Citroën C3 Profi

A legkkompaktabb áruszállító

 

 

DESIGN

Mindenkit magával ragadnak a C3 kerekded formái, impozáns sárvédői és hatalmas üvegfelületei, amelyek a C3 Profin is visszaköszönnek. Letisztultság, optimizmus, innováció, karizmatikus megjelenés – mindez jellemző a Citroën kisáruszállító modelljére.
     
A C3 Profi igazi könnyebbséget jelenthet Önnek a városi közlekedésben, hiszen alig 4 m hosszú, így különösen fürge és jól kormányozható autó. Végezzen bármilyen szakmai tevékenységet, ez a modell lesz a legjobb társa üzleti útjai során. Habár a személyautókhoz hasonlóan ötajtós kivitelű, 922 literes csomagtartója egyedülálló szállítási lehetőségeket kínál Önnek.

BELSŐ TÉR

Az ergonomikusan kialakított, kényelmes ülések és ötletes tárolóhelyek. A C3 Profi utasterében is maximális kényelem fogadja Önt. A jó közérzetet pedig tovább növeli a vízszintes tagolású műszerfal, amely érezhetően tágítja a teret. Fontos is ez a komfortérzet, különösen ha olyan sok időt tölt utazással, hogy autóját egyben a mobil irodájának is tekinti.

Az erőteljes stílusú kisáruszállító

A C3 Profi – szakmai tevékenységétől függetlenül – minden elvárásának meg fog felelni, köszönhetően a több mint 900 literes rakodóterének.

Maximális kényelem

C3 Profi utasterében is maximális kényelem fogadja Önt. A jó közérzetet pedig tovább növeli a vízszintes tagolású műszerfal, amely érezhetően tágítja a teret. Fontos is ez a komfortérzet, különösen ha olyan sok időt tölt utazással, hogy autóját egyben a mobil irodájának is tekinti.

Okos tárolás

A tárolóhelyek kialakítása során a praktikum volt a fő szempont. A középső rakodórész lehetővé teszi a maximális helykihasználást az első sorban, kesztyűtartó tekintetében pedig a C3 Profi rendelkezik a legnagyobb, 6,25 l-es változattal a kategóriában.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

A Citroën mérnökei a legkorszerűbb technológiákkal szerelték fel a C3 Profit, hogy nevéhez hűen professzionális társa legyen Önnek munkájában. A modellbe olyan hatékonyságot növelő, vezetéssegítő rendszerek építettek be, mint a véletlen sávelhagyásra figyelmeztető jelzés, a Hill Assist visszagurulás-gátló rendszer vagy a ködfényszórók.

Fő a biztonság

Habár a C3 Profi méretei ideálisak a városi közlekedéshez, sosem árt a plusz biztonsági intézkedést, amit például egy hátsó tolatóradar is nyújtani tud parkolás közben. A funkció opcióként rendelhető a modellbe, használatával pedig gyorsabban és biztonságosabban állhat meg a szűk utcákon autójával, ezzel időt és javítási költséget megtakarítva.

Óvatosan a gázpedállal

Került már olyan kellemetlen helyzetbe, hogy nem vett észre egy-egy sebességkorlátozó táblát, és ezt később a pénztárcája bánta? A sebességtábla-felismerő rendszer segít Önnek, hogy ilyen legközelebb ne fordulhasson elő. A funkció felismeri a közlekedési táblákat, tájékoztató információt küld erről, és ez alapján Ön beprogramozhatja a megfelelő sebességi értéket.

Eljött a pihenés ideje

Ne kockáztasson, ha már csak egy picit is fáradtnak érzi magát! A C3 Profiba épített Coffee Break Alert rendszer jelzi, ha ideje megállni, és pihenni egy kicsit. Minderre hangjelzéssel és egy szöveg kiírásával figyelmezteti Önt autója.

Maradjon a sávjában

A véletlen sávelhagyásra figyelmeztető rendszer 60 km/h sebesség fölött sípoló hanggal és vizuális jelzéssel figyelmezteti Önt, ha autójával az irányjelzők használata nélkül átlép egy hosszirányú felfestést. A Citroën e funkciója sikeresen küzd a figyelemlankadás, illetve a pillanatnyi figyelemkiesés ellen.

MŰSZAKI ADATOK

A BlueHDi technológia lényege, hogy az FAP részecskeszűrő mellett egy SCR katalizátort is tartalmazó kipufogórendszer is helyet kapott, amely csökkenti a károsanyag-kibocsátás mértékét. A Citroën kisáruszállítója így egyszerre környezetkímélő és takarékos, ugyanakkor kellemes vezetési élményt is nyújt.

Citroën szakértőink

Szeretné közelebbről megismerni az új Citroën C3 Profit? Jöjjön el márkakereskedésünkbe, és szerezzen tapasztalatot első kézből a modellről!

Pfendler Bernadett szalonvezető
Váradi Ferenc értékesítési vezető

 

elérhető citroën c3 profi modelljeink

Nincs találat.