A ROBUSZTUS ÉS DINAMIKUS KISTEHERAUTÓ

A haszongépjármű, amely kiválóan ötvözi a kényelmet és a praktikumot. Az elöl 88 liternyi tárolóhelynek köszönhetően, egy igazi "mobil iroda" áll az Ön rendelkezésére, a nap 24 órájában! A praktikus elrendezés és a teljes kényelem elkísérik, akármerre és akárhová is utazzon.

DESIGN

Két különböző hosszúsággal, és ötvennél is több verzióval felel meg a piac elvárásaink a vadonatúj Renault Trafic Van! A 6 féle választható motorral, pedig biztos társa lesz az utakon.

RAKODÁSI KAPACITÁS

Az utasülés alatt praktikusan kialakított csapóajtónak köszönhetően az Új Trafic Van 4,15 m-es rakodóhosszával a kategória legjobbjának számít. Kialakításnak köszönhetően, a haszongépjármű rakodási kapacitása könnyedén optimalizálható. Az L2H2 verzióban akár 8.9 m3 is lehet a hasznos térfogat.

AKÁR 18 RÖGZÍTŐGYŰRŰ

Annak érdekében, hogy a munkavégzés közben még nagyobb kényelemben és biztonságban legyen része, az új Új Trafic Van akár 18 rögzítőgyűrűvel is rendelhető.

VONTATÁSI KAPACITÁS

Több árut kell egyszerre szállítania? Az akár 2,5 tonnás vontatási kapacitásnak köszönhetően az új modell segítségével minden szükséges eszközt magával vihet, legyen szó bármilyen munkáról!

BELSŐ

Utazzon határok nélkül!
Az Új Trafic Van középső ülésének háttámlája ledönthető, így egy moduláris, kiválóan elhelyezett munkaterületet kap, ahová könnyen leteheti táblagépét és egy valódi mobil irodában dolgozhat. Hasznos tárolóhelyekből sincs hiány az autóban, hiszen összesen 88 liter tárolókapacitás áll rendelkezésre az új modellnél.

IGAZI MOBIL IRODA
7 L-ES EASY LIFE FIÓK
ERGONOMIKUS MŰSZERFAL
INDUKCIÓS TELEFONTÖLTŐ
EASY LINK MULTIMÉDIA RENDSZER

BIZTONSÁG

Közlekedjen a lehető legjobb körülmények között a Trafic Van tíz új vezetéstámogató rendszerével! A holttérfigyelő rendszer, az adaptív tempomat, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer és az aktív vészfékező rendszer mind az Ön és utastársai biztonságát szolgálják.

VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, holttérfigyelő rendszer, fáradságérzékelő rendszer. Az Új Trafic Van folyamatosan biztosítja védelmét, így Ön a lehető legjobb körülmények között dolgozhat, utazhat.

DUPLAKUPLUNGOS EDC VÁLTÓ

A kétféle, 150 ls 170 LE-s motorral elérhető, Új Trafic Van 6 sebességes, duplakuplungos EDC automata váltóval van felszerelve. Alacsonyabb üzemanyagfogyasztás, kényelmes vezetés, kiváló reakcióképesség - élvezze az EDC technológia által biztosított vezetési élményt.

DUPLA UTASOLDALI LÉGZSÁK

A kiváló biztonság és a vezetés nyugalma érdekében az új Trafic Van megerősített első légzsákokkal van szerelve, kétszeresen biztosítva a sofőrt és utasát.

FELSZERELTSÉG

Egy Trafic Van modell bármilyen tevékenység esetén kiváló választás! A számos opcionális tartozéknak,  elemnek és személyre szabott átalakításnak köszönhetően a Trafic Van kiválóan variálható és személyre szabható.

A furgon verzió 2 magassággal, 2 hosszúsággal, illetve 5,8–8,9 m3 hasznos térfogattal érhető el. Emellett számos különböző gyári személyre szabási lehetőség közül választhat. Az üvegezett tolóajtók és panelek, a duplakabinos verzió, a lemezelt vagy üvegezett válaszfalak, a 180°-ban vagy 270°-ban nyíló akár üvegezett hátsó ajtók mind az Ön elvárásainak tesznek eleget.

A padlólemezes alváz verziót hűtőautóvá, dobozos teherautóvá, büféautóvá vagy akár billenőplatós verzióvá is átalakíthatja.

Önt is meggyőzte az új Renault Trafic Van? Kérjen ajánlatot még ma!

MUNKATÁRSAINK

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető