Citroën ë-SpaceTourer

Válasszon környezetbarát megoldást családja közlekedéséhez! A 100%-ban elektromos, új Citroën ë-SpaceTourer ideális útitársa lesz Önnek és családjának. A hagyományos változat minden előnyét, praktikumát és sokoldalúságát egyaránt élvezheti az alternatív meghajtású modellben is. És hogy még milyen technikai újításokat rejt magában az ë-SpaceTourer? Kivételes, akár 330 km-es hatótáv, gyorstöltés: 80%-os töltöttségi szint már 30 perc alatt, e-komfort előnyök, elektromos szolgáltatások (például időzített töltés, utazások tervezése, stb.), amelyek megkönnyítik a mindennapi életet.*

ELEKTROMOS AUTÓ TÁMOGATÁS JOGI SZEMÉLYEKNEK

Gondolt már rá, hogy lecseréli autóját egy környezetbarát, elektromos verzióra? Február 1-jén indul a Magyar Állam által nyújtott elektromos autó pályázati lehetőség, amelynek feltételeiről ide kattintva tájékozódhat. Ez egy kiváló alkalom, hogy Ön is csatlakozzon a zöld autózás híveihez és részesüljön az elektromobilitás forradalmában, könnyedén jutva hozzá egy elektromos autóhoz.

DESIGN

Az ë-SpaceTourer ugyanolyan letisztult, mint hagyományos társa. A modell külsejét lendületes vonalak jellemzik, egyszerre energikus és megnyugtató. A tisztán ëlektromos kisbuszt szintén háromféle hosszúsággal rendelheti meg: XS (4,60 m), M (4,95 m) vagy XL (5,30 m) méretben. Természetesen magassága (1,90 m) sem változott, bármelyik parkolóház vagy bevásárlóközpont mélygarázsába nyugodt szívvel lehajthat vele. A széles, oldalsó tolóajtók, valamint a nagy üvegfelületek és csomagtérajtó pedig továbbra is a tágasságot érzékeltetik – és mindennek van is alapja.

BELSŐ TÉR

Praktikum szempontjából szintén kiélvezhetjük a SpaceTourer előnyös tulajdonságait. A kisbusz 5, 7 vagy akár 8 személy szállítására is alkalmas, az egyforma széles üléseknek köszönhetően pedig mindenki ugyanolyan kényelmesen utazhat. A 2. és 3. sorban elhelyezkedő, különálló hátsó ülések csúsztathatók, padlófelületig dönthetők, vagy ki is vehetők.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Akár városban, akár országúton közlekedik, a nyugodt és biztonságos utazást az ë-SpaceTourer esetében elérhető 15 vezetéstámogató rendszer szolgálja, amelyek közül a legfontosabbak: Top Rear Vision parkolássegítő rendszer Grip Control kibővített táblaleolvasó rendszer holttérfigyelő funkció fáradtságfigyelő rendszer Active Safety Break

MŰSZAKI ADATOK

Ez az ë-komfort csúcsa! A tisztán elektromos verzióval ugyanis a kényelem egy új dimenziója tárul Ön elé: zéró CO2-kibocsátás, zaj-, vibráció- és stresszmentes utazás, egyedülálló menetkényelem, dinamizmus, nagy teljesítményű, egyenletes vezetést biztosító, azonnal rendelkezésre álló nyomaték.

TECHNOLÓGIA

A tisztán elektromos ë-SpaceTourerhez ugyancsak több, intelligens technológia közül rendelhet okosfunkciókat.

Kapcsolódási szolgáltatások

Országtól függően 3 kapcsolódási szolgáltatás érhető el az ë-SpaceTourerhez: 3D Citroën Connect Nav, valós idejű tájékoztatást nyújtó rendszer, amely a 7”-os érintőképernyőről elérhető és hangvezérléssel is működtethető; telefontükrözés, más néven Mirror Screen funkció, amely Apple CarPlay, illetve Android Auto technológiával kompatibilis; sürgősségi és assistance segélyhívás, helyzetbeméréssel egybekötve.

My Citroën

A Citroën saját alkalmazásával akár okostelefonjáról, a távolból is tud vezérelni különböző funkciókat, mint például: az ë-SpaceTourer töltöttségi szintjének és aktuális hatótávolságának ellenőrzése, beprogramozott, időzített töltés, előfűtés/előhűtés bekapcsolása, amelynek segítségével az utastér hőmérséklete automatikusan 21°C lesz, mire Ön autóba száll.

Citroën szakértőink

Nem csak családi, hanem üzleti útjaihoz is inkább környezetbarát megoldást választana? Ismerje meg a Citroën ë-SpaceTourer Business kiadását is!

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető Citroën ë-spacetourer modelljeink

Nincs találat.

*A hatótávolságot a szabványos EU mérési eljárás (WLTP) szerint határozták meg. Az egyéni vezetési stílus és más tényezők, mint például a sebesség, a külső hőmérséklet, a domborzat és az áramfogyasztó eszközök/egységek használata befolyásolják a valós hatótávolságot, és csökkenthetik azt. A töltés időtartamát számos tényező befolyásolja - például a környezet és az akkumulátor pillanatnyi hőmérséklete, a töltőberendezés fajtája, az akkumulátor és a jármű állapota.