0
Renault Scenic Vision - Több mint egyszerű koncepcióautó, maga az ambíció! Renault, Duna Autó zrt - Duna Autó Zrt.
Tesztvezetésre jelentkezés ikon Ajánlatkérés ikon Szerviz időpontfoglalás ikon Hírlevél feliratkozás ikon

Renault Scenic Vision - Több mint egyszerű koncepcióautó, maga az ambíció!

 

ÚJRAÁLMODOTT AUTÓK

 
A Renault Scenic Vision egy elektromos meghajtású koncepcióautó hidrogénalapú hatótávnövelővel, amely megtestesíti a Renault stratégiai elkötelezettségét a fenntartható fejlődés mellett a környezetvédelem, a biztonság és a befogadás terén.

A főként újrahasznosított és újrahasznosítható anyagok felhasználásával készült Renault Scenic Vision a kialakítás és a funkciók tekintetében is modern megjelenésű. Ezzel pedig a mobilitás új korszakba lép.

KÖRNYEZETTUDATOS KIALAKÍTÁS

A Renault Scenic Vision a közlekedés teljesen új módját tárja fel, előtérbe helyezve a hatékonyságot és a környezettudatosságot.  A Renault Scenic Vision a tágas belső teret a kompakt és letisztult formavilággal ötvözi.KÖRNYEZETTUDATOS TERVEZÉS

A Renault Scenic Vision koncepcióautó 95%-ban újrahasznosítható anyagokból készül – az akkumulátort is beleértve. A koncepcióautó belső terében 70%-ban újrahasznosított anyagok találhatók. Az utastérben a felhasznált anyagok 100%-a újrahasznosított.
 

HIDROGÉN ÉS ELEKTROMOS HIBRID MODELL


LEGÚJABB GENERÁCIÓS ELEKTROMOS MOTOR

A legújabb generációs, tekercselt rotorral ellátott, elektromos szinkronmotor 160 kW teljesítményt nyújt - ritkaföldfémek használata nélkül. A 40 kWh kapacitású, újrahasznosítható, Franciaországban gyártott akkumulátor feleakkora súlyú, olcsóbb és kisebb méretű, mint egy hasonló elektromos jármű esetében.


NAGYOBB HATÓTÁVOLSÁG A HIBRID MEGHAJTÁSSAL
A 16 kW-os üzemanyagcella a 40 kWh-s elektromos akkumulátort kiegészítve megnöveli annak hatótávolságát. A 800 km-nél hosszabb utak elektromos feltöltés nélkül, 5 percnél rövidebb megállással, zöld hidrogén utántöltésével kivitelezhetők, ami minimális széndioxid-kibocsátást jelent.
 
VEZESSEN SZABADON, KORLÁTOK NÉLKÜL
A hidrogénalapú meghajtással Ön teljes mértékben kiélvezheti az elektromos vezetés előnyeit: azonnali gyorsulás és csendes működés, rezgésektől mentesen. A környezetet sem szennyezi a használat során, mivel a jármű csak vizet bocsát ki.

KÖZÉPPONTBAN A BIZTONSÁG

A balesetek 90%-a a rossz közlekedési körülmények és az emberi mulasztás együttes következményeként fordul elő. A Safety Coach az autó vezetőjét abban segíti, hogy előre felméri a kockázatos területeket és viselkedéseket. A járműbe épített szabványos biztonsági rendszerekkel kombinálva akár 70%-kal képes csökkenteni a balesetek számát.

Duna autó - családbarát hely, Széchenyi 2020
Adatkezelési tájékoztató Cookie szabályzat

© 1989-2023 Duna Autó Zrt. Minden jog fenntartva.
Az adatok tájékoztató jellegűek, az előzetes bejelentés nélküli változtatás jogát fenntartjuk!