BYD

    A sportszerűség támogatása

    A sportszerűség támogatása A sportszerűség támogatása

 

A BYD együttműködik a Nemzetközi Fair Play Bizottsággal a fenntarthatóság és a sportszerűség népszerűsítése érdekében.

 

A BYD jelenléte a sport világában már jó alapokkal bír. A márka hivatalos autóipari partnere volt a 2023-as IHF Női Kézilabda Világbajnokságnak, és most a 2024-es UEFA Európai Labdarúgó-bajnokság™ hivatalos partnere, amely június 14-én kezdődik. Ezeken a partneri megállapodásokon keresztül a BYD azt is megmutatja, hogy elkötelezett a sportszerűség szellemének megőrzése mellett, amely a tisztesség, az etika, és a versenytársak közti összetartást is jelenti.

 

Egy, a napokban tartott, budapesti ünnepségen a BYD Magyarország képviselői átadták a két BYD ATTO 3 kulcsait Dr. Kamuti Jenőnek, a Nemzetközi Fair Play Bizottság elnökének, és Deregán Gábornak, a Bizottság ügyvezető igazgatójának. Ezek a járművek kulcsszerepet játszanak a Bizottság tevékenységének támogatásában a 2024 júliusi párizsi olimpiai játékok előtti mozgalmas időszakban. Az autók természetesen jelen lesznek különböző sport- és sportdiplomáciai eseményeken is, elősegítve a fair play eszméjének hírdetését.

 

 

„A fair play alapvető elv minden sportoló számára, és büszkék vagyunk arra, hogy támogathatjuk ezt az ügyet” – mondta Michael Shu, a BYD Europe ügyvezető igazgatója. „Úgy gondoljuk, hogy a sportszerűség és a tisztelet értékei egyetemesek, és a Nemzetközi Fair Play Bizottsággal való partnerségünk aláhúzza elkötelezettségünket ezen elvek iránt.”

 

A Nemzetközi Fair Play Bizottságot 1963-ban Párizsban alapították. A Nemzetközi Olimpiai Bizottság által elismert – és többek között az UNESCO által alapított – CIFP hosszú távon kötelezettséget vállal a fair play és a sportszerűség népszerűsítése iránt világszerte.

 

 

A BYD hozzájárulása a Nemzetközi Fair Play Bizottság munkájához több, mint a járművek biztosítása; egy fenntartható jövő építéséről is szól, ahol a sportszerűség értékeit megőrzik és ünneplik. A környezetbarát teljesítményükről és innovatív technológiájukról ismert ATTO 3 járművek a BYD zöldebb világ megteremtése iránti elkötelezettségét szimbolizálják.

 

A világ vezető NEV gyártójaként a BYD nem csak az autóiparban állít fel új mércéket, hanem globális kezdeményezéseket is támogat, amelyek előmozdítják az etikus magatartást és a fenntarthatóságot. A vállalat várakozással tekint a Nemzetközi Fair Play Bizottsággal való együttműködésre az elkövetkező hónapokban és években.

Ez is érdekelhet
Peugeot

Nagyobb hatótávval kapható az új e-208

NAGYOBB HATÓTÁVVAL KAPHATÓ A FELFRISSÍTETT PEUGEOT E-208

Hyundai

Bemutatják az INSTER képeit

A Hyundai Motor bemutatja a tisztán elektromos INSTER első, előzetes képeit.