Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Hyundai márkaszerviz

SZERVIZBEJELENTKEZÉS

MODELL*
NÉV*
E-MAIL*
TELEFON*
HÁNY KM-ES SZERVIZ?
AUTÓ ALVÁZSZÁMA*
SZOLGÁLTATÁSOK
  RENDSZÁM*
  ÜZENET
  *Kötelező mező

  Bemutatkozó

  A MÁRKASZERVIZ BIZTONSÁGOT AD

  A Duna Autó Hyundai szervizben, kiváló szakemberek, szakképzett alkalmazottak és korszerű eszközök várják az autójavítással és karbantartással kapcsolatos feladatokat, hogy Ön még nagyobb biztonságban közlekedjen az utakon. Mert nekünk az autó bizalmi kérdés.

  Miért érdemes szakszervizben javíttatni autóját? Mi most 4 érvet sorolunk fel mellette!

  Duna Autó márkaszerviz

  1. Szakképzett szerelők

  Hyundai márkaszervizünk dolgozói rendszeres és alapos oktatásban részesülnek, amely során részletesen felkészítik őket minden Hyundai modell karbantartására és javítására.

  2. Szaktanácsadás

  A márkaszervizünk nemcsak problémákkal, hanem megoldásokkal is igyekszik foglalkozni. Segítenek Önnek kiválasztani az ideális gyári kiegészítőket, tartozékokat, és kérésére be is építik ezeket.

  3. Figyelmesség

  Nem csak a nálunk vásárolt, visszatérő autók, de a hozzánk újonnan beérkező ügyfelek, Hyundai modelljei is a megfe- lelő figyelmet és odafigyelést kapják! Ez elengedhetet- len része a hosszútávú kapcsolatnak.

  4. Magas színvonalú kiszolgálás

  A gyári hálózathoz tartozó szervizekkel szemben, így a Duna Autó márkaszerviz esetében is, a Hyundai nemzet- közi központja magas minőségi elvárásokat támaszt, így nemcsak az autó, hanem az ügyfél is első osz- tályú kiszolgálásban részesül.

  Duna Autó márkaszerviz
  Duna Autó márkaszerviz

  MINDIG BIZTONSÁGBAN

  Egy új autó, talán az élet legnagyobb beruházása a lakás, vagy a ház után. Jelentős értéket képvisel minden családban, melynek eladási ára nagy veszélyben lehet. Ha a javítás nem a megfelelő technológiával és alkatrészek felhasználásával történik, az autó könnyen veszít az értékéből! Ezért fontos a megfelelő szerviz kiválasztása!

  Hyundai márkaszervizünkben garantáljuk a szakképzett szerelők maximális felkészültségét és a munka elvégzéséhez szükséges megfelelő hátteret. Garanciát vállalunk az általunk végzett munkára, hiszen nálunk biztos lehet abban, hogy a legkiválóbb, eredeti, garanciális alkatrészeket építjük be autójába.

  EREDETI HYUNDAI ALKATRÉSZEK

  Eredeti alkatrészeinkre és tartozékainkra 24 hónap időtartamú, futásteljesítmény korlátozás nélküli garanciát vállalunk. Az eredeti Hyundai alkatrészek tervezése és a tesztelése során extrém körülményeknek vannak kitéve, ezzel is garantálva a megbízhatóságot és a tartósságot.

  Higgye el nekünk, hogy Hyundai modelljéhez jobbat nem találhat mint az eredeti alkatrészek, mivel ezeket úgy tervezték és tesztelték, hogy megfeleljenek mind a legszigorúbb szabványoknak, mind a törvényi előírásoknak.

  Duna Autó márkaszerviz

  Szakértelemmel a biztonságért!
  Foglaljon időpontot most márkaszervizünkben!

  SZOLGÁLTATÁSAINK

  Munkatársaink

  Serkédi Gábor - szerviz tanácsadó

  Serkédi Gábor

  szerviz tanácsadó
  Pethő Dániel - munkafelvevő

  Pethő Dániel

  munkafelvevő
  Móder Zsolt - szervizvezető

  Móder Zsolt

  szervizvezető
  Gölöncsér Zsolt - alkatrész értékesítő

  Gölöncsér Zsolt

  alkatrész értékesítő
  Telefon: +36 1 801 4020
  Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
  Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

  © 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
  Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!