Szechenyi 2020 befektetes a jövőbe
 

Skoda Fabia modellismertető 
ÁRLISTA, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK LETÖLTÉSE

 
AJÁNLATKÉRÉS

ÚJ SKODA FABIA


Dizájn


MEGÚJULT
A FABIA az egyik legnépszerűbb modell a kisautók kategóriájában, ami megújulásával csak jobban tükrözi a precizitást, térkínálatot és a lenyűgöző dizájnt. A fontosabb változások közé sorolható, hogy nagyobb méretkategóriából származó innovatív biztonsági-, kényelmi- és infotainment-rendszereket kap.

Szálljon be és eláll a lélegzete. Minden eddiginél nagyobb térkínálattal rendelkezik mind a csomagok, mint az utasok számára.

 
 

Technológia


A FABIA egy kiválóan manőverezhető autó, ami erőteljesen megkönnyíti a parkolást. Ezen túlmenően igénybe vehető hozzá tolatókamera vagy első és hátsó lökhárítóba beépített parkolásérzékelő az esetleges akadályokat elkerülendő. A szürkület vagy az eső sem jelenthet gondot az új FABIA számára, hiszen a belső tükör talpához felszerelhető egy esőérzékelő, amely automatikusan aktiválja az ablaktörlőt és beállítja a sebességét. A kitűnő látásviszonyokat pedig a fényérzékelő segíti, ami automatikusan bekapcsolja a világítást, ha a környezet egy meghatározott érték alá esik (például alagútban vagy szürkületben).

Ön is folyton más helyre teszi a kocsi kulcsot? Felejtse el a keresgélést, hiszen a KESSY KEY segítségével az ajtók nyitása, zárása és a motor indítása, leállítása kulcs nélkül is megoldott. És ha már beszállt, akkor is kényelmesen érezheti magát. Elég csak megfelelően beállítani a tempomatot, ami nem csupán egy adott sebesség tartását teszi lehetővé, hanem a pedálok nélküli gyorsítást és lassítást is.

 
 
 

Biztonság


A passzív biztonsági rendszereket utas- és vezetőoldali, illetve függönylégzsák biztosítja. Még egy őrangyal uralkodik a fedélzeten, a Front Assist a városi vészfékfunkcióval. Ez oly módon segít, hogy figyeli a jármű előtti eseményeket és figyelmeztet a fenyegető veszélyekre. Ezen kívül önműködően képes fékezni, hogy csökkentse a baleset hatásait vagy akár meg is akadályozza azt. A holttér-figyelő rendszernek köszönhetően pedig az autó beláthatatlan részein feltűnő esetleges akadályokat is érzékelhetjük.

A FABIA a fáradtságérzékelővel is óv minket. Kiértékeli a kormánykerék érzékelőinek adatait, hogy felismerje a vezető olyan viselkedésmódját, amelyek fáradtságra utalnak. Ha fáradtságot észlel, a Maxi-DOT kijelző vizuális jelzéssel szólítja fel a vezetőt, hogy tartson szünetet.

 
 

Infotainment


Hosszú utazásra készül vagy csak a gyereket kell az óvodáig vagy iskoláig elvinni? A Swing audio rendszer lerövidíti az utakat minden utas számára. Rádióval, 18 memóriahellyel, kettős antennával, SD memóriakártya foglalattal valamint USB-csatlakozóval van felszerelve. Mindezt a 6 hangszóróból álló ŠKODA Surround hangrendszeren élvezhetjük.

Abban pedig, hogy a legrövidebb úton érjük el célunkat, a rádióval megegyező 6,5” átmérőjű érintőképernyős kijelzőn Amundsen navigációs rendszer segít.

Simply Clever megoldások


A Simply Clever megoldások rengeteg segítséget nyújtanak nekünk többek között a tárolásban. A középkonzol italtartójába helyezett készüléktartóban biztonságban tudhatjuk telefonunkat, míg az első ülések háttámlájában kialakított zsebekbe térképeket és más kisebb tárgyakat rejthetünk. A hátsó ajtók tartózsebeiben egy-egy 0,5 literes palack, az első ajtókéban pedig egy-egy 1,5 literes palack is elfér. A kétlépcsős kalaptartónak köszönhetően pedig egyszerűbben rendszerezhetjük csomagjainkat.

 
 

Munkatársaink

Práger Tamás

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 325 0106
Videochat
Nem elérhető
Práger Tamás

Szatmári Zoltán

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 331 3844
Videochat
Elérhető
Szatmári Zoltán

Varga Patrik

értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 929 2695

Horváth Viktor

Skoda flotta értékesítési tanácsadó
Telefon: +36 20 336 4880
Videochat
Elérhető
Horváth Viktor

Kovács Tibor

értékesítési vezető
Telefon: +36 20 363 5917
Videochat
Elérhető
Kovács Tibor
Adatkezelési tájékoztatóCookie szabályzat

© 1989-2021 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!