Tesztvezetés

Új autó vásárlását tervezi, de szeretne biztos lenni a döntésében? A Duna Autó tesztparkjában 20 márka számos modellje vár Önre, többféle felszereltséggel és a motorpalettán elérhető legnépszerűbb motorokkal szerelve. Így ha több márka azonos kategóriába tartozó modellje iránt is érdeklődik, a tesztvezetés a legjobb megoldás arra, hogy minden szempontból össze tudja hasonlítani kiszemeltjeit.

Segítünk a döntésben! Márkafüggetlen értékesítési tanácsadó kollégánk készséggel áll rendelkezésére, hogy együtt találják meg az „Igazit”.

A tesztvezetés menete:

  • Javasoljuk, hogy 1-2 nappal korábban jelentkezzen tesztvezetésre, ha biztos szeretne lenni abban, hogy a választott modell éppen szabad az adott időpontban.
  • Tesztvezetésekhez több útvonal alternatívát is felkínálnak az értékesítő kollégáink, amelyek időtartama 10-től akár 30 percig is tarthat.
  • A tesztek során az egyedi igények kerülnek előtérbe, fókuszba állítva azt, hogy milyen funkciót fog ellátni a gépjármű, és ezt elsősorban milyen útviszonyok között fogja várhatóan teljesíteni.
  • A próbaútra szakértő kollégánk ül be Ön mellé, aki először bemutatja az autót, a kezelő egységeket, navigál, valamint megválaszolja a felmerülő kérdéseket. A teszt végén lévő beszélgetés pedig megerősítheti abban, hogy jól választott.
  • Ne várjon tovább, jelentkezzen tesztvezetésre és ismerje meg jövőbeli autóját, annak minden előnyével!

Töltse ki adataival az alábbi űrlapot és kollégánk egy munkanapon belül felveszi önnel a kapcsolatot, hogy visszaigazolja megkeresését.

A nem elérhető időpontok már foglalásra kerültek.

Az adott napra már nincs időpont