket előbb eléri az autó) érvényes. Az akció visszavonásig érvényes, flottamegrendelésekre nem vonatkozik. A gyári szerződéses jótállás és az Optiway Optimum szerződés keretében nyújtott jótállás szolgáltatásai kizárólag abban az esetben vehetők igénybe, ha az adásvételi szerződésben, a Szervizfüzetben és a Szolgáltatási Szerződésben foglalt feltételek és körülmények egyidejűleg teljesülnek.
 

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.