KIA EV6 MODELLBEMUTATÓ

 

Akár 528 km hatótáv²

 

Kia Niro EV és Kia EV6 (Long Range) modelljeink akkumulátor kapacitása nagyobb mint 59 kWh, tehát a maximális, akár 4 millió Ft támogatásra jogosultak!

ÁRAJÁNLATÉRT, TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KERESSE ÉRTÉKESÍTŐ KOLLÉGÁINKAT!

EV6 DESIGN

.

Inspirációra tervezték

Az EV6 egy modern és sportos crossover. Szemet gyönyörködtető, erőteljes dizájn, melynek minden egyes részlete - legyen az a legapróbb vagy a leghatalmasabb - összetéveszthetetlenül dinamikus megjelenést kölcsönöz neki.

Intelligens első világítási rendszer

Menet közben a biztonság a legfontosabb. A Kia új Intelligens első világítási rendszere, az új adaptív-fényszóró technológiának köszönhetően lehetővé teszi, hogy éjszaka, a szembe jövők elvakítása nélkül is tisztán lásson az úton.

Egyedi megjelenés

Az egyedülálló lámpatest gyönyörű ívben vezet át a hátsó kerékívtől a csomagtartó vonalában, egészen az ellenkező oldalig. Az összetett LED fényforrás-rendszer különleges "zongora-effektje" lenyűgöző vizuális élményt nyújt.

Szárnyhatású tetőspoiler

Az EV6 egyenes és sportos tetővonalát hátul egy szárny hatású tetőspoiler töri meg. Ez - amellett, hogy különleges esztétikai élményt nyújt - javítja az aerodinamikát és hatékonyabbá teszi a vezetést.

Automatikusan kiugró kilincs

Nem csak gyönyörű, az aerodinamikát is javítja. Az EV6 rejtett, automatikusan kiugró kilincsei kipattannak, ha megközelíti az autót, így a nyitást is egyszerűbbé teszik.

BELSŐ TÉR

Tágas és inspiráló

Az utastér fejlesztése során két igazán fontos szempont volt: Ön és utazásai. Az eredmény, sík padlólemez, relaxációs ülések és elegendő hely mindennek, amit magával szeretne vinni.

12,3" ívelt panoráma kijelző

Az ívelt panorámakijelzővel kézben tarhatja az irányítást. Infókat kaphat az autójáról, elérheti a navigációt, vezérelheti a zenét. Ezzel fokozva a vezetés élményét.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Számunkra az Ön biztonsága az első, a második és a harmadik legfontosabb dolog. Erre az alapra építve szeretnénk inspiráló teret teremteni az utazáshoz Önnek és szeretteinek.

Holttérfigyelő rendszer aktívfékezés-funkcióval (BCA)

A rendszer feltérképezi a beláthatatlan területeket és az oldalsó tükörben vizuális jelzésekkel figyelmeztet, ha egy másik jármű ide kerül.

Mögöttes keresztirányú ütközéselkerülő asszisztens (PCA-R)

Nem fogja kellemetlen meglepetés érni kitolatáskor se: az asszisztens figyelmeztetni fogja, ha elhalad az EV6 mögött egy jármű vagy gyalogos. Ha ütközésveszélyt észlel, akkor pedig fékez.

Ráfutásos ütközéselkerülő támogatás (FCA)

Ez a rendszer segít elkerülni az ütközést gyalogosokkal, kerékpárosokkal és más autókkal, úgy, hogy figyelmeztet és fékez is, ha nem reagál a sofőr elég gyorsan.

Sávváltási asszisztens

Ez a rendszer segít fenntartani a beállított távolságot és sebességet az Ön előtt haladó járműhöz képest, emellett segíti a sávváltást, miközben az autópályán haladunk.

Biztonságban az autópályán (HDA)

Az autópályára kifejlesztett vezetést támogató rendszer megkönnyíti a sofőr dolgát. Gondoskodik arról, hogy az autó tartsa az irányt, a sáv közepén maradjon és tartja a távolságot az Ön előtt haladó járműtől.

MŰSZAKI ADATOK

Az EV6 három különböző modellje az inspirációról szól. Önre szabott teret kínálnak és önre bízzák, hogy eldöntse, melyik a leginkább tökéletes választás.

Messzire jutna? Már semmi nem állhat az útjába.

A 77,4 kWh kapacitású akkumulátorral szerelt hátsókerék-meghajtású EV6-tal akár 528 km-t is megtehet egyetlen feltöltéssel. Az ultragyors töltésnek köszönhetően - 10-ről 80%-ra mindössze 18 perc alatt - szinte azonnal folytathatja az utazást.

Többre vágyik? Megtalálta az Önnek való autót.

Egy igazán erőteljes autó azoknak, akik szeretnek egy kis pluszt. Összkerékmeghajtásával, 240 kW-os teljesítményével és akár 1600 kg-os vontatási kapacitásával ez az autó minden kihívással megbirkózik. Károsanyagkibocsátás nélkül, természetesen.

Minden érzékszervét inspirálja.

Ez a konstrukció minden érzékszervét inspirálni fogja. A 125 kW teljesítményű, 58 kWh-s akkumulátorral és 394 km-es hatótávval bárhová eljuthat, ahová csak akar. Készüljön fel!

EV6 GT-LINE

A Kia EV6 GT-line a Standard EV6 és a GT-k legjobb tulajdonságait ötvözi. A hátsó vagy összkerékhajtás opciókkal lehetősége nyílik arra, hogy az EV6 -ot a saját igényeire szabja.

Önt is érdekli az EV6 modell? Próbálja ki, vagy kérjen ajánlatot most!

KIA SZAKÉRTŐINK

Kérdése van? Keresse bátran Kia szakértőinket!

Jelinek Gábor értékesítési vezető
Bosák Flóra értékesítési tanácsadó
Gorzsás Zoltán értékesítési tanácsadó
Szeredásné Veroczki Katalin értékesítési tanácsadó

ELÉRHETŐ Kia EV6 modelljeink

    Outlet Ár
    Kia

    EV6 77,4kWh GT Line Legmagasabb felszereltség! Premium Vision és Power csomaggal!

    Listaár: 27 285 000 Ft 24 990 000 Ft
    Megnézem

Jogi megjegyzés:

A képek illusztrációk. 

*A hatótávolságot a szabványos EU mérési eljárás (WLTP) szerint határozták meg, 77,4 kWh akkumulátorral, hátsókerék meghajtással és 19" keréktárcsákkal (a képen látható modelleken 20" keréktárcsák láthatók). Az egyéni vezetési stílus és más tényezők, mint például a sebesség, a külső hőmérséklet, a domborzat és az áramfogyasztó eszközök/egységek használata befolyásolják a valós hatótávolságot, és esetleg csökkenthetik azt.