Hamisítatlan hibrid és tágas SUV, elegáns vonalvezetéssel

 

140-160 LE 

mild hybrid motor

12 V

akkumulátor

513 L

csomagtér² 

20

fejlett vezetéstámogató rendszer

 

DESIGN

Megemelt hasmagasság, dupla fekete kipufogóvégek

Karakteres megjelenés

Hátsó spoiler és fényjegy

Karcsú vonalvezetés

Gyémánt mintázatú hűtőrács

BELSŐ TÉR

MINDENNAPI KOMFORT A FEDÉLZETEN 

Különleges kék üléskárpit.

Piros-fehér-kék varrással ellátott kormánykerék.

Indukciós telefontöltő és modern, letisztult díszítőelemek a beltérben.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

20 FEJLETT VEZETÉSTÁMOGATÓ RENDSZER

aktív vezetési asszisztens

Növelje a vezetési komfortot egy olyan vezetéstámogató rendszer használatával, mely a körülményektől függően szabályozza a sebességét, biztosítja a megfelelő követési távolságot, illetve a sáv közepén tartja a járművet. Amikor lelassul a forgalom, a rendszer automatikusan állóhelyzetre lassítja az autót, majd újraindítja az autósor újraindulásakor.

MŰSZAKI ADATOK

100%-BAN HIBRID MOTORVÁLASZTÉK

E-Tech full hybrid

Vezessen elektromos módban akár a vezetési idő 80%-ában, melyet az öntöltő hibrid rendszerrel érhet el. Az akkumulátor automatikusan töltődik lassulásnál és fékezésnél. Akár 40%-kal alacsonyabb fogyasztást érhet el anélkül, hogy bármikor töltené autóját.

Mild hybrid

Az elektromos rendszer gyorsításkor besegít a belső égésű motor mellé. Érezze a dinamikus vezetési élményt, a fogyasztás csökkentése mellett.

TECHNOLÓGIA

9,3” multimédia rendszer csatlakoztatott szolgáltatásokkal

Könnyedén kapcsolódhat a Google szolgáltatásaihoz az Easy Link és a 9,3"-os központi képernyő* segítségével. A vezeték nélküli Android Auto™ és Apple Carplay™ telefontükrözéssel közvetlenül hozzáférhet alkalmazásaihoz, lejátszási listáihoz, kontaktjaihoz és kedvenceihez a központi kijelzőn.

*verziótól függően

prémium hangzás a Bose® jóvoltából

A tökéletes hangélményt a Bose® prémium hangrendszer szolgáltatja. A magas minőségű rendszer 9 hangszóróval rendelkezik, így garantálja a mély, sokszínű hangélményt.

HELYKÍNÁLAT

3 teljes értékű hátsó ülés

Az Új Renault Arkana a hátsó utasok számára is kényelmes utazást kínál, a minőségi hátsó térben 21 cm-es lábtér áll rendelkezésre.

Tágas csomagtér

A csomagtartó kiszolgálja minden igényét, mely akár 513 literes* kapacitású is lehet. *480 literes az E-Tech full hybrid verzióknál

Variálható helykínálat

A moduláris 1/3-2/3 arányban dönthető hátsó üléssor lehetővé teszi, hogy akár 1 263 literesre bővítse a csomagtartó kapacitását. A duplafenekű csomagtartó pedig további variációs lehetőséget kínál.

Renault szakértőink

Galli Gyuláné értékesítési tanácsadó
Himpelmann Balázs értékesítési tanácsadó
Szombathy Tamás értékesítési vezető