Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Peugeot 208 modellismertető 
ÁRLISTA LETÖLTÉSE

 
FELSZERELTSÉG LETÖLTÉSE

 
MODELL KATALÓGUS LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

A PEUGEOT 208 megújult. Határozott, sportos és elegáns stílusával lendületet, fiatalságot és frissességet sugároz. Hagyja magát meghódítani, szálljon be és töltődjön fel energiával!

ÚJ 208

MÁGNESES VONZERŐ

 

Az új narancssárga POWER metálfényezés dinamizmusa, frissessége magával ragadó. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót és vezetőjét.
Az első lökhárítók vonala tagoltabb, precízebb és izmosabb. A szélesebb hűtőmaszk, az elődénél vastagabb, krómozott díszléccel együtt mostantól teljesen belesimul a lökhárítóba.
Az első rész további meghatározó eleme az új kettős árnyalatú fényszórói, amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítás teszi teljessé. Az új első fényszórók az alapfelszereléshez tartoznak a második felszereltségi szinttől.
Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

img
img

IZGALMAS ÉS ÖSZTÖNÖS VEZETÉS

Az új PEUGEOT 208 utasterében visszaköszön az elődből jól ismert és az ügyfelek körében nagy tetszést aratott innovatív vezetőhely, a PEUGEOT i-Cockpit. A PEUGEOT i-Cockpit a kisméretű kormánykerékből, a magasra helyezett kijelzőből és a nagyméretű érintőképernyőbőli áll. Az új PEUGEOT 208 számos vezetést segítő berendezést kínál :

  • Tolatókamerai : a parkolási manőver megkönnyítésére
  • Park Assisti : parkolássegítő funkció is, amely a ki- és beállást segíti.
  • Mirror Screeni : segítségével az autóban utazók a jármű 7"-os érintőképernyőjén jeleníthetik meg Mirrorlink® , illetve Carplay® kompatibilis okostelefonjuk kijelzőjéti

 

img
img

TAKARÉKOSSÁG ÉS BIZTONSÁG

Az új PEUGEOT 208 hatékony, takarékos, az Euro 6 normának megfelelő motorok széles választékát kínálja :
Három hengeres PureTech2-kibocsátás 97 g/km-től,az 1,2L 82LE PureTech S&S 5 fokozatú manuális váltós változatnál, melynek vegyes fogyasztása mindössze 4,2 l/100 km Az 1,6 L BlueHDi egész egyszerűen... a legjobb a dízelek között! A dízelmotorok erényeit, áttörést hozó CO2-kibocsátással és üzemanyag-fogyasztással kombinálja – a kilométerenkénti CO2-kibocsátás egyik változat esetén sem éri el a 95 grammot –, és ez a piac legjobbjává avatja az 1.6 literes BlueHDi dízelválasztékot! 75, 100 és 120 LE változatban rendelhető.

img
img
img

Az új PEUGEOT 208 a magas szintű kényelmet és vezetési komfortot kimagasló biztonsággal ötvözi, és továbbra is szériában kínálja azokat a biztonsági felszereléseket, amelyekkel a modell ötcsillagos minősítést szerzett az EuroNCap teszteken (ESP, ABS, AFU, REF stb.). A már bevált passzív biztonsági rendszernek és az Active City Brake (automatikus fékezés várható ütközés esetén, kis menetsebességnél) bevezetésének köszönhetően az új PEUGEOT 208 az egyik legbiztonságosabb modell a kategóriában.

KÜLSŐ DESIGN

A PEUGEOT mérnökei azt tűzték ki célul, hogy az erősebb identitással és tovább finomított minőséggel az új Peugeot 208 vonzóbb és magabiztosabb hatást keltsen.

Az új Peugeot 208 egy kifinomult stílusú, remek személyiséggel megáldott városi kisautó amely elegánsan sportos kontúrjaival, dinamikus arányaival (csökkentett túlnyúlások, kompakt magasság) és króm ablakkereteivel i és hangsúlyos oldalsó éleivel hódít.

img
img

SPORTOS ÉS ELEGÁNS STÍLUS

Az első lökhárítók vonala tagoltabb, precízebb és izmosabb. A szélesebb hűtőmaszk, az elődénél vastagabb, krómozott díszléccel együtt mostantól teljesen belesimul a lökhárítóba. Az első rész további meghatározó eleme az új kettős árnyalatú fényszóró

Hátul a lámpák és azok új, fénydiódás, 3D hatású, karomszerű megjelenése ragadja magával a tekintetünket. Jellegzetes Peugeot stíluselem a három karmot formázó lámpa, amely valamennyi modellen megtalálható.

FRISS, MODERN SZÍNEK

Az új PEUGEOT 208 karosszériaszíneinek kínálata (opál színek, metál- és gyöngyházfényezés) új árnyalatokkal bővült. Mostantól tizenháromféle színből választhatnak a vásárlók; a gazdag és változatos kínálat tökéletesen tükrözi az ügyfelek egyre nagyobb igényét arra, hogy egyedi autót birtokoljanak.
Az új Orange POWER metáfényezés dinamizmust, fiatalosságot és frissességet áraszt. Élénk ragyogása a fényben érvényesül igazán, a trendi és vidám, ragyogó szín még feltűnőbbé teszi az autót.

img
img

TEXTURÁLT MATTFÉNYEZÉS

Az új Peugeot 208 két új, rendkívül innovatív texturált fényezést is kínál. Az ICE Grey és az ICE Silver elnevezésű festések a selyemfényű valamint a matt fényezés legjobb tulajdonságait egyesítik magukban.

