A vadonatúj Jazz autók most fejlett e:HEV hibrid motorral és dinamikus, modern megjelenéssel nyűgözik le az autók szerelmeseit. Ezekben a kívül kompakt, belül pedig meglepően tágas és intelligens autókban minden szükséges funkciót megtalál. Nehéz a választás: a Jazz kifinomult és divatos megjelenéssel hódít, míg az új, sportos Jazz Crosstar külsejét az SUV-k inspirálták, karosszériájához pedig számos új szín (sőt akár kéttónusú kivitel is) választható.

 

DESIGN

Stílusos megjelenés

Az új Jazz modellcsalád letisztult stílusban fogant karosszériája aerodinamikailag hatékony, mindeközben könnyedén elegáns. Minden részlet modern, kortárs megjelenést és egyedi személyiséget kölcsönöz a Jazznek.

BELSŐ TÉR

Tágas belső tér és még több hely a lábaknál, kényelmesebbé tett és deréktámasszal ellátott első ülések: a Honda Jazz a limuzin osztályú autókban megszokott kényelmet nyújtja.

A vadonatúj Jazz és Jazz Crosstar panorámaképet mutat Önnek az útról, így szélesvásznú vezetési élményben lehet része. A kilátás fokozása nem csupán a magabiztosságot sugárzó vezetési pozíció előnyével jár, de a biztonsághoz is hozzájárul.

A méltán népszerű Mágikus Ülésrendszer segítségével számos beállítást konfigurálhat, attól függően, hogy több utast vagy több poggyászt szeretne szállítani. A Jazz Crosstar kárpitozása vízálló -- így gond nélkül lerázza magáról az aktív életstílus során óhatatlanul bekövetkező baleseteket.

A nagy tárgyak szállítása sem jelent problémát a Jazz számára, mert hatalmas csomagtartóval rendelkezik, és a hátsó üléstámlák ledöntésével még nagyobb raktér alakítható ki. A kiemelkedő helykínálat és a páratlan variálhatósággal kecsegtető Mágikus Ülésrendszer elképesztően praktikussá teszi szupermininket.

Az új Honda CONNECT 9 hüvelykes érintőképernyővel nyűgöz le, és a DAB digitális rádiók mellett az Apple CarPlay és az AndroidAuto szolgáltatásokat is támogatja.Az okostelefonon elérhető My Honda+ alkalmazással elküldheti a POI pontokat a műholdas navigációs rendszernek, és távolról is nyithatja-zárhatja az autót.

BIZTONSÁGI FUNKCIÓK

Az új középső első légzsák az új Honda Jazz Hybrid szériatartozékaként jelenik meg elsőként a kategóriában Az új műszaki megoldás legfőbb előnye, hogy jelentősen csökkenti a fej- és a mellkassérülés kockázatát oldalirányú ütközés esetén. A légzsákrendszer mellett számos aktív és passzív menetbiztonsági eszköz védi az utasokat, ilyen például a Honda által fejlesztett ACE karosszériaszerkezet és a Honda SENSING vezetést támogató rendszer.

  • Közúti Jelzőtáblákat Felismerő Rendszer: Automatikusan beazonosítja a közúti jelzőtáblákat, és megjeleníti őket a központi kijelzőn.
  • Sávtartó Asszisztens: Segít a sáv közepén tartani az autót, így kevésbé fárasztó a vezetés az autóutakon és az autópályákon. A rendszer az irányjelző aktiválásakor kikapcsol.
  • Intelligens Sebességhatároló: Automatikusan szabályozza a jármű sebességét, egy előre meghatározott értéknek vagy az észlelt közlekedési tábla által jelzett sebességkorlátozásnak megfelelően.
  • Adaptív Sebességtartó Alacsony Sebességű Követőrendszerrel: Az Adaptív Sebességtartó biztonságosan távolságot tart az Ön előtt haladó járműtől. A Honda képes előre észlelni, ha a szomszédos sávból valaki be akar vágni Ön elé. Ilyenkor a jármű automatikusan módosítja a sebességet, és csak akkor tér vissza a beállított sebességre, ha elhárult a veszély. Az Alacsony Sebességű Követés technológia észleli, ha az Ön előtt haladó jármű megáll, és ha a vezető nem fékez, automatikusan lassít,

MŰSZAKI ADATOK

A kétmotoros e:HEV hibrid hajtáslánc alapját élénk, 1,5 literes, 97 LE-s benzines erőforrás adja, ehhez társul a fejlett villanymotor, ami 253 Nm-es forgatónyomatékot ad le. Ez a tökéletes kombináció nemcsak sportossá teszi a vadonatúj Jazzt, hanem az alacsony károsanyag-kibocsátáshoz és üzemanyag-fogyasztáshoz is nagyban hozzájárul.

A Jazz észrevétlenül képes váltani a három vezetési mód között: a feltételeknek megfelelően választ az elektromos hajtás (EV Drive), a hibrid hajtás (Hybrid Drive) és a benzines hajtás (Engine Drive) közül, így mindig a lehető leghatékonyabban éri el a legjobb teljesítményt. Csak ugorjon be, nyomja meg az indítógombot, és már mehet is.

EV Drive

Ebben az üzemmódban 100%-ban bársonyos, halk villanymotoros meghajtással halad -- például azonnal reagál az autó, amikor a közlekedési lámpánál elindul.

Hybrid Drive

Hibrid módba kapcsolva a benzines erőforrás hajtja az áramtermelésért felelős generátor, ezáltal biztosítva az elektromosságot az autót mozgató villanymotornak.

Engine Drive

A benzines állás nagy sebességű utazó üzemmódban használatos, amikor a benzinmotor hajtja a gépkocsit.

Honda szakértőink

Önt is lenyűgözte? Élje át az élményt egy tesztvezetés keretén belül vagy kérjen árajánlatot értékesítő kollégáinktól!

Marton Eszter értékesítési vezető