Ezek az új feljelsztések nem csak jobban kihangsúlyozzák az autó dinamikus vonalait, de az enyhén szemcsés textúrának köszönhetően feltűnő, egyedi és robosztus megjelenést is kölcsönöznek az új PEUGEOT 208-nak. A klasszikus matt festékeknél keményebb és könnyebben ápolható texturált mattfényezés rendkívül ellenálló a mikrokarcolásokkal szemben és jól bírja a gyakori autómosást is, legyen szó kézi, vagy gépi tisztításról

img
img
img
img

DESIGN CSOMAGOK

Az új PEUGEOT 208 minden ízében modern autó. A modell gazdag alap és felárért igényelhető felszereléseken kívül számos üde megoldást is kínál az egyediségének kidomborításához.

Ezek a csomagok a fényes fekete eleganciát (légbeömlő-keret, külső tükrök, ködlámpa foglalatok) ötvözik a jellegzetes színekkel ("EQUALIZER" hűtőrács 3D hatású színes gravírozással, színes PEUGEOT felirat elöl és hátul, fényes fekete ködlámpa-díszítés lézergravírozott színes szegéllyel).
  • Színes betéteivel a LIME Yellow csomag is határozott, modern és cool.
  • A MENTHOL White csomag hűvösen fehér árnyalatával sportos és elegáns hangulatot kölcsönöz az autónak

img
img

BELSŐ DESIGN

Az új Peugeot 208 letisztult kiváló minőségű utasterében minden részlet számít. A remek ergonómia hozzájárul a könnyű kezelhetőséghez ezáltal a vezetés még biztonságosabbá és ösztönösebbé válik.


A PEUGEOT i-Cockpit természetes és magától értetődő ergonómiája növeli a vezetési élményt, és segíti a kezelhetőséget. A nagyméretű 7" érintőképernyővel és a magasra helyezett műszeregységgel kombinálva a kisebb méretű, jó fogású kormánykerék közvetlenebb és intenzívebb vezetést tesz lehetővé.

A sportos modern, letisztult utastér tökéletesen illeszkedik az autó külsejéhez. A műszerfal könnyed, de mégis kifejező vonalai, a macskaszemre emlékeztető szellőzőnyílások és a "csiszolt" betétek mind arról árulkodnak, hogy a legapróbb részletekig kifinomult az új PEUGEOT 208.
A puha tapintású hőformázott műszerfal tovább javítja az utastér minőségérzetét.


TECHNOLÓGIA

img
img
img

KIVÁLÓ ÚTTARTÁS

Az új PEUGEOT 208-at úgy tervezték, hogy kiemelkedő vezetési élményt biztosítson. Az autóhoz rendelhető takarékos PureTech és BlueHDi erőforrások úgy egyesítik a sokoldalúságot a gazdaságossággal, hogy közben egy fikarcnyi sem veszik el a vezetés élvezetéből.

A PEUGEOT i-Cockpit, a kompakt kormánykerékkel, az optimalizált súllyal és a különböző motorokkal összehangolt futóművel kiváló úttartást biztosít és remek visszajelzést ad az útról. Az eredmény: valódi vezetési élmény.

Az új PEUGEOT 208 orrának meghatározó eleme az új kettős árnyalatú high-tech fényszóró, amelynek fekete, krómozott maszkja határozottabb megjelenést kölcsönöz a lámpának. Az összképet a nagyragadozókat idéző, modern, 3D LED-világítási teszi teljessé.BIZTONSÁG

Az új PEUGEOT 208 volánjánál folyamatosan biztonságban érezheti magát, ugyanis az autó az összes PEUGEOT által fejlesztett, folyamatosan megújított és innovatív aktív és passzív biztonsági rendszerével fel van szerelve.

ACTIVE CITY BRAKE


Az Active City Brake (automatikus fékezés várható ütközés esetén kis menetsebességen) a városi közlekedésben kis sebességnél bekövetkező koccanásokat segít elkerülni, illetve az ütközés erejét csökkenti olyan esetekben, amikor a vezető nem lép a gázpedálra. A szélvédő felső részén található, rövid hatótávolságú lézeres detektor (Lidar) az előttünk álló, vagy velünk egy irányban lassan haladó járművet érzékeli, és 30 km/h sebesség alatt működésbe hozza az autó fékeit. A sebesség mérséklésével vagy teljesen elkerülhetővé teszi az ütközést, vagy csökkenti annak súlyosságát. Bizonyos esetekben a rendszer akár automatikusan le is állíthatja az autót, ezzel elkerülve a koccanást az előtte haladó járművel.

img
img


*Állami nagycsaládos támogatással és egyéb kedvezményekkel is csökkentett ár. Az ár tájékoztató jellegű, felszereltségi szint és egyéb kondíciók függvényében változhat.Munkatársaink

Forgács Róbert

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 915 4096
Videochat
Elérhető

Forgács Róbert

Koszta János

haszongépjármű szakértő
Telefon: +36 20 366 6374
Videochat
Elérhető

Koszta János

Váradi Ferenc

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 293 2893
Videochat
Nem elérhető

Váradi Ferenc


Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2020 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!